Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hoca yer altına ahır yapmaya karar vermiş. Toprağı kaza kaza komşunun ahırına girmiş. Bir sürü öküz görünce koşa koşa karısına gitmiş:
- Hanım, hanım! diye bağırmış.
Müjdemi isterim. Eski zamanlardan kalma bir ahır dolusu öküz buldum..

kızlar bu avatarlrdan bırını daımı avatarım yapmak ıstıyorum ama kararsız kaldım..

hangısını yapım?:26:

Nasreddin Hocanın bir gün karısı
ölmüş. Bir ay sonra kocası ölmüş dul
bir kadınla evlenmiş. Evlendiği kadın Hoca ya sürekli eski kocasını anlatıyormuş.Yine bir gün
yatakta kocasını anlatıyordu. İşte
benim kocam şöye yapardı,böyle yapardı. Hoca sinirlenmiş ve kadına bir tekme atmış ve kadın yere düşmüş.
-Kadın sormuş aman hoca niye attın beni. Hocanın cevabı hazır:
-Eee yatakta bi sen yatıyosun, bi ben, bide eski kocan. Üçümüz sığamadık sen de düştün.

bacak kadar yasiyla boyumu gectiler

adanaliyim canim sen nerelisin ? cocuk düsünüyormusunuz ?

kayserılyıım,kayserıde yasıyorum.

ıkı senelık evlıyım.bu sene ınsalah dusunuyoruz Allah nasıp eder ınsalah..
herhangı bır ısle mesgul degılım...

tc kımlık numuda verımmı

adres finansbank

kiz yoksa sen zenginmisin

gece gece odevmi verdiler sana bak sen :)))

nasil yardimci olurum sana? fikra istiyorsan o is biraz yas, hic ceza yemege niyetim yok

yemek resmi ekle canim her msja biyemek resmi

fikra yazinca cezami yiyorsunki :44: ben deminden beri sayfalar dolsun diye yaziyorum :44:

kiz yoksa sen zenginmisin

yemek resmi ekle canim her msja biyemek resmi

fikra yazinca cezami yiyorsunki :44: ben deminden beri sayfalar dolsun diye yaziyorum :44:

hahahaha yok senin fikralardan bisey olmaz da :)) benim anlatacagim fikralardan ceza gelir kesin :)))

ayrica bence hic ugrasma zaten sohpet akip gidiyo senin sohpetin fikradan daha guzel tabi obur bayanlarin da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…