Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

icine atma agla rahatlarsin diger türlü icine atarak öfke olusur

bunun ortasini bulmaniz lazim,senin yanina tayin isteme sansi varmi ?
Ağustosta belli olacak, ozaman konuşacağız diye kestirip atıyor
Hiç söylemiyonuz napıyım insan yengesini haberdar eder
Laf yaymayı sevmediğimi bilirsin :26:
Gördün zannettim :26: Ne zamandırda messengerı açmadım ya konuşamadık

ya su erkeklerin kestirip atmasi yokmu insani sinir ediyor,tatmin etmiyor bu cevablrin beni de

messengeri en az 6 ay oldu acmiyorum sifresini unuttummu hatirliyommu onuda bilmiyorum

Şaka diyorum kuzum ne diyo albert wilyıms da kapıyı kilitlerim biraz daha konuşursan dedi

ya su erkeklerin kestirip atmasi yokmu insani sinir ediyor,tatmin etmiyor bu cevablrin beni de

messengeri en az 6 ay oldu acmiyorum sifresini unuttummu hatirliyommu onuda bilmiyorum

Messenger kalkıyomuş zaten ya skype mi ne onunla birleşiyomuş o neyseay ne teknoloji özürlüyüm

ömür sorum belki özel olcak

10 seneyi geckin evlisiniz niye cikmana izin vermiyor ? cokmu kiskanc ?

Bi sürü neden var ya say say bitmez yani bahaneleri hiç bitmiyo kıskançtır terstir kendi ruh haline göre davranır..kısaca gıcıkbiraz sağlık problemlerim de var sen dışarı çıkınca aklım sende kalıyo diyo

esasinda esinin seni sahiplenmesi güzel kiskanclikda güzeldir dozunda oldu müddetce
bak bende önceden öyleydim asiri kiskanc benimkide ekmek almya gittimi kudururdu
ama bigün yeter be diye patladim simdi caktirmadan kiskaniyor askim bu etek kisa degilmi filan gibisinden

skype ne ki ben hiç kullanmadım bak şimdi telefonlarda whatsapp mıdır nedir ondan var kocam bi şey der diye yüklemeye korkuyorum

evet duydum whatsapp ama nasil yüklenir kullanilir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…