Evet kolay değil tabi ama olsun misafir iyi oluyo
Bi ortası yok
demekki herkesin işi varmış bugün
aynen öyle
bizde mantı partisi yapardık,sonra o bana bir parti verdiki düşman başına
Oklavayla zor olur al bir tane
Ben burma tatlım yaptım onun için ince oklava aradım zorla bulduk eşim kafayı yedi
Evet ya oğlunun yaşadığı bi aşk macerası onu bize yaklaştırdı ama beni ona değilgüvenemiyorum bi de söyledikleri aklımdan çıkmıyo affedemiyorum
Canım et tırnaktan ayrılmıyor arkadaş olsa atarsın biter ama akraba atılmıyorEvet seviyorumbizim apartmanda otururlarken makarna partisi yapardık biz
Evet ya oğlunun yaşadığı bi aşk macerası onu bize yaklaştırdı ama beni ona değilgüvenemiyorum bi de söyledikleri aklımdan çıkmıyo affedemiyorum
Evet canım çok iyi oluyor ben seviyorum
Yoğurtlu etimek yaptım çok güzel oldu
Handan ablanın zaten neti yok arızalı..Hayal yurtdışında ayıptır söylemesi italyaya gittigözdoşun ağrısı var nevoş da misafir ağırlayınca seda ve ben sap gibi kaldık
bende de 3 tane oklava var bir büyük iki küçük
aman dikkat et güvenilirmi tabi yeniden aynı şeyleri yapmayacağı ne malum:26:
Handan ablanın zaten neti yok arızalı..Hayal yurtdışında ayıptır söylemesi italyaya gittigözdoşun ağrısı var nevoş da misafir ağırlayınca seda ve ben sap gibi kaldık
Aynen öyle işte partilerin en büyüğünü yaptılar bize
Canım et tırnaktan ayrılmıyor arkadaş olsa atarsın biter ama akraba atılmıyor
O durumlar nasıl oldu
Eline sağlık canımo çok güzel oluyo yoğurdun üstüne bi şey koydun mu ben havuç rendelemiştim bi kere
Neyse ben boşum bundan sonra 2.5 kalabalık misafirim olmaz
Güvenemem yani dedikodu yapmasa bile söylediği laflar çok ağırdı kaldıramadım bi şey de söyleyemeyince içimde kaldı
Öyle tabi ama eşim de soğuk pek yüz vermiyo
Eşim onu antalyaya gönderdi tatile ordan kızı aramış olmuycak bu iş demiş kız ağlamış falan..geldi işte tatilden şimdi işinin başında inşallah gizli gizli görüşmüyolardır
Tamam özletme kendiniama tatile gitcen
Öyle tabi ama eşim de soğuk pek yüz vermiyo
Eşim onu antalyaya gönderdi tatile ordan kızı aramış olmuycak bu iş demiş kız ağlamış falan..geldi işte tatilden şimdi işinin başında inşallah gizli gizli görüşmüyolardır
öyle tabi canım
bizimkide aynı şeyleri yaptı ben kendimi savunamadım herkeste onun anlattıklarına inandı
aman inansınlar napıyım çokta umrumdaydı allah herşeyin doğrusunu biliyor ya yeter
Canım üzerine 1sıra salatalık turşusu rendeledim,1 sıra havuç,1 sıra kırmızı lahana,1 sıra közlenmiş kırmızı biber,1 sıra közlenmiş patlıcan koydum çok beğendiler
Telefona çekmiştim az önce dünya ne yaptın deyince ekleyeyim dedim hepsi silindi fotolarınOğlumu karda çekmiştim oda gitti Ne oldu anlamdım :44:
hayırdır noldu ki
ben kaçırmışım orayı
nolduki acaba tüh ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?