Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bacadan girsin kargocu yoksa vili fena çarpar ya da viliye biber gazı sıksın kar maskesi taksın ya da kapıyı çalsın bırakıp kaçsın sen de yazma adını gazeteden kes harfleri ömüre yaz hehehee

wilyımsa hiç bişi fayda etmezzzz biber gazını şişeyle deeee içse bişi olmaz

Onun için bi şey demek istemiyorum ya sana sinirli de galiba :26:

siniri anlık cnm yaaaa uzun sürmez ama bi parladı mı kaç yanından

wilyımsa hiç bişi fayda etmezzzz biber gazını şişeyle deeee içse bişi olmaz

siniri anlık cnm yaaaa uzun sürmez ama bi parladı mı kaç yanından

Benimkinin de çok uzun sürdüğü söylenemez ama 5 dk sı bile yetiyo bazen:18::18:

Benimkinin de çok uzun sürdüğü söylenemez ama 5 dk sı bile yetiyo bazen:18::18:

dimi ya ama bnm ki uyarıo beni uzaklş yanımda pöykürcem diye

haaa bi de sinirliyken asla telde konuşmayız biz yada mesajlaşmayız :18::18: hee bide gündüzleri çalıştığı için pek mesaj yzmamı istemez

Bunlar zor erkekler söyliyim yani:18::18:

senin antonyo da wili gibi zor adam desene benimki pamuk şekeri mesela dün çay içecek misin dedim neden dedi eğer içeceksen yapacam ama kendim için yapmam da ondan dedi yani ben köprüden atlarsam atlar mısın ddedi ben de be adam ya içecem de ya içmeyecemde bu felsefeye gerek yok benimki de öylesi işte

kızlar ben çıkıyorum
ortalığı toparlayıp yatarım herhalde
sırtım hala geçmedi sabahtan beri
öğlen masaj yaptırdım eşime ama yetmedi, gelince bida yaptırıyım

öpüyom sizleri, iyi geceler hepinize

Senin kocan iyidir melektir bilirim nazar değmesin

İyi geceler canım dinlen

o konuda antonyonun da hakkını yiyemem bir yere gitsek bir dediğimi iki etmez . yada şunu alalım desem hemen alır gelir .yada ne bilim şu saatte arasam bunladım cnm sıkıldı gel beni biraz dolaştır desemmmm üşenmez giyinir gelir
Bunlar zor erkekler söyliyim yani:18::18:
zor biliorum cnmmm sikıntıdan sigaraya baslladım ben :26::26:

Son düzenleme:

Wilyıms da öyle almasında gezdirmesinde sorun yok ondan yana şikayetim yok..Şimdiden sigaraya başladın evlenince alkolik olma kız

Wilyıms da öyle almasında gezdirmesinde sorun yok ondan yana şikayetim yok..Şimdiden sigaraya başladın evlenince alkolik olma kız

sormaa biz antonyo ile küsmeden önce tutturdum beyaz şarap istiom die şrapçı mı olcan başıma dedi ya almadı

Aman nolcak her akşam içicek değilsin ya

seviorum falan amaaa bi yanımda olmaz bu iş dio o yüzden kararsızım bi adam net olcakkkk öle ayrıl barış gerio beni ömür ya

haaa bide kaynana faktörü var tabiiiii bnm babam antonyoyu istemio dieeee onlar da beni istemio antonyo ile konuşmuyorlar

oooo sorun çok desene:26::26: baban neden istemiyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…