Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hemen yiyorumm

Yok ben çok yüklendm kızılaya geçen kıyafet makyaj malzemesi falan da aldılar bana bu sefer Yeşilaydan biletlerrr

Ye hemen yeee bende yemedim dahaa

Çok görgüsüzlükkkk yapmayalımmm demiiii kızlarada kalsın bilett liste hazırladım yollayacam kızılaya alın diyee

ay ben yine ciddi ciddi acıktım ya saat daha 10,5 ben niye böyle acıkıyom midem eziliyo resmen..
sabah 3-4 bsikrem 1 muz bir küçük bardak süt ve bir kaşık bal yemiştim.

ay ben yine ciddi ciddi acıktım ya saat daha 10,5 ben niye böyle acıkıyom midem eziliyo resmen..

Günaydın Cnm muz ve süt tok tutar aslında

Ye hemen yeee bende yemedim dahaa

Çok görgüsüzlükkkk yapmayalımmm demiiii kızlarada kalsın bilett liste hazırladım yollayacam kızılaya alın diyee

kalır kalır elinde fazla varmış kızlayın dağıttırıveriyoo ben verdim bil listemii kapıma bırakcaklar

Günaydın görgüsüz hatunlar culiniz geldi

Hoşgeldin görgüsüz Juli benim bir yerlerim büyüyecek bugün Cem2e gidicem kilo almanın formülünü buldumm

maşallah sana ben daha kahfaltı bilem etmedimm..

Son düzenleme:
Jülii kız neler yapıyon bakalımm dün o kaa yazdım sana konuyla ilgili gördün müü

Pöffffff çok sıkılıyorummm yaaaaaaaa antonyonun canı şıkkının uyuyor hala yataktan kalkasım yok diyor öffffff beni de gerio

Abla iPad den giriyorum o yüzden yukmeyi Bilmiorum özür dilerim

Bu arada bnm çok pahalı bır ipad im var . görgusuzculismileyi

Görgüsüzz seniiiii bide ipadım var diyooooo birr bozulsunda gör sennnnnnnn

Senin ya metabolizman hızlı çalışıyor açlık hissediyorsun..

Sen en iyisi bi tahlil filan yaptırsana niye bu kadar açlık hissettiğin belli olur herhaldee..

Liste yapam bendeeeee ne lazomsa yollasınlarrrr

Jüli kaçtı sana yazıyorum laf atıyorum hiç yazmıyorsun atlıyorsun beni dün akşam da öyle yaptın yok konuşmak istemiyorum seninle diyorsan bileyim de hiç laf atmayayım boşuna yanii beni atlayup yine başkasına cevap veriyorsun. Yanii enteresan geldi de o kadar yazdığımdan birine bile cevap vermemen her neysee sorunda değil.

Yok bır sorunum ne sorunum olcak ki :26:

Yok bır sorunum ne sorunum olcak ki :26:

Ne bileyim onu ben bilemem ki ama kaç gündür böyle yanii dün akşam da böyle oldu kalabalık olsak neyse kaç kii yazıyoruz ki şimdi şurada kaç kare yazdım birine bile cecvap vermedim Jüli herkes benimle muhabbet etmek cevap vermek zorunda değil elbette ama bende bilirsem iyi olur boşuna yazmam sorun yoksa neden görmüyorsun tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…