Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Eline sağlıkbi kere arkadaşım üzerine onun şu toz cevizler var ya onlardan serpmişti ayyyy ayıklaya ayıklaya bi hal olmuştum dışardan bak tatlı gibi duruyo

öyle tabi canım
bizimkide aynı şeyleri yaptı ben kendimi savunamadım herkeste onun anlattıklarına inandı
aman inansınlar napıyım çokta umrumdaydı allah herşeyin doğrusunu biliyor ya yeter

Öyle allahlarından bulsunlar

Eline sağlıkbi kere arkadaşım üzerine onun şu toz cevizler var ya onlardan serpmişti ayyyy ayıklaya ayıklaya bi hal olmuştum dışardan bak tatlı gibi duruyo

Sağol canım görüntüyü çok beğendiler zatenSen söyledinde yaptımHemde ev yoğurduylaCeviz nasıl olur bilmem ama böyle çok iyiydiSen ceviz sevmiyorsun tabi

Yok 2 hafta var daha

Ana sınıfı mı

evet anaokuluna gidiyor,hatta bugün annesiyle kavga etti bugünden sonra bitti gitmiycem diye
aslında okulunuda,öğretmeninde,arkadaşlarını çok seviyor ama annesinden de ayrılamıyor
çok düşkün annesine

Sağol canım görüntüyü çok beğendiler zatenSen söyledinde yaptımHemde ev yoğurduylaCeviz nasıl olur bilmem ama böyle çok iyiydiSen ceviz sevmiyorsun tabi

Cevizli de belki güzeldir ama ben sevmiyorumseninki de güzel olmuş özene bezene

nasıl birşeymiş merak ettimmmmmmm

Canım ya bir sürü çekmiştim ama gitti nasıl oldu anlamadım ve hiç kalmadı diğerlerinden var çekerim yine
Bak aynı bu şekilde dizdim ama malzemeler farklı
rendelenmiş havuç,kırmızı lahana,turşu
Közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan küçük doğradım

vayyyy çok güzel görünüyor eminim senin yaptığın dahada güzel olmuştur,ellerine sağlık canım

Çok güzel görünüyo hem de çok basit ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…