Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Eşim gitti
keske bazıları yonetım tarafndan sılınsede bu kadar agır olmasa..

Eskiden geyik topiklerinde temizlik vardımesajlar silinirdi sıfırdan başlardık

Senin kocanda var ama Bizim sülalede sadece abimle ben gamzeliyiz biliosun
Ben fırlama istiyorum banane, şimdiye kadar hayatımdakiler hep öyleydi, sümsükler sıkıcı geliyor bana

gamzeli gamzeli ohhh bebelerinizde gamzeli olarr o zaman bence de sıkıcı swen niyeti bozdun heee

Evet ablalar hiç ses çıkarmıyorlar yok mu etraftan şöyle eli yüzü düzgün gamzeli bir koca
Var mı böylesi acaba:44:

Gelmeden önce beyin fırtınası yapıyorsun nevoş, akrabalardan tanıdıklardan

Ahhh ahhhh yok ki öyle bir yakınım yoksa hiç kaçırmazdım

Ben fırlama istiyorum banane, şimdiye kadar hayatımdakiler hep öyleydi, sümsükler sıkıcı geliyor bana

Tabi tabi evlen bi fırlamayla hayatının bir dakikası ekşınsız geçmesin

tesekurler....avatarına bayıldım bu arada:)))

Rica ederim,avatarım güzel de demi adıda var onun nanenem diyoruz bu seneki enler yarışmasında 1 .ci oldu nenem

Bide fırlama isterim diyon ne yapacan o tipleri öyle

bu arada bu gun gunlerden Karadayı...izleyen varmı aramızda?ben bagımlısı oldum vallahı bayılıyorum fılmdekı entrıkaya

bu arada bu gun gunlerden Karadayı...izleyen varmı aramızda?ben bagımlısı oldum vallahı bayılıyorum fılmdekı entrıkaya

Ben ben bençok güzel bayıldım geçen gün 1.bölümden başladık 12.bölüme kadar izledik soluksuz

Nasıl yok nasııııııııııııl, vardır abla iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…