Of zor isler hele adet aralığın cok uzun...ayy aynı benim adam ya kışın bir arkadaşa gitmek eziyet hemen şu saatte alırım diyor benim gitmem zaten öğleden sonrayı buluyor arıyot sürekli kaçta alayım diye haftaya gün var artık hep arar ne zaman çıkıcan diyeee
evet evet aynen öyle oldu
evet kalıyor dimi bir diyolağa geöemedik geldiğinden berii. Yok ben takıyorum ama annem gelecek ocak sonu o verken yaptırmak istemiyorum o stres olacak bende aklı kalacak işe gidicem falan dönecek bu sefer tutacak mı tutmayacak mı bir ay daha beklerim rahat olurum yaa.. Daha reglide olamadım 39. günüm bugünn yaa :26:
süperr önerii bak nasıl alıyor bir daha gittiği yerdenn
ayy işte erkeklerin bir takıntısı daha geç vakit oldu mu benimki de taksiye binmemi istemiyor yaa diyorum tek ben mi biniyorum taksiyee kaçırcaklar mı beni yok aklı kallırmış illa o alacaknış ee o zamanda bir rahat oturtmuyor ki soruyor sürekli ne zaman geliyosuunnn
İyi pazarlar
Ben çıkıyorum kızlarr işlerimi halledeyim bir an önce ve yemeğimi yapayım duşa gireyimm rahatça oturayım öpüyorumm size iyi muhabbetler..
Ben çıkıyorum kızlarr işlerimi halledeyim bir an önce ve yemeğimi yapayım duşa gireyimm rahatça oturayım öpüyorumm size iyi muhabbetler..
Nehaber ablacımnevoş selam canım iyi pazarlar sanada
Vermiyo yaama ben gidicem
naber nevos
Nehaber ablacım
Yapma ya olay çıkar ikna etmeye çalış:44:
İyi canım sen nasılsın
Vermiyo yaama ben gidicem
ömür cüm ama sonra sen üzülyosun biraz daha bastır belki ikna olur
Yok ikna olmuyo biliyosun hayır dedi mi bitti
Ben de iyiyim canım tesekkur ederim...Nehaber ablacım
Yapma ya olay çıkar ikna etmeye çalış:44:
İyi canım sen nasılsın
Yok ikna olmuyo kapıyı kitler giderim üstüne diyo manyak yapmaz heralde öyle bi şey
Ama gidersen sonrasında büyük sorun çıkacak:26:Boşver canım ya gitme
Yok ikna olmuyo kapıyı kitler giderim üstüne diyo manyak yapmaz heralde öyle bi şey
Ben de iyiyim canım tesekkur ederim...
Gitme sakın ömürcum, nevos da sevgi abla da haklı. Wili sınırlı adam asabi adam. Sinirlenince gözü birsey görmüyor biliyosun. İkna etmeye calis. Yumuşak davran sevimli davran,ikna et.basina buyruk davranirsan sonrasında sen üzülüyorsun...
hiç belli olmaz ömür çok kızarsa yaparda sen yine tedbirli ol üzülmeyesin
Gitmem lazım çok sıkıldımsöyledim ona ama gidicem diye
allah korusun canım ya ama bunu onada söylede korksun biraz bu sorummluluğu alabilirmisin dersin
İkna olmuyo ki 2 gündür çok denedim
Ne yaptın ki ikna icin?
Yaaaa el insaf kus gibi kafeste tutuyor seni, arkadasinı iyi tanımıyor mu neden bırakmıyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?