evett millet uyuyor mu acaba ne dersinn bende de uyku var yaaa neyse yrın haftanın son günü ama haftasonu bana pek uyku yook tüm evi kaldıırp silip süpürcem halıyı koltuğu silicem falan filann geçen hafta evde hiçbirşey yapmadım paso gezdik eşimle kahvaltıya gittikk, çarşıya gittik alışveriş yaptım falan bu hafta evime adıyorum kendimi.
O kadar gezmenin bedelini ödüycem diyosun yani
Hayal yok zaten handan ablanın net sorunlu büyük bi ihtimalle gözdoş uyuyodur nevoş da pasta yapcakbaşbaşayız seda
Hiç sevmem ben pastanevoşş pasta yapacak heee.. Bende bir pasta tarifi gördüm yemek topiğinde haftsonu onu yapiciğimm.. Başbaşa olallım tatlımm bu anın tadını çıkaralım beraberrr
Ömürr ben sana birşey danışıcam daa öm ile yazayım sana fikir bana olurmu kii..
Hiç sevmem ben pasta
Tabi olur tatlım yaz
gel beni ye Ömürr belki seversinn allamm pasta sevmeen bir hatun bugünleri de gördümmm
tamam yazıyorumm..
Senin yencek bi tarafın varmı ki et çıkmaz sendentatlıyla pek aram yok nevoşa söyleyin bana patates salatası yapsın
selammm nasılsınnn biz Ömürle başbaşa kaldık topik bize ait bugünn..
Benim için bi öğün yemek opirzola olur benden çok iyiay patates salatası mı kız o aperatif yemek değil ki anacımmm
Bu arada 10 dk engeline takıldım cevap 10 dk sonra ay bu 10 dk olayından sırf pro üye olcam heee..
Bende bugün buralardayım
iyiyim sen nasılsıninş kızım uyanmazda eşlik ederim size
Naber semuş karlarla aran nasıl
Dün biraz meyve sebze almaya gittim totom dondusoba yakıyoruz ya ısınıyorum keşke geçen sene kursaydım soba
Evet ya sıcacık kestane falan yapıyomusunuz
Yok yapmıyorum vaktim yok kim uğraşacakhaşlanmış daha çok severim ben kestane
İyiyim ömür sen nasılsınÇok soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?