ifett anladımm artıkınnnn ben sütlü seviyorum dermişimmmm
ayy benim sapığım ban olayından sonra bıraktı peşimii
Kaç yaşına basıyo şimdi
TerbiyesizlerKİB yap yeter cevap vermeye değmez onun için yapıyorlar zaten sinir etmek için
Geçmiş olsun nesi varmış:44:
Heee kara gözlü ayşe
25 eşşek kadar oldu yaaa o büyüdükçe ben yaşlanıyorumm dursa durduğu yerdee yok illa büyüyecek yanımda da abim gibi duruyor yaaa
benca daa ıp numarasına falanda bakılsın araştırılsın yanii kimdir neyin nesidir 2. üyeliktir belkiii..
TerbiyesizlerKİB yap yeter cevap vermeye değmez onun için yapıyorlar zaten sinir etmek için
Kızlar annemin canı sıkkındı çıkmak zorunda kaldım...
Bundan sonra buralardayim
Görüşürüz yarına insallah
İyi geceler cok yorgunum, yatacağım.
Hamsi de sevinip duruyor gelmemeyarın görüşeceğiz, sabah da kursa gidiyorum of of dinlenmek yok
İyi geceler...
Aman susbandan sonra kendine gelemedi zavallı ay neyse anmayayım adını şimdii ıyyyyy
Hamsi de sevinip duruyor gelmemeyarın görüşeceğiz, sabah da kursa gidiyorum of of dinlenmek yok
İyi geceler...
Aman sus
Tamam canım iyi geceler görüşürüz
İyi geceleriyi geceler
Evet olabilirbenca daa ıp numarasına falanda bakılsın araştırılsın yanii kimdir neyin nesidir 2. üyeliktir belkiii..
Barıştınız mıgrip sanırım tir tir titriodu yaaaa 1 saat içinde nasıl böle oldu ben bursadayken konustuk bişiyi yoktu ben bursadan dönünce de aradı soraaaaa bi baktım tir tir titrioofff yanınada olamıorum kiii
Tamam anlaştık:13:Sana yazık wiliye değil
İyi geceler...
Ben bir 5 dk çıkıyorum eşcağızım çerez istedi ve kola koyayımda getireyim geliyorumm..
Ömür ben bugün sultan lokumu yapmıştım onun tadı çok güzel biliyor musun muzlu pudingle yapılıyor..Diğer sultan lokumları gibi muhallebi şeklinde değil
O nasıl oluyo
Ben de yarın kek yapcaktım eşim rulo pastalardan almışben ne zaman kek yapmaya kalksam eşim pasta alıyo çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?