Cafer komadadır, yanında ise karısı... Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar;
- ''İlk işten kovulduğum zaman yanımdaydın. İflas ettiğim gün oradaydın. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep baş ucumdaydın''...
Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi.
- ''Şimdi komadayım yine başucumdasın sonunda anladım ama, çok geç oldu yahu sen ne uğursuz karısın''...
Kadın kahvaltı sofrasında gazete okuyan kocasına bakıp söylenmiş:
-Keşke bir gazete olsaymışım. Böylece bütün gün sıkı sıkı tuttuğun ve ilgilendiğin tek şey ben olurdum.
Adam kafasını bile kaldırmadan cevap vermiş:
-Evet keşke sen bir gazete olsaydın; böylece yarın senin yerine yeni bir tane alabilirdim ...
DUL KADIN
Kadının biri 10 tane olan çocuklarını ana sınıfına yazdırmak için başvurmuş ve okulun müdürü kayıt yapması için kadından çocukların isimlerini istemiş. Kadında ahmet demiş. Müdür bey şaşırarak:
- Nasıl ahmet yani hepsinin ismide ahmet mi_?
Kadın gayet emin bir şekilde:
- Evet
Müdür:
-Peki hanımefendi zor olmuyor mu karıştırmıyor musunuz_?
Kadın:
- Yo bilhakis kolay oluyor ahmet yemeğe diyorum hepsi birden geliyor, ahmet çıkıyoruz diyorum hepsi birden hazırlanıyorlar.
Müdür şaşkınlıkla dinlemekte ve kadına:
- Peki bayan özel iş vermen gerekiyor ise napıyorsun?
Kadın:
- O ZAMAN SOY İSİMLERİ İLE çagırıyorum_!
ay nevoş hepsi çok güzeldi canım ya sağol benimkide nee gülüyon diyo
Of zor isler hele adet aralığın cok uzun...
Allah yardımcın olsun...
naber nevos
Görüşürüz optum
Aynen öyle canım karşımdaki insan güvenimi sarstıysa zaten bi daha üzülmemek için uzak dururum
Sevgi abla ben de sevdiğim insanlara hiç kıyamambi insandan çok çabuk vazgeçtiysem dediğim gibi ya beni çok çok yaralamıştır üzmüştür güvenimi kaybetmiştir ya da zaten hiç sevmemişimdir
O zaman yarın akşam yok dimibenimki de yok ya sevindim tabi arkadaşımdan geldiğimde sağlam bi tarafım kalırsa
Gitcem
Şu anda çok kızgınım şimdiden gidip orda yatasım var
kadının biri doktora gitmiş kadın doğum dr tabi kadın yatmış doktor onu iyice uzun uzun muayene etmiş sonra sormuş kadına sevk aldınmı demiş
kadıncağız ehh biraz demiş
SÜPERMEN
Adamcağız hayli alkollü ve de bitkin üstelik gecenin saat üçünde evine gelir. Karısı ise son derece zinde, duruma kesinlikle hakim, kocasını sorgulamaya başlar.
- Söyle bakalım Süpermeeen. Neler yaptın bu akşam?
- Valla karıcığim, patronla beraber müşterileri yemeğe çıkarttık.
- Eeee, sonra ne yaptınız süpermen?
- Oradan striptize gittiiik... Ben sadece seyrettim.
- Yani sen birşeyler yapmadın degil mi, süpermen ??!!!
- Ben hiç bişicikler yapmadım, ama sen niye bana ikide bir süpermen diyorsun?
- Valla, ben bir seni bir de süpermeni gördüm donunu pantolonunun üstüne giyen !!!
Kadın kahvaltı sofrasında gazete okuyan kocasına bakıp söylenmiş:
-Keşke bir gazete olsaymışım. Böylece bütün gün sıkı sıkı tuttuğun ve ilgilendiğin tek şey ben olurdum.
Adam kafasını bile kaldırmadan cevap vermiş:
-Evet keşke sen bir gazete olsaydın; böylece yarın senin yerine yeni bir tane alabilirdim ...
