hee cıktım...konu dısı soru sormusum ondan ban yemısım
ne planı merak ettim yavv:26:
Gözdoşun bacağı benim kolum karşılıklı yatarız artık
İnatçıyımdır önceden daha kötüydüm inadımı kırdı eşimönceden olsa yani gençlik yıllarımda hiç tereddütsüz giderdim şimdi biraz sağlığımda el vermiyo kavga ettik mi olan bana oluyo hasta oluyorum
Aaaaaaaa ek diyen birini buldum
Aaaaaaaa ek diyen birini buldum
canım etme sende kavga ettiniz mi cevap verme aç camı derin derin nefes al odadan uzaklaş kitap oku, müzik dinle sakinleş bak sana da zarar amaa boşverr nasıla herşey yoluna giriyor yine.
Kızlar kk çok yavaş geçmişi okuyayım dedim ama sayfalar arası geçişim çok uzun sürüyor bıraktım bende yani geçmişi okuyamadım. Karnım ağrıyor regl geliyordur artım inşallahhh..
bende artık bir yere çıkamaz oldum belim ağrıyorhani o pazarları gezerdim saatlerceeeeee hayal olduuu anca hastaneye gidebiliorum
şimdi sen öle deyince git valla benim yerimede gez
Hadi inşallah canım gelsin bi an öncesen nereye kayboldun bugün:26:
Yazın bol bol gezersin
Nerdeeeeee izin yok ki kaçıcam o yüzden
ömür bakıyorum çok kararlısın bizide dinlemiyorsun ama ben hallederim sorn yok diyorsan git kendine güvenin gelir canım bizde sana dua edelim
canım işleri yapıcam yemek yapıcam diye çıktım ama eşim uyuyordu uyanmadı ki 2 saat falan uyudu bir ara yne girdim eşim uyandı çktım yemeği yaptım çünkü markete gitmesi lazımdı malzemeler için ben de odaya girip giyinip gidemedim neyse işte yemeği yedik makineye çamaşır attık uzandım biraz karın ağrım var işte.
heee teşebbusde bulundun izin çıkmadıaman aman zorlama kendini yoksa olan sana oluyor iyilikle olmuyorsa napcan gitme
Gitmeyi düşünüyorum sıkıldım çok
çok haklısın böyle yapmasa iyihani düzelmişti annene söz vermişti aynı işte ne var izin verse
Ohoooo berrak o sözün üstüne neler yaptı bi bilsen yazın boşuyodum ben wiliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?