- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Çok kavga ediyoruz bu ara, ikimizde çok gerginizYine niye kavga ettiniz canım yaa valla bende aynı yaa benimde kafam takık birşeylere hakkımızda hayırlısını versin Rabbm ne diyelimm gün doğmadan neler doğar kuzumm herşey inşallah yoluna girecek az sabır.
O özel durumu neden söyledin kavgası...Birde dün konuşmuştuk, bu tarafa gelecekti bu önümüzdeki hafta, bellimi geliş tarihin dedim-belli olsada bunu söyleyemem biliyorsun dedi... Bende gerginim, söylesen şaşardım zaten diye bağırdım, sonrada devamı işteO da abartıyo anlatmadan olur mu
Aynı ablaselam canım gittimi annen
gözdem nasıl oldun
EvetVuuuuuualbert öyle mi
Medeni cesareti olan insanları seviyorum ben, afferin çocuğabenimkine kirli sakal yakşmıyor ya sinek kaydı seviyorum ben ama genç çocuklara valla yakışıyor. Geçen gün kütüphanede ne oldu kitap almaya geldi bir öğrencidaha doğrusu sürekli geliyor bir kitap alıyor iki gün sonra onu bırakıyor başka alıyor ama manalıca bakıyor falan hoş çocuk Allah var ama kardeşimden bile küçüj yeni üniye kayıt yaptırmış işte hazırlık oluyor bizim okulda neyse ben görmezden geliyordum bakmıyordum yahuu yüzüklerimde hep parmağımda asla çıkarmam küçükte gösteriyorum ama belli evli olduğum yine kitap aldı bende başka öğrenciyle ilgileniyorum fiş dolduruyorum gözleriniz ne kadar güzel dedi ben kaldım öyleee teşekkürler eşimde öyle söyler inşalalh böyle biz kız bulursun sende yaşın gelince dedim ne diyeyimmkös kös gitti.
anam sizin resimdeki adamdaki kirli sakal değilki rüyalara giren aksakallı gibi pekte gürrmüş.
Hoşgeldin canımSelam kızlar nehaber
Biraz bakıp kaçacağım
Benimkide işi dolayısı ile bırakamıyor, şehirdışı görevlerde mecburen bırakıyorBen sakal bıyık sevmemEşimde işi dolayısıyle bırakamıyor zaten
Tamam bak her gece bilgisayar sende olcak
Benim ki görmesin
Çok kavga ediyoruz bu ara, ikimizde çok gerginiz
O özel durumu neden söyledin kavgası...Birde dün konuşmuştuk, bu tarafa gelecekti bu önümüzdeki hafta, bellimi geliş tarihin dedim-belli olsada bunu söyleyemem biliyorsun dedi... Bende gerginim, söylesen şaşardım zaten diye bağırdım, sonrada devamı işte
Aynı abla
EvetGerçi o bir ay uzun saçlı bir ay kısa, bi bakıyorsun sakallı bi bakıyorsun hiç sakal yok, öyle gerekiyor ya
Bunları anlattığımı bilse oyar beni kabak gibi
Medeni cesareti olan insanları seviyorum ben, afferin çocuğa
Hoşgeldin canım
Benimkide işi dolayısı ile bırakamıyor, şehirdışı görevlerde mecburen bırakıyor
Şikayet edersin bi daha yaparsa
Konu kapandı canım banlananlarda olmuş
Heee benimki görsün
Şurda kız kıza konuşuyoruz
Gerçi benim görümce var okuma gözdoş
O özel durumu neden söyledin kavgası...Birde dün konuşmuştuk, bu tarafa gelecekti bu önümüzdeki hafta, bellimi geliş tarihin dedim-belli olsada bunu söyleyemem biliyorsun dedi... Bende gerginim, söylesen şaşardım zaten diye bağırdım, sonrada devamı işte
Aynı abla
EvetGerçi o bir ay uzun saçlı bir ay kısa, bi bakıyorsun sakallı bi bakıyorsun hiç sakal yok, öyle gerekiyor ya
Bunları anlattığımı bilse oyar beni kabak gibi
Hoşgeldin canım
Benimkide işi dolayısı ile bırakamıyor, şehirdışı görevlerde mecburen bırakıyor
Tamam hemen başlayalım
Ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
Tamam hemen başlayalım
Ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
Çok korktum, oyarsa oysun, herşeyi söyleyeceğimÖfff çok zor gözdoş ya onu söyleme bunu söylemeAnlatma ya oymasın seni:26:
Hoşgeldin canımSelamunaleyküm
Çok korktum, oyarsa oysun, herşeyi söyleyeceğim
Hoşgeldin canım
Selamunaleyküm
Söyleme ciddi memleket meseleleri bunlar ya dinleniyosak pardon okunuyosak
Söyleme ciddi memleket meseleleri bunlar ya dinleniyosak pardon okunuyosak
Ay bunu yazdım aklıma ne geldi gözdoştapeden kodese diye bi kitap okudun mu gerçek telefon dinlemeleri biri diyo ki arkadaşına dinleniyo olabiliriz öteki diyo ki kapat o zaman ben arıyım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?