Yarın sabah koltuk değneklerimle faaandıııımentılllsaaa gideceğiz sabah matinesine, 11:00'de, annemle ikimiz
Büyüteceğim alçımı, cem yılmaza gidiyorum borumu
sjkskjsjksjk
tövbe estafurullah
Söylemesi ayıp son gösterisine de gitmiştim MaslaktaOnun aynısıymış Ben şimdi canlı gördüm cem yılmazı diye alçım büyürmü
Bir vınn da bana alsan
Aaaaa benim büyüdü vallaYarın sabah koltuk değneklerimle faaandıııımentılllsaaa gideceğiz sabah matinesine, 11:00'de, annemle ikimiz
Büyüteceğim alçımı, cem yılmaza gidiyorum borumu
sjkskjsjksjk
tövbe estafurullah
Söylemesi ayıp son gösterisine de gitmiştim MaslaktaOnun aynısıymış Ben şimdi canlı gördüm cem yılmazı diye alçım büyürmü
Canım aslında tek sorununuz senin hep evde oturman ve onun izin vermemesiBiraz rahat bıraksa herşey daha iyi olacak ama oda yok
Nan işin gücün abimin bütçesini sarsmak...Banada kaban alsan, banada vınnn alsan, olur başkaaaaaaaaaaaa
Bak nevoş sen varsın diye rabia geldi hemen
Hoşgeldin iyi senden nehaberhayirli pazarlar kizlar napiyorsunuz ?
kim nereye gidiyor
Sen karışma ömür aldıracak bana daNan işin gücün abimin bütçesini sarsmak...Banada kaban alsan, banada vınnn alsan, olur başkaaaaaaaaaaaa
Aman ben zaten kilo almak istemiyorum diyete bile başlayamadım .Aaaaa benim büyüdü valladaha güzel oldum alçın büyümesin başka bi yerin büyüsün
Öfffff yok inatçı işte
Tutkuya da bilgisayar al dedi kaçırdın onu galiba
Tutkuya da bilgisayar al dedi kaçırdın onu galiba
kiz nevos olmadi zamanlarda gelmedimmi
Tutkunun kocasına uyuz oluyorum ben, ona alma, satar adam o bilgisayarı
Sanki kendime istedimAslında iyi fikir Bana da alsana
Kocan kalksın pc nin başından diye beklemezsin
Gelmiyosun tabi
Gelmiyormuşsun ona göre
dün bi konu vardi kafaya o konuyu iyi taktim ve 2 defa banlanmanin esiginden döndüm :18::18:
dün cok yaramazlik yaptim cok
Evet öyleYa benimki kalk desem kalkıyor ama yazık bu sefer sefil sefil oturuyor dayanamıyorum Zaten yoruluyor başka sosyalliğide yok hep evde izin vermiyorum
dün bi konu vardi kafaya o konuyu iyi taktim ve 2 defa banlanmanin esiginden döndüm :18::18:
dün cok yaramazlik yaptim cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?