- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
gözdeye dünyanin en yakislisini getirsen görmez su anaskin gözü kör diye buna deniliyor
Asker, sürekli operasyonları intikalleri oluyor... Benimde psikolojim dönermi dönemezmi durumunu kaldırmıyor artık, ayrılmıştık bu yüzden...Bir tabut çalmasın sevdiğim kadının kapısını demişti...Sonra ağustosta tayin durumu çıktı, 1. bölge sanırım...Ağustosa kadar beklermisin dedi, bakıyoruz işte
Her gece 5 5 5 tamamla işte
evet ama işi gücü orda dönmez amcamlar orda yaşıyor tabiki beğenir fıstık gibisin
iyi geceler ömür
bende çıkıyorum kızlar iyi geceler
iyi geceler ömür
bende çıkıyorum kızlar iyi geceler
Göreceğim artık rabiş, bıktım kasıntı alberttenama çok aşığım ya
Şiddetli seviyorum birde :18:ALLAH rahatlik versin canim sanada iyi geceler
dilin öyle diyor ya kalbinkalbin görmez iste ,kizlar bide erkeklere nazaren daha cok bagli oluyor
ömür tatli rüyalar canim
Şiddetli seviyorum birde :18:
peki onun sevgisi nasil ? his ediyorsundur muhakkak
juliaaaaaaa gel burayaeftenpufuda al gel ama bana abla demesin tembihle onu
Çok...Tam bir görev adamıdır, memleket aşığıdır, gönüllü doğuda zaten...Ben katlanamıyorum diye tayin isteyecek
Hep asker rabiş dönmüyorkiikinizde birbirinizi cok seviyorsunuz niye ayrildiktan bahs ediyorsunuz
güzel güzel kavusmak varken
sen bekle sevdigini askerden dönünce artik aileleri devreye sokarsiniz,severek ayrilik olmaz
Hep asker rabiş dönmüyorki
aaaa hic dönmicekmi :44: bende askerlik yapiyor saniyordum :26:
Rütbeli kuzucuğum, subay yani, ölene kadar asker
Ağustosta tayinler belli olacak ve rütbeler atlanıyor sanırım, yazı bekliyoruz o yüzden
anladim canim INSALLAH hersey istediniz gibi olur kavursunuz birbirinize
sende bukadar severken ayriliktan bahs etme ,seni sinirmi ediyor sende aynini yap ama ayrilik deme
gözde birde yengene su 26 sayfanin düsmesi icin birseyler desenfikra kalmicak google amcada
nerden 30 sayfa dediysem
İnşallah canımmm
Tamam söylerim ömüre bir indirime gider
Ben uyuyayım artık öptüm seni iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?