esasinda esinin seni sahiplenmesi güzel kiskanclikda güzeldir dozunda oldu müddetce
bak bende önceden öyleydim asiri kiskanc benimkide ekmek almya gittimi kudururdu
ama bigün yeter be diye patladim simdi caktirmadan kiskaniyoraskim bu etek kisa degilmi filan gibisinden
evet duydum whatsapp ama nasil yüklenir kullanilir bilmiyorum
Şaka diyorum kuzumne diyo albert wilyıms da kapıyı kilitlerim biraz daha konuşursan dedi
Ay bu abim uyuz ya, sinir şey
Yazarım şimdi banyo yapmaya çalışacağım :S
Çemkirdin yanibenimki kıyafetlerime pek karışmaz
Ay bu abim uyuz ya, sinir şey
Yazarım şimdi banyo yapmaya çalışacağım :S
hemde ne cemkirmek
kiz yeni evlendimiz zamanlar ben yemege elimi vurmam masa toplamam sunu yapamssin bunu yapamassin derdi
arada bi bagirdida olurdu vay bana bagiran senmisin diye evi kafasina yikardim
simdi kuzu gibi olduyemek yapar temizle yardim eder ,demekki evi kafasin yikmam gerekiyormus anlamasi icin
Aaaaaa ne güzel yola getirmişsinben beceremedim bu işi iş yapmasına ihtiyacım yok da ters bi adam benimki
erkeklere fazla iyi davranmican bunu anladimcok simariyorlar
iste senin esin tersmis canim nasil yola getircen zor gibi :18::18:
Evet kesinlikle çok şımarıyolar
Yola getiremem artık benden geçtiişte yazın biraz ders verdim ona duruldu sanıyorum ama arada geliyolar
verdin dersi okumusdumarada sirada lazim oluyor ama SIK SIK yapma alisir nadir olcak
benimki disari cikalim hava alalim diyor ayy neyin havasini alcaz bu sogukta anlamadimki
Bak bak okumuşilk defa yapmıştım zaten
kacirirmim hicben bikacdefa yaptim bi güzel aglattim yalvartdim oh olsun bu erkeklere
cok kötü feminst olmusum galiba
Kudurdu seninki
kiz siz gelmiyorsunuz asilnasilsin canim ? iyilestinmi ?
iyiyim canim iyilesme yolunda devam ediyorum obur basliga biseyler yazdim ama millet kis uykusunda sanirsam
Selam sen şu semt olan vefalı mısınsoruya bak
diyorum git gez gel ben cikmim hava soguk,yok sensiz canim SIKIlir kimle cene yaristircam diyo
Oh iyi olmuşBenimki de 1 haftada anca ikna etti daha uzatsaydım keşke
begenmedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?