Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Çok geçmiş olsun gözünüz aydın

Bütün gün dedikodu mu yapmışsınız
Cuma ya hazırlık yapıyorum.Gündüz alışveriş,akşamüstü salonu temizledim.Akşamda tatlı mı yaptım çok yoruldumÇok yorgunum yatmaya gidiyorumYarında çok isim varGörüşürüz

kizlar sabah yorulmayin diye geceden kahvaltinizi hazirlayim dedim bu iyiligimi unutmayin

Bende öyleyim illa etli metli kendini gösterecek bişiler olmalı sofrada annem gelecek benimde ocak sonu regl gelmedi daha aşılamaya denk gelecek sanırım annem bilmiyor da aşılama falan sölğcem mecbur ne hazırlıcam bilmem etli yaprak sararım belki tabii kendi annesi olunca işi daha kolay insanın. Kolay gelsin sana tatlım ayrıca teşekkür ederim.

kiz ac olunca napiyim gözüm birsey görmüyor :18:

ömür geldim canim naptin ? muhtesemi izliyonmu ?

valla gerçekten aç olunca insanın gözü hiçbirşey görmüyor.

Hayyal'in selamı var kızlar, Floransada imiş bugün, bol bol resim çekiyorum gelince paylaşacağım dedi. Ben çok ağladım sinirlerim bozuldu, Osman Kanat şehit oldu muhtemelen

ohh iyiy iyi gezsin bakalımm..

Sarp Leventoğluda girdi diziye, konuk oyuncu deniyor ama kalıcı olsa ne güzel olur..Yüzbaşı Barut... Altan Barut ismi... Albertin soyadı da çok karizmatiktir, tam asker soyadı

Süper olmuş ben izlemiyorum diziyi ama Sarp emret komutanımda çok iyiydi.

Evet aşk güzel hele böyle uyurken aşk daha güzel kocam uyuyoda

Çok geçmiş olsun gözünüz aydın

Sağoll canımm..

kizlar sabah yorulmayin diye geceden kahvaltinizi hazirlayim dedim bu iyiligimi unutmayin

oyy oyyy yine yok yok burada off ziyafett varrr ellerine sağlık

Kızlarr daha kimse yokken ben kahfaltımı edeyim kaşar ekmek getirdim bir de çay yapıcam yiyeyimm..

Sabah topik kapalıydı ben açtım topiği hee ben olmasam kimsecikler yoktu o saatte hey uyanın bakıyım saat kaç oldu yaaa..

Sabah topik kapalıydı ben açtım topiği hee ben olmasam kimsecikler yoktu o saatte hey uyanın bakıyım saat kaç oldu yaaa..

kar fena vurdu bu topiği ,neyseki güneş açtı karlar eriyo şimdi,sabah işyerinin önü buz tutmuş,o kadar zor geldim ki hiç yürüyemem buzda ,çok komik oluyorum, herzaman yarım dakikada yürüdüğüm yeri 5 dk da falan yürüyorum kaplumbağa gibi

evet kar yaüınca bir uyuşukluk oldu heralde herkeste. Aman dikkat etmek lazım tabii, sık aralıklarla yürümek, ayakları açmadan ve uzun adımlar atmadan yürümek, telefonla konuşmamak birşeyle uğraşmamak ve kolalrı iki yana açıpta yürümek lazım sakin sakin Allah korusun.

Eşim şimdi çıktı anca geldim kuzum naber kimsecikler yok bugün:26:

evett millet uyuyor mu acaba ne dersinn bende de uyku var yaaa neyse yrın haftanın son günü ama haftasonu bana pek uyku yook tüm evi kaldıırp silip süpürcem halıyı koltuğu silicem falan filann geçen hafta evde hiçbirşey yapmadım paso gezdik eşimle kahvaltıya gittikk, çarşıya gittik alışveriş yaptım falan bu hafta evime adıyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…