Ben uyuyayım artık, yarın görüşürüz
Sıkıyosa sen ye
Evet aşk güzelhele böyle uyurken aşk daha güzel kocam uyuyoda
Kızlarr çok mutluyum çok. Annem tedavi görüyordu bir senedir karaciğer enzimleri yüksekti ve daha da yükselse karaciğerde tahribata neden oluyor bir ene her hafta iğne vuruldu, 2 haftada bir tahliller için dr gitti etkileniyor mu diye bu arada 15 kilo verdi az saçları döküldü, halsizlikler falan zor bir süreçti genel tahlilleri yapıldı 6 ay önce iyiydi geçen hafta iğneleri tedavisi bitti bugün yine genel tahlillere gitti çok iyiymiş iyileşmiş ama iki hafta sonra çıkacak bir sonuç var ancak daha önce ki genel tahlillerde onda sorun çıkmamış iyileşme göstermiş zatenn o kadar mutlu oldum kii.. Dünyalar benim oldu sanki ben anneme çok bağlıyım annem babam ayrıldıklarında birbirimize bağlandık sıkı sıkı. Şükür ki eşimde çok seviyor annemi o da çok sevindi hele iki hafta sonra öbürkülerde çıksın tam bayram edicem doğumgünümde de yanımda olacak
Rabia topic boş kalmış gel bir 20 sayfa yap yarın bakacağım
sağol canım
ne biliyim ya, böyle karnıyarıksız, patlıcan oturtmasız yemekler olmadan bana çok sade görünüyo hep
benden mi kaynaklıdır nedir
o yanına alır bişeyler zaten
aç kalmaz
ayy çok sevindim canım, hem geçmiş olsun hem de gözünüz aydın
kızlar bana müsade, yemeklerimi yarın yapıcam
geç yatarsam kalkamıyorum
erken yatıp erken kalkıyım benim için daha iyi
öpüyorum sizleriiiii
kiz ac olunca napiyim gözüm birsey görmüyor :18:
ömür geldim canim naptin ? muhtesemi izliyonmu ?
Hayyal'in selamı var kızlar, Floransada imiş bugün, bol bol resim çekiyorum gelince paylaşacağım dedi. Ben çok ağladım sinirlerim bozuldu, Osman Kanat şehit oldu muhtemelen
Sarp Leventoğluda girdi diziye, konuk oyuncu deniyor ama kalıcı olsa ne güzel olur..Yüzbaşı Barut... Altan Barut ismi... Albertin soyadı da çok karizmatiktir, tam asker soyadı
Evet aşk güzelhele böyle uyurken aşk daha güzel kocam uyuyoda
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın
kizlar sabah yorulmayin diye geceden kahvaltinizi hazirlayim dedim bu iyiligimi unutmayin
Günaydınlar herkese
Afiyet olsun dejavu
günaydın
rabiacım eline sağlık.
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Sabah topik kapalıydı ben açtım topiği hee ben olmasam kimsecikler yoktu o saatte hey uyanın bakıyım saat kaç oldu yaaa..
kar fena vurdu bu topiği ,neyseki güneş açtı karlar eriyo şimdi,sabah işyerinin önü buz tutmuş,o kadar zor geldim ki hiç yürüyemem buzda ,çok komik oluyorum, herzaman yarım dakikada yürüdüğüm yeri 5 dk da falan yürüyorumkaplumbağa gibi
Günaydınnnnnn ben geldimmmmmm:87::87:
nerelerdesin balımm senn.. :26:
Eşim şimdi çıktı anca geldim kuzum naberkimsecikler yok bugün:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?