işin kötüsü çarşamba günü hastaneye gidecektik bi de
eşim yalnız gitmeme müsade etmiyo pek
yanında biri olsun diyo
şimdi sinir oldum bunla gitmem ben hastaneye de.
Heh şöyle açık olun biraz yahayyal vedalaşmaya utanıyor mu neden beee
ben antonyomaaa vedalaşırken 10 kere sarılıyorummm , gezioz tozuyor eve bırakıyor beniiii ama arabadan inmeden illa öpcemmm geçenlerde öpmeden inmişim peşimden bağırıooo gelsene çabuk buraya diyo öpmeyi unuttun adam o kadar alışmış kiiii onu görev gibi görüyor artık öpmezsem olmaz
belki eşi gitmesine izin vermemiştir sorun çıkarmıştır o da sana söyleyememiştir olamaz mı
:26::26::26::26::26:
:26:
ömür ben geldim burdayım bu akşam eheheheheheeheheh yaşasııııııııııııııııın kocam uyuyor daoğlum uyanık ona çok var
belki eşi gitmesine izin vermemiştir sorun çıkarmıştır o da sana söyleyememiştir olamaz mı
:26::26::26::26::26:
:26:
ömür ben geldim burdayım bu akşam eheheheheheeheheh yaşasııııııııııııııııın kocam uyuyor daoğlum uyanık ona çok var
Kayınvalden olcak mı o zaman onunla gidersin:26:
nler oluyorrr nasılsınız
Heh şöyle açık olun biraz ya
o zman ben sna yapıp kargo yapim cnmmm
Canım benimmm yapmış kadar oldunben yarın yapayım bari zahmet olmazsa
o zaman doğruyu söylesin
yalan söylediğini biliyorum
daha geçen cumartesi günü ailecek birlikte gittik mağusaya, orda bi kaç mağazaya girdik
kızına bi tane body alcakmış lcw'ye girdi, orda çok güzel elbiseler vardı eşim al dedi de almadım dedi. gözüme kestirmiştim ben önceden o body yi aldım dedi.
en az 200 300 lük alışveriş yapacak olan kimse o gün bi body alıp çıkmazdı.
ya 1-2 kazak tarzı bişey almam lazım. hamilelikte göğüslerim büyüdü sadece, benim kazaklarım s beden. üstüm kalın altım ince duruyor şimdi giyince, hoş görünmüyo. onu da biliyo gerizekalı.
sinir etti beni akşam akşam.
iiim ablacım sen nasılsın
gayet şaffafız ömürben öpmim deee baska kızlar mı öpsün demi yolarım yollaaaaa
Eşin ne zaman izinli onunla gitsen:26:
kargo geliormuş kapıyı wilyıms açıyormuş bir adet kargo var ömür .... adınaaa kimden kadınlar kulübünün culisinden
wilyımsın surat bu olur sanırımmm
Heh şöyle açık olun biraz ya
Emelişkommm ne zamandır denk gelmiyoruz seninle nasılsın
o zaman doğruyu söylesin
yalan söylediğini biliyorum
daha geçen cumartesi günü ailecek birlikte gittik mağusaya, orda bi kaç mağazaya girdik
kızına bi tane body alcakmış lcw'ye girdi, orda çok güzel elbiseler vardı eşim al dedi de almadım dedi. gözüme kestirmiştim ben önceden o body yi aldım dedi.
en az 200 300 lük alışveriş yapacak olan kimse o gün bi body alıp çıkmazdı.
ya 1-2 kazak tarzı bişey almam lazım. hamilelikte göğüslerim büyüdü sadece, benim kazaklarım s beden. üstüm kalın altım ince duruyor şimdi giyince, hoş görünmüyo. onu da biliyo gerizekalı.
sinir etti beni akşam akşam.
eşim artık denetlemeye girdi
izni yok
neyse kızlar ben biraz dolanıyım da sinirim geçsin
Heraldeee şeffaf olun biraz benim gibi öptüm öptüm nescafe içtim anlatın
Siz barıştınız mı:26:
Dolma mı çıkcak kargodano dolmaları burnumdan sokmasın benim
kerata çok yalvarıo ama daha tam kıvama gelmedi birz daha zamanı var
barışsam da bu son sansı olur beni bir kere daha üzerseeee bi daha dönmem sanırımmm
dansöz çıkcak hali yok yaaaaadolma çıkcak tabi
hıhhhhh nasıl burnuna sokar beee kıymaa çok pahalı yağzı kıymaylaaa yapcam ben(görüsüz culi )
bilmiorum yaaa bildiğim tek gerçek ben antonyoyu seviorummmNiyetin var yani biraz adam et bari
En pahalısından olsun biberlerde organik olsun yoksa yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?