ömürrr günaydın canım hemen çıktınmı bugün nasılsın
ömür ödevimi fazlasiyla yerine getirdik arkadaslarla
tatil istiyorum ömür
sabah kizlar icin kahvalti hazirlamayi unutma sakin tokyo
iyi geceler
Kızlarrr günaydınn ekmek arası getirdim çayda yaptım öğrenciler dersteyken yiyivereyim gelicemm..
Tamam sedacım afiyet olsun
Geldim gülümm. Nasılsın. Gidecek misin arkadaşına inatçı keçi..
Aman hemşom zaten yarım dünyayım 4üzle beraber artık kapılardan sığmam sumocular gibi olarım
Bende tam çıkıordum fringe beni beklior:) Peterim yalnız kalmasınBenimkide elif şafaktan aşkı okuyup okuyup arıor beni aşağılıyor cahil diye yarın alıp okumam lazım
yok bida ödev filan istemiyorumizin istiyorum tatil deniz istiyorum
benimde canim var bende insanim
tatli rüyalar canim iyi geceler
bu arada sunuda demeden gecemıcem..
rabıa okulda verılen odevlerı bu kadar ıtınayla yapsaydı sımdı bılımadamı olmustu
Arkasına karavan bağlamayı düşünüyorum canım nasıl çekeceği de umrumda değil
Nasıı girmiyoooo nassııııı... Ben anca teker patlatırım dimi
Gerçekten patlatmışlığım da olabilir.
Bu arada gerçek bir olay anlatayım size. Bir keresinde hararet ışığına rağmen arabayı kullanmaya devam ettim. Az kaldı motoru yakıyordum araba 3 ay tamirden çıkamadı benim yüzümden
Kocamda akşam keçi diyodugitmek isiyorum ama korkuyorum:18:şimdi uyuyo uyansın sorcam tekrar ya daha çok sinirlencek ya izin vercek
hem korkuyor hem de yapacağından geri kalmıyorsun kardeşim için çok derdi annem yaa bunu çok yaramazdı da yaa. Aman izin vermezse gitme gülüm yaa sonra akşam sinirin tavan yapmasın tansiyonun oynamasın sağlk sorunun olmasa neyse iki kavga edersin susar ama :26: bugün gerginse daha iyi olduğu bir zaman punduna getirirsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?