hıııı bu oladı işte oda bunu bilior tabi
Nevoş rabiş var ya sen yoksun diye hiç buraya gelmedi dün akşam şikayet edeyim sana
Dün okudum geçmişi 10 sayfa ödevi vardı değil miBen gelirsem 15 sayfa Bugün yuvarlana yuvarlana gelsin
Sonra juli nin topiicte juli de ödev vermiştiYazık rabia ya
Herkese karşı değişiyo benim eğer karşımdaki insanı çok seviyosam ona da iner yelkenlerimama hayatımda iyi bi yer etmemişse çok da umursamam açıkcası
Kaybetmek istediklerimde konuşur sorunu halletmeye çalışırım gerekirse özür dilerim.Ama dediğin gibi çok önemli değilse umursamam
Juli de kopyala yapıştır yapıyo zaten
Ben de bundan sonra ona göre davranırım seninle konuşsun artık
Aynen öyle canım karşımdaki insan güvenimi sarstıysa zaten bi daha üzülmemek için uzak dururum
Herkese karşı değişiyo benim eğer karşımdaki insanı çok seviyosam ona da iner yelkenlerimama hayatımda iyi bi yer etmemişse çok da umursamam açıkcası [/QUOTbende sevdiklerime hiç kıyamam
Niye canım ya öyle düşünüyorsundün gelmiş sohbet etmişsiniz.Gece kimse yok diye gelmemiştir geç geliyor o:44:Birde bdv de çok geziyor Bdv de mesajlarına çok denk geliyorum
EvetBir arkadaşım vardı ya benimle görüşmek isteyen pek görmedim ama aradığında telefonlarını açmıyorum Görürsem söyleyeceğim bir daha seni hayatıma sokmak istemiyorum diye
Ay o yine çok haketti zaten boşver
Yok yok doğru düşünüyorumgece değil buralardaydı julinin topiğindeydi selam verme gereği bile duymadı sen yoksun ya aman önemli değil ya öyle konuşuyorum işte boş boş
Yok yok doğru düşünüyorumgece değil buralardaydı julinin topiğindeydi selam verme gereği bile duymadı sen yoksun ya aman önemli değil ya öyle konuşuyorum işte boş boş
Sevgi abla ben de sevdiğim insanlara hiç kıyamambi insandan çok çabuk vazgeçtiysem dediğim gibi ya beni çok çok yaralamıştır üzmüştür güvenimi kaybetmiştir ya da zaten hiç sevmemişimdir
Naber semuş
Herkeste başka dert
şey ömür kimdi o ben gece juıdeydimde
en doğrusuda bu zaten benim canımı acıtan bazı insanları ben eskiden hoş görmüştüm
bildiğin gibi abla arkadaşına mı yollamıyor vili
evet ama sabit dertlerbuna da şükürr
bildiğin gibi abla arkadaşına mı yollamıyor vili
evet ama sabit dertlerbuna da şükürr
Evet canım değişmiyorÇok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?