gecmis olsun canim ya,yok benimde ilk bebegim düstü.bu ikinci teyzesi bende 16.haftamda ögrendimyok değil canım acelem yok daha önce boş gebelik geçirdim o yüzden cinsiyet için acele etmiyorum canım
senin ilk bebeğin mi
sizin gelecekteki haliniziz biz.bosverin yasayin bekarliginizi.eninde sonunda evleneceksiniz zaten.gülşah bi biz kaldık evdee haaaa ne bebek ne koca var ortadaa:roflol:
maşallah derin 5 aylık olmuşsun
maşallah derincım 5 ay ne cabuk gectı 4 ay sonra bebiş geliyor hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt emel ne yapıyor?
hoşbulduk aslıcığım...opuyorumnanaktanDerin hamısım h.g
yaaa öylemi,maasallahhhh ne güzelllllllllll,derin hoşgeldin nasılsın
kanarya derin de hamilee
slm derin sende hamileymissin maasallah,Allah tamamini erdirsinselamm kızlarrrrr...opuyorumnanaktan
naber görüşmeyeli?
hoşbulduk aslıcığım...opuyorumnanaktan
evet kızlar çabuk geçtii değil mi?
dört ay kaldı ağutosa kısmetse!:CüvCüv:
emel teyzemle pasta yapıyor yardım ediyormuş hamur yoğuruyor...
tarifler bile veriyoo artık!!!sırnaşık şey
sizin gelecekteki haliniziz biz.bosverin yasayin bekarliginizi.eninde sonunda evleneceksiniz zaten.
hoşbulduk aslıcığım...opuyorumnanaktan
evet kızlar çabuk geçtii değil mi?
dört ay kaldı ağutosa kısmetse!:CüvCüv:
emel teyzemle pasta yapıyor yardım ediyormuş hamur yoğuruyor...
tarifler bile veriyoo artık!!!sırnaşık şey
kısmet bu ben 29 yaşımda buldum kocamı kızzz
hosbulduk derincim.5 ayliksin demek maasallah cogu gitmis azi kalmis.hoşbuldum emel.opuyorumnanaktan
iyiyim bu aralar duygusal atraksiyonların dışında!
beş aylık oldumm yaa karnım büyüdü!:CüvCüv:
senin nasıl gidiyor?
yeni arkadaş gelmiş o da hamişmiş hoşgelmiş!opuyorumnanaktan
evet çok hamarat bi de ortalığı savaş alanına çevirmeseeeeee...laelaelaelaelaeoy oy maşallah hamarata bak senŞeniz
selam amin canım hepizi inşallah.:Saruboceq:slm derin sende hamileymissin maasallah,Allah tamamini erdirsin
anladim canim cok normal dedigim gibi rahim büyüyor.ama yinede druna söyle.ben söylemistim.drum bana normal demistikasık civarıydı ağrım kanaryacım
cok sükür.evt hemen hemen ayni.yaaaaaaa benzer şeyler yaşamışız çok şükür şimdi bebeklerimiz iyi maşalllahh
evet ya,maasallah,sanatcilarda öyle,Allah artirsin.evet çok hamarat bi de ortalığı savaş alanına çevirmeseeeeee...laelaelaelaelae
selam amin canım hepizi inşallah.:Saruboceq:
bu sene çok hamile var patlama yaşanacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?