Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Güzelmiş kaydettimkaydediyorum kaydediyorum yapan yok ama bi gün hepsini yapcam
Ya ben pasta sevmem

Kolay canım sen sütlü tatlı seviyorsunYaparsın birgün Yarım ölçüde yapabilirsin
Aaaa çok şaşırdım

Evet severim böyle şeyler ama muzlu olmasa puding vanilyalıdan yapsak nasıl olur:26:

Ne şaşırtıcı dimi

Ömür ben bugün sultan lokumu yapmıştım onun tadı çok güzel biliyor musun muzlu pudingle yapılıyor..Diğer sultan lokumları gibi muhallebi şeklinde değil

oo süper olur o zamann

O nasıl oluyo

Ben de yarın kek yapcaktım eşim rulo pastalardan almış ben ne zaman kek yapmaya kalksam eşim pasta alıyo çok ilginç

alla alla neden acabaa dersin kiii ömür şimdi oralardan kafama bişi atacak önlemi mi alayımm..

hemen kaydettim canım hep yapmak istediğim birşeydi yapıcam bir denerim sonra anneciğim geldiğinde yaparımm

Olur canımBen muz seviyorsun diye seversin dedim..Bence her türlü pudingten olur...

Görüntü olarak kakaolu puding de güzel olur dimi

Ya ben muzu yemesini seviyorum da böyle pastalarda tatlılarda sevmiyorum

Valla kek yapacağımdan haberi yoktu

Görüntü olarak kakaolu puding de güzel olur dimi

Ya ben muzu yemesini seviyorum da böyle pastalarda tatlılarda sevmiyorum

Evet bencede hatta kakolu tadı daha güzel olabilir..Eşim geçen portakallı kakolu puding almıştı ondan denemeyi düşünüyorum
Bak ya

Yap canım bugün arkadaşlarım çok beğendiler tabi ki eşim ve çocuklarda

beğenilmez mi canımm sağol tarif içinn..

Valla kek yapacağımdan haberi yoktu

hee içne doğmuş o zamannn

Şu poğaçayı da yapamadık gitti

Ya canım ne istedi biliyomusun yumurtalı ekmek

ayy deme benimde ne zamandı istiyor byadır yapmıyorum aslnda eşim peynir yumurta baharat karşımı yapıp ekmeğe sürüyorum fırında kızartıyorum onu seviyorum istiyor onu yapmam lazım ama bayat ekmeğim yok tazeyle yapıcam yarın sabaha galiba kendime biraz yumurtalı ekmek yaparımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…