Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Gunaydın mutlu pazarlar...

Günayydınn hayyalciğimmmm

Yok kovdum evden kaç gündür deli ediyo beni kapıyı kitliycem almıycam içeri size gelsin

ayy yine ne olduuuu

Gelmem o gelsin ben kafa dinliycem sizin kafanızı şişirsin biraz

bazen insan valla kafa dinlemek istiyor yaaa ben arada arkadaşlara kaçıyorumm. Off bugün evde durasım yok pek ama evde daha işim var benim dün sildim, süpürdüm, toz aldım bugün banyo dolaplarını silicem, gardırobu boşaşltıcam tozunu alıcam iç dış yerleştiricem, buzdolabını silicem. Koltuk ve hakıyı haftaya silmeye karar verdm temiz temiz olsuın ondan sonraki hafta annem gelecek.

Ömüürr ben anneme konuştum telde annem telde aşılama konusu izlemiş hazır konu açılmışken pat diye dedim ben aşılama yaptırdım bir tane tutmadı dedin anlattım işte ama çok kolay bir işlem dedim azcık kızdı ama sakin karşıladı sen zaten bana çekmişsin dayanıklısın hemen off demezsin dedi ama 2. aşılamayı ne zaman yaptırcam demedim annem gidince yaptırcam karar verdim kesin olarak çünkü daha rahat olurum. Tüpüde söyledim yaza yaptırıcaz onda şans daha fazla dedimm ohh beee bir derdimi olsun söyleyebildim rahatladım..

Gelecek kuzum az daha sabır... Bu arada buz patenine merak sardım sen bana oyle korku verdin ki kaymak istemiyorum :2:

Git o zaman... Neden istemiyor wili?

Deli ediyo hayalcim beni öyle saçma sapan bahaneler ki hava erken kararıyo sen gel al beni gelemem oraya kadar maçtan çıkınca al gece yarısına kadar napcan böyle bi diyalog

İyi olmuş canım üstünden yük gitmiştir

Günaydın canım... Hep yazdıklarını okuyorum bana yazdığın hic cevap vermeye fırsat olmuyor burada olmadigin icin sonra yazayım diyorum kalıyor
Nasılsın?
Aşılama olaylarını okudum kendini spora ve gezmeye ver kafanı bosalt canım. Zamanı gelince Rabbim sana da bebisini gönderecek.

Deli ediyo hayalcim beni öyle saçma sapan bahaneler ki hava erken kararıyo sen gel al beni gelemem oraya kadar maçtan çıkınca al gece yarısına kadar napcan böyle bi diyalog

ayy aynı benim adam ya kışın bir arkadaşa gitmek eziyet hemen şu saatte alırım diyor benim gitmem zaten öğleden sonrayı buluyor arıyot sürekli kaçta alayım diye haftaya gün var artık hep arar ne zaman çıkıcan diyeee

İyi olmuş canım üstünden yük gitmiştir

evet evet aynen öyle oldu

evet kalıyor dimi bir diyolağa geöemedik geldiğinden berii. Yok ben takıyorum ama annem gelecek ocak sonu o verken yaptırmak istemiyorum o stres olacak bende aklı kalacak işe gidicem falan dönecek bu sefer tutacak mı tutmayacak mı bir ay daha beklerim rahat olurum yaa.. Daha reglide olamadım 39. günüm bugünn yaa :26:

Taksiyle git sen de. Taksi parasını görünce susar belki

süperr önerii bak nasıl alıyor bir daha gittiği yerdenn
Taksiye bindirmez ki o beni kaçırırlar sonra hayalcim herkes beni bekliyo aaaaaa lütfen yani

ayy işte erkeklerin bir takıntısı daha geç vakit oldu mu benimki de taksiye binmemi istemiyor yaa diyorum tek ben mi biniyorum taksiyee kaçırcaklar mı beni yok aklı kallırmış illa o alacaknış ee o zamanda bir rahat oturtmuyor ki soruyor sürekli ne zaman geliyosuunnn

Geç olduğundan değil hiç bindirmez o beni taksiye ben otobüse binmeyi de bilmem zaten nereye gidiyorum ki

Ben çıkıyorum kızlarr işlerimi halledeyim bir an önce ve yemeğimi yapayım duşa gireyimm rahatça oturayım öpüyorumm size iyi muhabbetler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…