Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben ben bençok güzel bayıldım geçen gün 1.bölümden başladık 12.bölüme kadar izledik soluksuz

bakalım bu aksam neler olucak...buyuk bır heycanla beklıyorum:) hatta butun ısı gucu yemegı sofrayı ona gore ayarlıyorum bugun:)

Rica ederim,avatarım güzel de demi adıda var onun nanenem diyoruz bu seneki enler yarışmasında 1 .ci oldu nenem

Bide fırlama isterim diyon ne yapacan o tipleri öyle

ee kendisi çılgın zaten öylr mıymıy insanla yapabilir mi kurtlu şu ayağıyla bile dolanıyor etrafta..

bu arada bu gun gunlerden Karadayı...izleyen varmı aramızda?ben bagımlısı oldum vallahı bayılıyorum fılmdekı entrıkaya

Ben hiç izlemedim o ses Türkiyeyi izlerdim ama şimdi Kayp şehir bugüne alındı onu izlicem fanatağiyim..

Aslında iyi de oluyo çok özel şeylerimizi paylaşıyoruz bazen

Silmiyolar artık ben bu topiği açtığımdan beri silinmiyo mesela

yanii o da var tabii.

Ömr yaa acıkınca salata mı yiyorsu sen salata yemeğin yanında yenir kzım hiç mi burada anlatılanlardan canın çekmedi senin ellam yaaa..

Kızlarr fişleri gireyim ben size laf yetiştiricem yığıldılar yaaa gelicem..

Kızımız çlgin zaten hareketli napsın demi mıymıyları bende istemem zaten

ooo saat 5 olmus..laf lafı acıyor vallla..ben mantı yapmaya gıder hanımlar..sızın yerınızede yerım:) gorusmek dılegıyle herkese ıyı aksamlar...

Ay ne olacak şimdi ne yiyebilirsin birşeyler yesen
Yoldayim 15-20 Dakika'ya annemin guzel yemekleriyle buluşcam...

Özleyin beni ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…