günaydın kızlar sabahları ben açıyorum hehehehe ama kahvaltı hazırlayamam vaktim yok ben de zaten aç gidiyorum okula biriniz de kalkıp bana kahvaltı hazırlamıyor yolcu etmiyor iyi dersler demiyorolmuyor olmuyor her sabah evin beyini uğurlar gibi uğurlanacam kahvaltım hazır olacak montum giydirilecek ayakkabım kapını önüne koncak ooooo siz de pireler uçuyor daha anacım neyse gidiyim aç bilaç artııııııık yolda ilk gördüğüm simitçiye mi saldırırım ilk pastanenin camına mı yapışırım ilk fırına mı dalar ekmek aşırırım bilmem :
hadi ya bizim burada heryer bembeyaz ve yağıyor ,kar kalınlığı 10 cm den fazla,baya yağmış hala yağıyor bi de esiyor işe gelirken gözlerim yaşarıp durdu soğuktan.Günaydınnn görgüsüz ve ezik hatunarrrr
Hava güneşliii bugün yerlerdede de az bişi kar var
Sizin oralarda durumlar nasılllll
Seda ne kadar uzun alıntıların oluyorVallahi canım yarın gidip bir yolayım diyorum ama bu mumya halimden korkarlarmı orasını tam kestiremiyorum
Saldırganlıkta varBen konuşarak bazı şeylerin halledilemediğini düşünüyorum...Yani konuşmakta bir yere kadar...Olmayınca kafa göz dalacaksın, oh mis
Komiser babamın arkadaşıydı allahtan, hemşire şikayetçi olunca...Aldılar tabi karakola
Anneannemin ameliyat olduğu dönem, sonrasında kalbi beynine bir kan pıhtısı gönderiyor ve tekrar yoğun bakımda sabahlamalar...
Günlerdir uykusuzuz. işe 2 şer saatlik uykuyla gidiyoruz ablamla ikimiz...Hastahane Anadolu Sağlık Merkezi... İşten geldim hemen cerrahi yoğun bakımın kapısının camı var, oradan içeriye bakıyorum içeriye girmeyi bekliyorum, hemşire anneanneme aspire yapıyor, kolunu tutarken pat diye çekti kolunuDelirdim kan beynime sıçradı
Kapıyı tekmeleyip daldım içeri, ''Sen nasıl çekersin benim anneannemin kolunu öyle, canını nasıl yakarsın'' diye bir doladım saçlarını elime
Yumruk tokat tekme derken diğer hemşireler yetişti ayırdılar ama beni 4 hemşire tutuyor, onu 1...Beni tutamıyorlar ama nasıl çırpınıyorum ellerinden kurtuldum bir daha saldırdım...Burnu kırılmışElimde ağırdır söylemesi ayıp...Sonrası karakol işte, nazarette kaldım birkaç saat. Annem akıllansın diye kalsın dedi ama gelip çıkardılar sonra
Kesinlikle ne var ki diyor, ilk mi sanki... Ya kimse almıyormu telefonu yanına diyorum, hayatım yeni aldım telefonu biliyorsun, 2 hafta önce antepteydim ya...Götürmek istemedim yanımda, zaten intikalde almıyorum yanıma biliyorsun diyor. Bu bininci konuşmamız bu konuyu diyor.... Üstüne ben, alacaksın o telefonu yanına diyorum, ya anlamıyorsun teknik olarak zor sinyal bozucular kullanılıyor bazen, offfffffff diyor...Sonrasında da yaklaşık 3 gündür uyumuyorum herhangi birşey olmazsa yarın biraz geç uyanırım yavrum haberin olsun dedi...Yani bir sorun yok onun için...
Yedim
Offf nevoş
Yok bunun mizacı rahat...Böyle cool adam, burnu düşse almaz, dünya yansa şöyle bir döner bakar. Vazgeçeceğimi iyi bilir o...Seni öyle bir sallarımki albert efendi o tahtından düşersin diye çok tehtit ederim ben, üstelik süründürdüğümde var...
Yani illaki bi şey yapcan
Wilyımsa diyorum ki bak midem yanıyo çiğ köfteden diyo ki onu çiğ köfte olarak düşünme baklava olarak düşün yanmaz
günaydın kızlar sabahları ben açıyorum hehehehe ama kahvaltı hazırlayamam vaktim yok ben de zaten aç gidiyorum okula biriniz de kalkıp bana kahvaltı hazırlamıyor yolcu etmiyor iyi dersler demiyorolmuyor olmuyor her sabah evin beyini uğurlar gibi uğurlanacam kahvaltım hazır olacak montum giydirilecek ayakkabım kapını önüne koncak ooooo siz de pireler uçuyor daha anacım neyse gidiyim aç bilaç artııııııık yolda ilk gördüğüm simitçiye mi saldırırım ilk pastanenin camına mı yapışırım ilk fırına mı dalar ekmek aşırırım bilmem :
Günaydın emelişkooooooyyyyy kıyamammm bak kahvaltın hazır yede öyle git bari iyi dersler sana kolay gelsin çok yorma kendiniiiii
Günaydınnn görgüsüz ve ezik hatunarrrr
Hava güneşliii bugün yerlerdede de az bişi kar var
Sizin oralarda durumlar nasılllll
hadi ya bizim burada heryer bembeyaz ve yağıyor ,kar kalınlığı 10 cm den fazla,baya yağmış hala yağıyor bi de esiyor işe gelirken gözlerim yaşarıp durdu soğuktan.
ve işyerinde birkaç kişi var kimse gelememiş
Ablacım günaydın bu arada
Gözde sende sadece sana yazdıklarımı alıntıla gülüm ben geçmişi okudum mu herkese birşeyler yazıyorum ilgimi çeken şeylerde aynı kişiden birkaç alıntı yapıyorum mesela senin meceraların baya alıntı yapılasıValla baya baya nezarete girdin yani haketmiş cadıı ohh ellerine sağlık
canım o alışmış o ortama doğal bir işhaatı onun için senin de doğal karşılamanı bekliyor ama nasıl öyle davranacaksın ki elde mi yanii. O da seni seviyor kaybetmekten korkuyor tabii ki ama bir yandan da gönül verdiği işi var bıraksa yaşayamaz o mutsuz olur.
iyi bir bakış açısı hayran kaldımm
bende bana kahvaltı hazırlayacak birini arıyorum sabah bir sürü aksilik üst üste geldi geç ıktım evden gerçi hiç kahvaltı etmiyorum da şu an açım içeride öğrenci var kantine inemiyorumm
Bende az yiyebilir miyim azcıkk :26:
Günaydınn bendeniz görgüsüz de geldiiiBugün Cem yılmaza gidicem akşama
Bizim burada yerler az tutmuş ince bir tabaka var ama ayazda var zaten bu kampüs dağ yamacında öyle esiyor kii :18::18:
Günaydınnnnn hayatımazbişi yağıyor şimdi buradada çamlıca tarafları daha fazladır herhalde..Yollar temiz kenarlarda kar var bide çatılarda
Günaydınnn şekercimmye hemenn sonra kalmaz mamalardan
Bileti kızılaydan mı aldınn da gidiyon bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?