Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Çok kavga ediyoruz bu ara, ikimizde çok gerginiz
O da abartıyo anlatmadan olur mu
O özel durumu neden söyledin kavgası...Birde dün konuşmuştuk, bu tarafa gelecekti bu önümüzdeki hafta, bellimi geliş tarihin dedim-belli olsada bunu söyleyemem biliyorsun dedi... Bende gerginim, söylesen şaşardım zaten diye bağırdım, sonrada devamı işte
selam canım gittimi annen

gözdem nasıl oldun
Aynı abla
Vuuuuuu albert öyle mi
Evet Gerçi o bir ay uzun saçlı bir ay kısa, bi bakıyorsun sakallı bi bakıyorsun hiç sakal yok, öyle gerekiyor ya
Bunları anlattığımı bilse oyar beni kabak gibi
Medeni cesareti olan insanları seviyorum ben, afferin çocuğa

anam sizin resimdeki adamdaki kirli sakal değilki rüyalara giren aksakallı gibi pekte gürrmüş.

Selam kızlar nehaber
Biraz bakıp kaçacağım
Hoşgeldin canım
Ben sakal bıyık sevmemEşimde işi dolayısıyle bırakamıyor zaten
Benimkide işi dolayısı ile bırakamıyor, şehirdışı görevlerde mecburen bırakıyor

Şikayet edersin bi daha yaparsa

ederim tabii ki fiş dolduruyor ya ismi belli isminden öğrenci işlerinden aldğım sınıf listesi var geciken kitapları sınıflara bildiriyorum çünkü getirsinler diye, ordan isminde sınıfını da gayet bulurum söylerim yönetimee

Konu kapandı canım banlananlarda olmuş

tühh yine geç kaldım deseneee

Öfff çok zor gözdoş ya onu söyleme bunu söyleme Anlatma ya oymasın seni:26:

gergin olmanız doğal onun iş şartları senin ailevi durumlar ve sağlığındaki olumsuzuklar birleşince ama geçici hepsi sende biliyorsunn.. Özel durumunu söylemene kızmıştır tabii daha da karşı çıkacaklar diyeee hayırlısı olsun hakkınızda gülümmm feraha çıkacaksınız. Ya dimi o açıdan bakmamıştım belki kötü niyetli değildir ama hep bir konuşma cabası manalı bakışlar vardı ve öyle dedi işte.

Tamam hemen başlayalım
Ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

iyi gecelerr tatlım baya kısa oldu bu ama neyseee acısını çıkartırız

Söyleme ciddi memleket meseleleri bunlar ya dinleniyosak pardon okunuyosak

Ay bunu yazdım aklıma ne geldi gözdoş tapeden kodese diye bi kitap okudun mu gerçek telefon dinlemeleribiri diyo ki arkadaşına dinleniyo olabiliriz öteki diyo ki kapat o zaman ben arıyım seni

Söyleme ciddi memleket meseleleri bunlar ya dinleniyosak pardon okunuyosak

Sanki onun anlatmasına kaldım, dün iki kitap aldırdım babama, onları okuyacağım çok umrumda anlatması sanki

Eklentiler

• $kitap.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
ehh çatlaksın ama gerçekten gözde yaaa sen yattığın yerden bile yetiyorsun kızımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…