Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

iyiyim canım ,sen??

iyiyim ne olsun geldi yine mesaiye 40 gün oldu regl yok meydanda ona canım sıkılıyor zaten düngülerim uzun benim.

Sedacım hep pozitif ol hayat güzel ne olursa olsun

öyle canım tabii arada karamsarlık tutuyor işte ama sonra yine normale dönüyorum çalışıyorum neyse ki kafam dağılıyor herşey yine olacağına varıyor sonuç olarak aslında.

Hadi bakalım dökülsün kelimeler
Eki Görüntüle 603966

aşk, sevgi, neşe

evet canım ama çok kalamadım
stres yaptın tabi uyuyamadın

hayyalcım lakeee sedacım nasılsınız

hayyalcım ben öyle arada coşarım işte

iyiyiz uykum varr off p.tesi sendorumu iştee..

Naber kızçem size İtalya fotoğrafları koycam şimdi
Hazırlık yapıyorum

ayy hadii bekliyoruz.. Bakalım ne kadar şişirmişsin bir yerlerinii

Selamlar kızlar ben geldim net hala olmadı net kafeden giriyorum umarım herkesler iyidr ben iyiyim merak etmeyin. gözdoşla haberleştik daga öncesemoş aradıkonuştuk haber verdim net yok diye.Biaz kalıp döneceğim fazla vaktim yok yaın kızım geliyor kısmetse akşam burada olacak

Oooo kimler gelmişşş
Nasılsın ablam?
Sensiz buralar çok sessiz.
Kızın da gelirse unutursun hepten bizi.
İyice özlem giderin bari...
Seni seviyoruz ablam

nasıl oldun tontişim
Melekcim ne oldu sana?

Oooo kimler gelmişşş
Nasılsın ablam?
Sensiz buralar çok sessiz.
Kızın da gelirse unutursun hepten bizi.
İyice özlem giderin bari...
Seni seviyoruz ablam

Melekcim ne oldu sana?

İyiyim şekercim sağol sen nasılsn özlediniz beni demiii yokluğum belli oluyoryani bende hepinizi seviyorum tatlım Siteye giriş yaparken googleden kadınlar diuye yazdım bir baktım arama çubuğunda kadınlarkulubü yazıyordu her daim izleniyoruz yani

Kızlar ben çıkmak zorundayım haber vereyim diye geldim çok işim var herkese çok selamlarrr çokkkk çokkkk öpüyorum hepinizi daha alışveriş yapmam lazım yemek telaşı malum hadi ben kaçtımmmmm kendinize iyi bakın

handancım özledik seni çabuk dön kzında geliyormuş gözünaydın canım

Valla abla çok belli yerin cidden
Takipte bizi izliyor köstebekler.
İnciciler saldırdı abla bize. :18:
Gel de 4 elden saldıralım onlara.
Kendine iyi bak ablam öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…