Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kırmız olan ile liana parlak beyaz ,
beyaz dolaplıydı eski evim temizlemesi kolay tutacak yerleri kirlenince ıslak bezle siliyordum kurulamıyordum mutfağı toparlarken silerdim çok memnundum ben ondan beyaz diyorum ömür

kalbimiz bir dünürüm
kaydirigubbakcemile5

Bi mutfakçı daha geldi..Ondan da fiyat aldık..Bu model onda da var..Regina olmazsa bile diğerine de bundan yaptırcaz galiba..Kalbimiz bir gerçekten..kaydirigubbakcemile3

Bunu teşhirde de gördüm halecim ben..Benim yatak odası böyle onun için pek yanaşmadım aynı model olmasın diyekaydirigubbakcemile3

haklisinn o zaman benn mutfagima bundan istiorumm cok begendim allah kismet eder insallah canimm
sen hangisini dusunuyosunn canikom

Beyaz eşim istemiyo işyeri gibi diyo:sm_confused:Çok problemliyiz bizohaoldumsmile

haklisinn o zaman benn mutfagima bundan istiorumm cok begendim allah kismet eder insallah canimm
sen hangisini dusunuyosunn canikom

İnşallah canım allah o günleri göstersin:Saruboceq:

Ben orda bi krem rengi var o olcak galiba halecim..Bi bak istersen palais modelin ismi

Peki kızlar bi şey daha sorcam..Bu krem rengi mutfağı seçersem seramikleri ne renk yaparsam hoş durur..:kedi: Dün gece rüyamda mutfaklar seramikler görüyodum:kedi:

İnşallah canım allah o günleri göstersin:Saruboceq:

Ben orda bi krem rengi var o olcak galiba halecim..Bi bak istersen palais modelin ismi

canim mutfaklara bakarkenn kahve icelimmi fistiklar

omurumm guzelmis sanirim mermer krem yakisir demi koyu renk olmaz sanirim

koyu renk seramik, parke olmasın da koyu renkte lekeler hemen görünüyor açık renkte de görünüyor
benim yerler kahverengi maaalesef çok çirkin

Halecim emelcim..Koyu renk istemem zaten çok toz gösterir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…