Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hey allahım bunlardaki zevke bak ..adam ne güzel tıraşını olmuş saçlar taranmış .napacaksınız onu hapisane kaçkını gibi.

Sakalsız erkek dünya ahret bacımdır Erkekte kirli sakal makbuldur. Hatta parfümünün kokusu sakalına sinecek

O şu yufkayla olan mı hani börek gibi yapıyosun üstüne yoğurt döküyosun

evet evet kıyma, soğan, karabiber yoğur yufkayı dörde böl iç harçtan geniş tarafına yay ince şekilde, gül böreği gibi sar kızart sarımdskalı yoğurt ve tereyağlı pılbiber üzerine bir de kola ohh süperr çok yedim bende patlıcamm..

biz de gidelim ona

taşıyıcı anne konusunu okudun mu

aa nerede konu bir öyle bir konunun açılmadığı kalmıştı.

Gördüm senin yorumlarını sen yırtarsın

İzledim gidecem bu filme bi yerlerimi büyütücem

bende gidicem iyice büyüsünnn sonna hükümet kadıan da gidicemm demek akbağ ve sermiyan midyat oynuyor onda da ama annem gelecek gösterimden 1 hafta sonra gderim ona çünkü annem sinemayı hiç sevmiyor daral geliyor diyor.

Ezgi Mola'yı çok severim ben

Ben daa

canımm o da iyi birşey daha rahat edersinn.. Yine niye kavga ettiniz canım yaa valla bende aynı yaa benimde kafam takık birşeylere hakkımızda hayırlısını versin Rabbm ne diyelimm gün doğmadan neler doğar kuzumm herşey inşallah yoluna girecek az sabır.

Eline sağlık benim annemde çok nadir sinemaya gider sıkılıyo

Ben mesela slvester stallone nin rambo daki o kirli halini kevin costnerın su filmindeki ıslak halini de çok beğenirdim bi gariplik var galiba

bncede bi gariplik .bn mesela erkekte kirli sakalı severim ama bıyığı asla sevmem.uzun saçta cık yakışmıyo.erkek erkek gibi olmalı kadın kadın gibi.herşeyin orjinali makbul yani..ama yinede zevkler ve renkler tartışılmaz o senin zevkin saygı duyarım..

Sakalsız erkek dünya ahret bacımdır Erkekte kirli sakal makbuldur. Hatta parfümünün kokusu sakalına sinecek

benimkine kirli sakal yakşmıyor ya sinek kaydı seviyorum ben ama genç çocuklara valla yakışıyor. Geçen gün kütüphanede ne oldu kitap almaya geldi bir öğrencidaha doğrusu sürekli geliyor bir kitap alıyor iki gün sonra onu bırakıyor başka alıyor ama manalıca bakıyor falan hoş çocuk Allah var ama kardeşimden bile küçüj yeni üniye kayıt yaptırmış işte hazırlık oluyor bizim okulda neyse ben görmezden geliyordum bakmıyordum yahuu yüzüklerimde hep parmağımda asla çıkarmam küçükte gösteriyorum ama belli evli olduğum yine kitap aldı bende başka öğrenciyle ilgileniyorum fiş dolduruyorum gözleriniz ne kadar güzel dedi ben kaldım öyleee teşekkürler eşimde öyle söyler inşalalh böyle biz kız bulursun sende yaşın gelince dedim ne diyeyimm kös kös gitti.

Seksi oluyolar öyle

Ayyy seninki duymasın:18::18::18::18:

Eline sağlık benim annemde çok nadir sinemaya gider sıkılıyo

kardeşim kız arkadaşıyla sinemeya gitmiş cem yılmaza anneme demiş sen de gel yok demiş annem oğlumm dedim ne annemi çağırıyorsun çoğu espri bel altı kız gülemez bile annemin yanında yaa dedim yaa öyleymiş gittiğimde gördüm dedii.

Ben annemi şahanın filmine götüreyim gelirse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…