Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

iyiyim dünürüm sen nasılsın

nasıl oldun geçti mi kusman

üşütüyoruz galiba benimde çok sancım var kasıklarımda

annanemde pazartesiden beri hastanedeymiş ishalden

Şimdilik yok bi şey dünürüm nane limon iyi geldi galiba..Annenede geçmiş olsun..Havalar bi sıcak bi soğuk ya ondan üşütüyoruz..Ben bi de erken mi soyundum ne hemen kalın şeyler giydim üstüme yinekaydirigubbakcemile3

bende hemen güneşi görünce yazlıkları çıkardım ,battaniyeyi kaldırdım tek yorgana geçtik

hemen hastalık geldi tabi

Ben de battaniyeyi kaldırdım..Tek yorgana indik..Ama bizim evin kaloriferleri sabaha kadar yanıyo..Ondan üşümemişimdir..O gün kuaföre gitmiştim..Kuaförün kapısı hep açıktı..Hemen yazı getirmişler..Bu ayda daha kapı açık oturulur mu? Orda üşüdüğümü tahmin ediyorum..

çok güzelmiş keşke biz de böyle güçlü olabilsek
iyiyim dünürüm sen nasılsın

nasıl oldun geçti mi kusman

üşütüyoruz galiba benimde çok sancım var kasıklarımda

annanemde pazartesiden beri hastanedeymiş ishalden
geçmiş olsun şimdi nasıllllllll

biz oturuyoruzzz ama hehehehehehehe

Sizin orası sıcaktır emel burası soğuk..Kapı cam açılmıyo daha..

dudağımda uçuk çıkacak şişti bir uyudum uyandım şişmiş korktum ateşim çıktı diye ama yok ateş
sanıırım yorgunluktan çıktı

ama ben hala kışlık halindeyim bana yaz gelmedi daha ama eşime geldi kapı açık oturuyor ben üstümde örtü ayağımda çorabım oturuyorum

Amerikan uzay kurumu NASA, bu sabaha karşı dünyanın yakınlarından küçük bir göktaşı geçeceğini, ancak tehlike yaratmayacağını bildirdi.

NASA'nın Pasadena'daki Jet Motorları Laboratuvarından (JPL) yapılan açıklamaya göre, TSı 02.00'den sonra geçecek göktaşının Dünya'ya 359 bin kilometre yaklaşacağı tahmin ediliyor.

JPL, bu mesafenin Dünya ile Ay arasındaki uzaklığın 10'da 9'u kadar olduğunu kaydetti.

Yaklaşık 22 metre genişliğindeki göktaşı, görevi kuyrukluyıldız ve diğer gezgin gökcisimlerini keşfetmek ve Dünya'ya yakınlıklarını değerlendirmek olan Arizona eyaletinin Tucson kenti yakınlarındaki "Catalina Uzay ızleme" teleskobu tarafından tespit edildi.

Küçük bir asteroid, geçen Ocak ayında, Dünya'nın çok daha yakınından, 130 bin kilometre mesafeden geçmişti.

Hoşgeldin halecim..Göktaşıyla gelmişsineyvahedigeldismile

Kızlar reginadan geldiler mutfağın resmini çektiler proje çizip fiyat verecekler..

Mimar kadın nasıl mutfak düşünürsünüz diye sordu..Dedim kırmızı düşünebilirim..Kırmızıyı tavsiye etmedi..Parlak oluyo dedi..Buhar lekesi oluyo dedi..Islak bezle silince kurulamak gerekiyo dedi..Kırmızı işi yattı..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…