Tamam bir daha öyle top mop falan duymayalım
Ne yapasın gidip gelip sayfa muhabbeti açıyorsun
Neden regl olmadın ki hamile olmayasın:26:bu kadar stres yapma tutacağı da varsa tutmaz sonra
Canım takma kafana rahat ol birazBak takarsan daha zor olur Hakkında hayırlısı olsun herşeyin bir vakti zamanı vardır Sen hiç ummadığın bir anda olur
kendimi acilen banlatmam lazimmuneden rica ediyim
Rabiş yapmazsa top olcak seni serbest bıraktım
Ben çıkıyorum süren başladı rabiş
İyi geceler
Tamam bir daha öyle top mop falan duymayalım
Ne yapasın gidip gelip sayfa muhabbeti açıyorsun
O yorgunluktan ne dediğini bilmiyo azad ediyorum onu
kendimi acilen banlatmam lazimmuneden rica ediyim
canım ilk aşılama tutmadı kan test, negatif iik gün sonra regl oldum yne de bir hafta sonra test yaptım negatif, bu ayda yumurtlama zamanlarında ilişki olmadı zaten normal yolla imkansız gibi birşeymiş bizim durumumuz ve bu geç farkedildi ne yazık ki. Yani gebe olma durumum yok ama ben böyle oluyorum zaten 35 günde bir olurdum geçen sene hep ara kanamalarım oldu 10 günde bir falan o tedavi edildi o zamandan beri 37-40 oldu döngüm. İşte bu stresi asıl annem gelince yapıcam o yüzden erteleyeyim diyorum ama işte gel bana zor.
öyle de canım işte bir ay arada beklemişim şimdi bir ay daha bekle çok zorr. İğne vurulma zamanı gelse kolay eşimin işyerinde buzdolabı var oraya koyarım iğneleri yaparım odasında kontrollere öğle tatilinde giderim hiç bilmez ama tam aşılama zamanı denk gelecek. Demek ki Rabbim böyle denk gelmesini ertelememi istedi belki de her şerde bir hayır vardır diyorum ne diyeyimm..
ömürrrr cikma gel sunu 5 sayfa yap
kiz bugün sayfadan bahs etmedim masumdum bugün
torpil var torpil var
Hakkınızda hayırlısı olsunCanım hiçbirşey imkansız değildir Mucizeler olabiliyor
Başlaaaaaaaa
beni de azad ett benimde moralmanım bozukk top olamam bu psikolojiyleee
Tamam anlaştık ben burda durup sayarım sayfalarıo yazsın
Pazarlık yaptıkça sayı artıyor
Ondan kaşındım diyorumBİrde ben çok yorgunum ne yazdığımı bilmiyorum hatta 15 gün kendime gelemeye bilirim
Evet torpilliyim ben
Pazarlık yaptıkça sayı artıyor
Ondan kaşındım diyorumBİrde ben çok yorgunum ne yazdığımı bilmiyorum hatta 15 gün kendime gelemeye bilirim
Evet torpilliyim ben
Eki Görüntüle 602598
kızlarrrr ben geldim canım patates kızartması ıstedi bende kızarttım sizlede paylasım dedim..
Eki Görüntüle 602598
kızlarrrr ben geldim canım patates kızartması ıstedi bende kızarttım sizlede paylasım dedim..
öyle canım dalga geçiyorum kendimle o kadar negatife regliye rağmen ilk aşılama tutmuşmuş diyee 40 gün dolunca gidicem dr zaten bir muayene etsin neyin nes, kist mi var ne var diyeee daha gelmezse söktürücü versin aşılama yaptırmasam da söküleyim beaaa..
Yuh yaaa açım zateh bu bana yapılır mı gece gece evde patates yookk
elinde nekadar resim varsa hepsini paylasödevim var
Ne yapayım yardım edeyim mi5 sayfa anca yaparim
yardim et bana :18::18:
tek saycanmi yardim yokmu
Eki Görüntüle 602598
tabii tabii iki saattit burada muhabbet eden de babamdı zatenn torpil faln yok bize neeee eğer o baklavalardan gönderseydin bize de birşeyler düşünebilirdikk..
Bu arada sen mi top olucna ben mi yok ben olmam muhabbetine zaten 10 sayfa dolacak bileee ha gayrettt
bende torpil istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?