Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kadının biri doktora gitmiş kadın doğum dr tabi kadın yatmış doktor onu iyice uzun uzun muayene etmiş sonra sormuş kadına sevk aldınmı demiş

kadıncağız ehh biraz demiş

Evet canım haklısın bazı haftalar bunu bende yaşıyorum sadece eşimle sohbet ediyorum..Oda çok sohbetlidir sağolsun

Benimki de öyle çok konuşmaz benimle ben bıkıyorum konuşmaktan diyoaslında konuşmasa daha iyi benimki

Benimki de öyle çok konuşmaz benimle ben bıkıyorum konuşmaktan diyoaslında konuşmasa daha iyi benimki

Benimki de normalde çok konuşur aslında ama benimle sen konuş dinliyorum sor söyleyeyim der
Bende konuşuyorum hatta konuştukça bazen derin konulara dalınca kavga çıkıyor en iyisi çok abartmadan konuşmak

Son düzenleme:
Benimki de normalde çok konuşur aslında ama benimle sen konuş dinliyorum sor söyleyeyim der
Bende konuşuyorum hatta konuştukça bazen derin konulara dalınca kavga çıkıyor en iyisi çok abartmadan konuşmak

Biz ne kadar susarsak o kadar iyi

SÜPERMEN
Adamcağız hayli alkollü ve de bitkin üstelik gecenin saat üçünde evine gelir. Karısı ise son derece zinde, duruma kesinlikle hakim, kocasını sorgulamaya başlar.
- Söyle bakalım Süpermeeen. Neler yaptın bu akşam?
- Valla karıcığim, patronla beraber müşterileri yemeğe çıkarttık.
- Eeee, sonra ne yaptınız süpermen?
- Oradan striptize gittiiik... Ben sadece seyrettim.
- Yani sen birşeyler yapmadın degil mi, süpermen ??!!!
- Ben hiç bişicikler yapmadım, ama sen niye bana ikide bir süpermen diyorsun?
- Valla, ben bir seni bir de süpermeni gördüm donunu pantolonunun üstüne giyen !!!

Cafer komadadır, yanında ise karısı... Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar;
- ''İlk işten kovulduğum zaman yanımdaydın. İflas ettiğim gün oradaydın. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep baş ucumdaydın''...
Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi.
- ''Şimdi komadayım yine başucumdasın sonunda anladım ama, çok geç oldu yahu sen ne uğursuz karısın''...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…