Göndersene evden
Ay anam yaaaa ne zaman gördün
Cuma misafir geldiğinde evdeydi akşam gitti ya 12de postaladım bana yazık dışarısı çok soğuk diyor..Banane dedim avm leri gezÇıkmıyor canım nereye gitsin önce ben yalnızım diye oturuyordu şimdi alıştı ev kuşu oldu
Ay anam yaaaa ne zaman gördün
24 saat geziyor başlıklarda hatun
Taşıyıcı anne mi tokyoo banlanmış
24 saat geziyor başlıklarda hatun
Ben gece geçmişi okuyorum2tane bdv ye konu okumaya girdim ikisindede rabianın yorumları vardı beğendim kaçtım
evet o konu birde hande2 konusu,tokyom banlandi :18: bende zor siyirdim
Evet her şeyden haberi var
Ben gece geçmişi okuyorum2tane bdv ye konu okumaya girdim ikisindede rabianın yorumları vardı beğendim kaçtım
Bundan sonra beğenenler de banlansın
Aaaaa ne diycem gözdoşşş sen de bakhani o melodinin olduğu topik var ya o kapanmış melodi uı olmuş:26:karışmış galiba
Ya siz beni ne sanıyorsunuz herşeyden haberim varYa dün julinin topicte bugün olay vardı dediler bende mesajlarından takip etttim konunu birini öyle gördüm Diğerine bende yorum yaptım dün sayfaları okuyunca rabiş i gördüm.. .Gündemi takip ediyorum ben:660:
Yeni mi olmuş:26:Bana diyene bak herşeyden haberi var
Aferin sana beni yorma önemli bi şey oldumu bana haber ver
Ama ben sana dedim sen yırtarsın ama tokyoo banlanır
Ya siz beni ne sanıyorsunuz herşeyden haberim varYa dün julinin topicte bugün olay vardı dediler bende mesajlarından takip etttim konunu birini öyle gördüm Diğerine bende yorum yaptım dün sayfaları okuyunca rabiş i gördüm.. .Gündemi takip ediyorum ben:660:
Yok ya bayağı oldu ben söylemeyi unuttum hani şu kazenin açtığı konu vardı ya o devam etmiş orda galiba:26:
ama hande2 konusunda banlanmama ramak kalmisdi
BDV bikac gün ugramama karari aldim yoksa olan bana olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?