Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ömür ödevimi fazlasiyla yerine getirdik arkadaslarla

tatil istiyorum ömür

sabah kizlar icin kahvalti hazirlamayi unutma sakin tokyo

iyi geceler

Son düzenleme:
ömür ödevimi fazlasiyla yerine getirdik arkadaslarla

tatil istiyorum ömür

sabah kizlar icin kahvalti hazirlamayi unutma sakin tokyo

iyi geceler

Aferin rabişime tatili hakettin nevoşla beraber sen de izinlisin

Kızlarrr günaydınn ekmek arası getirdim çayda yaptım öğrenciler dersteyken yiyivereyim gelicemm..

oku oku ama süperr br kitap 2009 da ilk çıktığında almıştım bir de açıköğretim sınavlarına çalışıyorum o zamanlar valla dersi bıraktım kitabı okudum bir solukta off süperdii ve saklıyordum onu tekrar terar okunası bir kitaptı eşim sağolsun alacakaranlık serisi kitaplarımla birlikte onu da atmış gıcıkkk neymişş okunmuş bitmişmiş evde ne işi varmışş allam yaaaa neyse ki dğer okuduğum kitaplar saklamayı başardımm.. Elif şafağım siyah sütte süper ötesiydi ama iskenderi de okumak istiyorum ben şimdi daha güncel bu ara popüler olan başka kitap aldım okucam inşallah..

yok bida ödev filan istemiyorum izin istiyorum tatil deniz istiyorum

benimde canim var bende insanim

tatli rüyalar canim iyi geceler

Bu havada tatil deniz öyle mi yurtiçi kesmiyor seni yurtdışı falan istiyorsun zannımca yaza kadar tatl yok çalışş köleee

bu arada sunuda demeden gecemıcem..

rabıa okulda verılen odevlerı bu kadar ıtınayla yapsaydı sımdı bılımadamı olmustu

benca daaa

Allam yaaa eşimde bundna korkuyor belkide evlendik hemen ehliyet aldırdı bana ama yok arabayı kullandırmıyor uyuz nolckk alcam kendi arabamı aynı kampüste çalışmamıza rağmen ayrı ayrı gelicez görecek o.

Kocamda akşam keçi diyodu gitmek isiyorum ama korkuyorum:18:şimdi uyuyo uyansın sorcam tekrar ya daha çok sinirlencek ya izin vercek

hem korkuyor hem de yapacağından geri kalmıyorsun kardeşim için çok derdi annem yaa bunu çok yaramazdı da yaa. Aman izin vermezse gitme gülüm yaa sonra akşam sinirin tavan yapmasın tansiyonun oynamasın sağlk sorunun olmasa neyse iki kavga edersin susar ama :26: bugün gerginse daha iyi olduğu bir zaman punduna getirirsin sen

Evet adrenalin lazım bana galiba zaten onun için bu kadar düşünüyorum ya hasta oluyorum sonraeskiden olsa ooooooo hiç düşünmezdim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…