DUL KADIN
Kadının biri 10 tane olan çocuklarını ana sınıfına yazdırmak için başvurmuş ve okulun müdürü kayıt yapması için kadından çocukların isimlerini istemiş. Kadında ahmet demiş. Müdür bey şaşırarak:
- Nasıl ahmet yani hepsinin ismide ahmet mi_?
Kadın gayet emin bir şekilde:
- Evet
Müdür:
-Peki hanımefendi zor olmuyor mu karıştırmıyor musunuz_?
Kadın:
- Yo bilhakis kolay oluyor ahmet yemeğe diyorum hepsi birden geliyor, ahmet çıkıyoruz diyorum hepsi birden hazırlanıyorlar.
Müdür şaşkınlıkla dinlemekte ve kadına:
- Peki bayan özel iş vermen gerekiyor ise napıyorsun?
Kadın:
- O ZAMAN SOY İSİMLERİ İLE çagırıyorum_!
Ben biraz çıkayım gelirim yine
ben biraz çıkayım akşama gelirim kızlar
evet canı bekarken çok düzenliydi evliliimin ilk yılında da öyleydi sonra prolaktin yükseldi bir ara onun tedavi oldu ondna sonra hep 35 günde oluyordu o bile iyiydi alışmıştım ama geçen sene yılbaşındna itibaren ara kanamalar başladı öncesinde de olurdu ama bir iki say olup geçedi bu sefer yaza kadar sürdü tedavi edildi falan ondan sonra da 38-41 arası olmaya başladı işte aşılamadan önce 37 günde olmuştum aşılamada zaten yumurta geliştirildiği için erken oldum tutmadı aşılama zaten ama şimdi yok bu yüzden işte annemin gelişine denk geldi aşılama 1 ay daha ertelicem anneme ilk aşılamayı dedim sonunda ama yine de burada olması stres olur bana.
aynen bende dostlarıma çok bağlıyımdır herşeyi yapayım ama tahammül edemediğim iki şey ikiyüzlülük ve yalan eğer bir insanın tezat konuşmalarını, yalanını yakalarsam beni kandırmaya çalışıyorsa hemen bitiririm asla affetmem ve geri dönüşü olmaz. Eşimin çocukluk arkadaşnın karısı vardı çok iyi arkadaş olmuştuk kadın borç ödüyoruz mikser alamıyorum falan diyordu bir hafta sonra gezmeye çıkıyorduk kürk ceket alıyordu 300 tl verip, çocuğun annesini de çok severim çok yemeğini yemişliğm vardır çocuk dediğime bakma eşimle aynı yaştalar o da geç evlendi eşimden de sonra yanii başka şehirdendi kızda ameliyat oldu o kadın baktı, pazarına kadar yapar getirirdi pazara bile çıkmazdı kız. Yemek bilmez yine kaynanası yapar getirir ama demediği laf kalmıyorduı bir gün hastalanmış aradılar kızım gel bak kötü diye ne dedi ölsün gebersin dedi tamam bitti o an benim için bir daha görüşmedimm.
ayneennn
kızım gitme işteee sonra görümcenle karşıllıklı yatarsınız artık :26::26:
ne inatsın yaaa valla bende öyleyim ama sonra hemen yumuşarım gitmem valla. sende inat var işte öle dedi ya gidicen illa gitmeyeceğin varsa da gidersin..
gidersin valla senn :18:
ayyy
baa öyle desin hele bir desinnn
Gözdoşun bacağı benim kolum karşılıklı yatarız artık
İnatçıyımdır önceden daha kötüydüm inadımı kırdı eşimönceden olsa yani gençlik yıllarımda hiç tereddütsüz giderdim şimdi biraz sağlığımda el vermiyo kavga ettik mi olan bana oluyo hasta oluyorum
HoşgeldinGeldim
Evet canım kavgaya sonrasında üzülmene değmez sana da yazık sonra zor toparlanıyorsun
[video=youtube;CPVlePdUroI]http://www.youtube.com/watch?v=CPVlePdUroI[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?