Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

demekki herkesin işi varmış bugün
aynen öyle

Handan ablanın zaten neti yok arızalı..Hayal yurtdışında ayıptır söylemesi italyaya gitti gözdoşun ağrısı var nevoş da misafir ağırlayınca seda ve ben sap gibi kaldık

Oklavayla zor olur al bir tane
Ben burma tatlım yaptım onun için ince oklava aradım zorla bulduk eşim kafayı yedi

Evet ya oğlunun yaşadığı bi aşk macerası onu bize yaklaştırdı ama beni ona değilgüvenemiyorumbi de söyledikleri aklımdan çıkmıyo affedemiyorum

bende de 3 tane oklava var bir büyük iki küçük
aman dikkat et güvenilirmi tabi yeniden aynı şeyleri yapmayacağı ne malum:26:

Evet seviyorumbizim apartmanda otururlarken makarna partisi yapardık biz
Canım et tırnaktan ayrılmıyor arkadaş olsa atarsın biter ama akraba atılmıyor

Evet ya oğlunun yaşadığı bi aşk macerası onu bize yaklaştırdı ama beni ona değilgüvenemiyorumbi de söyledikleri aklımdan çıkmıyo affedemiyorum

O durumlar nasıl oldu

bende de 3 tane oklava var bir büyük iki küçük
aman dikkat et güvenilirmi tabi yeniden aynı şeyleri yapmayacağı ne malum:26:

Güvenemem yani dedikodu yapmasa bile söylediği laflar çok ağırdı kaldıramadım bi şey de söyleyemeyince içimde kaldı

Canım et tırnaktan ayrılmıyor arkadaş olsa atarsın biter ama akraba atılmıyor

O durumlar nasıl oldu

Öyle tabi ama eşim de soğuk pek yüz vermiyo

Eşim onu antalyaya gönderdi tatile ordan kızı aramış olmuycak bu iş demiş kız ağlamış falan..geldi işte tatilden şimdi işinin başında inşallah gizli gizli görüşmüyolardır

Eline sağlık canımo çok güzel oluyo yoğurdun üstüne bi şey koydun mu ben havuç rendelemiştim bi kere

Canım üzerine 1sıra salatalık turşusu rendeledim,1 sıra havuç,1 sıra kırmızı lahana,1 sıra közlenmiş kırmızı biber,1 sıra közlenmiş patlıcan koydum çok beğendiler
Telefona çekmiştim az önce dünya ne yaptın deyince ekleyeyim dedim hepsi silindi fotolarınOğlumu karda çekmiştim oda gitti Ne oldu anlamdım :44:

Güvenemem yani dedikodu yapmasa bile söylediği laflar çok ağırdı kaldıramadım bi şey de söyleyemeyince içimde kaldı

öyle tabi canım
bizimkide aynı şeyleri yaptı ben kendimi savunamadım herkeste onun anlattıklarına inandı
aman inansınlar napıyım çokta umrumdaydı allah herşeyin doğrusunu biliyor ya yeter

Soğukluk olunca tekrar düzelmesi zor
İnşaallahEltin destek olduğunuz için daha da yumuşamıştır

hayırdır noldu ki
ben kaçırmışım orayı

nolduki acaba tüh ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…