dimii yaniii
off gece gece acktım zatenn yaaa
Ömürrr gidiyorsun sonra da 10 yapmayan top olsun diyorsun yaa sende az çaba göster kızım top olmaktan bıktıkk yahuu
Benim koca da yatıcakta hassas konularım var benim kafam karışık bir konuda moralim eyi değil o da yatmıyor bırakmıyor beni beraber uyuyalım diyor yaa. Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık durumundayım oofff
rabia hoşgeldin cnmm
Aaaa o konuyu biliyorum öyle mi yazmışŞu hamileymiş kocasıyla barışmış
Biri şifresini ele geçirmiş olabilir mi kocası mesela:44::44:
dimii yaniii
off gece gece acktım zatenn yaaa
Ömürrr gidiyorsun sonra da 10 yapmayan top olsun diyorsun yaa sende az çaba göster kızım top olmaktan bıktıkk yahuu
Benim koca da yatıcakta hassas konularım var benim kafam karışık bir konuda moralim eyi değil o da yatmıyor bırakmıyor beni beraber uyuyalım diyor yaa. Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık durumundayım oofff
Yiyecek misin birşeyler
Sende mi katıldın bizeSende top adayısın
hosbulduk julim nasilsin ? bak ömür 10 sayfa yapcaniz dedi hadi basliver
evet öyle dedi nevosum hatta sizi erkek düsmanlari konumda nasilda agladiniz dedi yani yalanmiskendide yalanmi bilemicemki :44: erkek diye süphe ediliyor
alla alla enteresan dengesiz terazi desene yorumları kaldıramayacaksna neden konu açıyorsun sana yorum yapanlara yanında olmaya çalışanlara hakaret ediyorsun dimii
Biri şifresini ele geçirmiş olabilir mi kocası mesela:44::44:
:18::18::18:kalsın o zamanbak hürrem resimleri ile doldururum
Sucuk alıyoruz 3-5 ayda bir ama sosis,salam almıyoruz benim kızlar yemezlerNasıl çocuklar
bilmiyorum ki ne yicem bugün alışveriş merkezinde yedik ekmek almadım yani dün akşamdan var ekmek arası bişiler yaparım belkii nasl kazınıyor midemm
O benimde aklıma geldi kadın kaç aydır çok dertli dertli anlatıyordu:44:Birde kk daki kadınları tersleyip kocası tarafına geçti:44:Şimdide böyle yazmış çok ilginç:26:
:18::18::18:kalsın o zaman
Ömür teyzelerine çekmişler
Sus ya ne 10 sayfası
:44::44:Aman kimseye güven yok
:18::18::18:kalsın o zaman
Kadın eğer şimdiye kadar rol yaptıysa helal olsun iyi yazmış senaryoyu yani pardon adam
bak kalsin ozman dediböyle oynican nevosum
bana uyar canim
Bende galatasaray beşiktaş resimleri ekledim pc ye istersen koplayayım
Evet aynı senPırasacı bunlarda
Kadın eğer şimdiye kadar rol yaptıysa helal olsun iyi yazmış senaryoyu yani pardon adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?