Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kaç yaşına basıyo şimdi

25 eşşek kadar oldu yaaa o büyüdükçe ben yaşlanıyorumm dursa durduğu yerdee yok illa büyüyecek yanımda da abim gibi duruyor yaaa

TerbiyesizlerKİB yap yeter cevap vermeye değmez onun için yapıyorlar zaten sinir etmek için

benca daa ıp numarasına falanda bakılsın araştırılsın yanii kimdir neyin nesidir 2. üyeliktir belkiii..

Geçmiş olsun nesi varmış:44:

grip sanırım tir tir titriodu yaaaa 1 saat içinde nasıl böle oldu ben bursadayken konustuk bişiyi yoktu ben bursadan dönünce de aradı soraaaaa bi baktım tir tir titrio offf yanınada olamıorum kiii

Kızlar annemin canı sıkkındı çıkmak zorunda kaldım...
Bundan sonra buralardayim
Görüşürüz yarına insallah
İyi geceler cok yorgunum, yatacağım.
Hamsi de sevinip duruyor gelmeme yarın görüşeceğiz, sabah da kursa gidiyorum of of dinlenmek yok
İyi geceler...

Maşallah

tamam canım dinlen tabii yat erkendenn yarında yoğunmuşsun valla arı gibisin yarının boş olaydı barii.. İyi gecelerr..

bandan sonra kendine gelemedi zavallı ay neyse anmayayım adını şimdii ıyyyyy
Aman sus

Tamam canım iyi geceler görüşürüz

İyi geceler
benca daa ıp numarasına falanda bakılsın araştırılsın yanii kimdir neyin nesidir 2. üyeliktir belkiii..
Evet olabilir
grip sanırım tir tir titriodu yaaaa 1 saat içinde nasıl böle oldu ben bursadayken konustuk bişiyi yoktu ben bursadan dönünce de aradı soraaaaa bi baktım tir tir titrio offf yanınada olamıorum kiii
Barıştınız mı
Sana yazık wiliye değil
Tamam anlaştık:13:

İyi geceler

Ben bir 5 dk çıkıyorum eşcağızım çerez istedi ve kola koyayımda getireyim geliyorumm..

Ömür ben bugün sultan lokumu yapmıştım onun tadı çok güzel biliyor musun muzlu pudingle yapılıyor..Diğer sultan lokumları gibi muhallebi şeklinde değil

Son düzenleme:
Ömür ben bugün sultan lokumu yapmıştım onun tadı çok güzel biliyor musun muzlu pudingle yapılıyor..Diğer sultan lokumları gibi muhallebi şeklinde değil

O nasıl oluyo

Ben de yarın kek yapcaktım eşim rulo pastalardan almış ben ne zaman kek yapmaya kalksam eşim pasta alıyo çok ilginç

O nasıl oluyo

Ben de yarın kek yapcaktım eşim rulo pastalardan almış ben ne zaman kek yapmaya kalksam eşim pasta alıyo çok ilginç

MALZEMELER;
1 kg süt
10 yemek kaşığı irmik
10 yemek kaşığı şeker
1-2 yemek kaşığı tereyağ
2 paket muzlu puding(benim evimde full Dr Oetker çikolatalı olduğundan muzlu yoktu,markette bu pudingi buldum ama çok memnun kaldım Ardaştan aldım)
100 gr hindistan cevizi

YAPILIŞI;

Süt,2 paket puding,irmik ve şeker tencereye alınır ve sürkli karıştırarak yaklaşık 15-20 dk pişirilir...ocağın altı kapanır ve 2 yemek kaşığı tereyağ eklenir iyice yedirilir.
daha sonra bu karışım soğumaya alınır,arzu eden dipfrizindede hızlıca dondurabilir ama benimkinde yer yok diye ben buzdolabımda soğuttum..
iyice soğuduğuna emin olduğumuz zaman 2 paket hindistan cevizini geniş düz bir tabağa döküyoruz,bir kaseye ellerimizi ıslatmak için su koyuyoruz...
avuçlarımızı ıslatarak hazırlamış olduğumuz harcdan ceviz büyüklüğünde alıp yuvarlayıp hindistan cevizli tabağa koyuyor yuvarlayarak heryerine bulanmasını sağlıyoruz ve bu işlem malzeme bitene kadar devam ediyor..
ardından isterseniz eğer kürdanda batırabilirsiniz her lokuma...ama benimkiler kürdan tutmazdı sanırım biraz irice yaptım çünkü ceviz büyüklüğü kadar..ama daha küçük fındık gibi yaptığımda kürdan batırıyorum her birine ve o şekildede şık bir sunum oluyor...
CANIM TARİF ELOSSANIN TOPİCTEN
Sever misin hazır pastayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…