Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

pasaportum var canım ama yurtdışına tek gitmeye biraz çekiniyom

Topiğimize layık olmaya çalışıyorum sedacım :87::87::87:

aferin aferin hepimiz görgüsüzüz

çok güzelll..

Umarım beğenmişsinizdir kızçelerim...

beğendik tabii beğenmez olur muyuz süperdii sende bize sanal bir gezinti yaşattın burada

ya bugün de kısacık bir etek giymişim hiç alışkın değilim etek giymeye ,oturamıyom ya put gibi oturuyom hareket edemiyom,ayağımı tabureme uzatamıyom ,öff bu ne yaaa

ehh alışmadık şeydee ..... anladın sen onuuuu

valla çok güzel biz de gideriz inşallah bzide yeşil pasaport var baız yerler vizesiz vize almamız gereken yerlerde de çabuk çıkıyor bizim. Almanya'ya gidicez aslında teyzemin oğluna ordan Paris falan düşüncemiz var uygulamaya geçiremedik.

Ooo seksü
Etek çok severim ama güzel oturmayı beceremem hiç, oram buram kesin açılır.
Beceriksizim ya.

Ben çok severim etek evlendiimizden beri ilk defa geçen yaz eşim işyerinde giymeme izin verdi yoksa tatil harici hiç izin vermiyor bende doya doya giydimmm

Geldimmmmm

Gitmedim çünkü çok sinirlendi

Hayalcim çok güzel fotoğraflar teşekkür ederiz bayağı bi büyütmüşsün bi yerlerinitopiğimize de layık oldun

Beğendiğinize çok sevindim sedacım...
Umarım gider görürsünüz...
Etek hakikaten işyerinde sıkıntılı ben de maalesef giyemiyorum haftasonu artık içimdeki etek özlemini telafi ediyorum.
Paris e muhakkak gidi güzel diyorlar.
Almanya da ise Berlin mükemmel duvarına bile gittik.
Otoyol kenarında kardeşimle geceyarısı 2 deli kız
pasaportum var canım ama yurtdışına tek gitmeye biraz çekiniyom

Avrupa rahat lakecan. Bişeycik olmaz. Turla gidebilirsin bakarsın dönüşte bir İtalyan ya da İspanyol eniştemizi takmışsın koluna

Geldimmmmm

Hayalcim çok güzel fotoğraflar teşekkür ederiz bayağı bi büyütmüşsün bi yerlerinitopiğimize de layık oldun

Önemli değil canım beğenmenize sevindim...
Ben de seni merak ettiydim bu saate kadar gelmeyince izin çıktı sandım.
Tüh ya ev kuşu oldun sen iyice...
Wili ile sizin şarkınız bu olsun:
[video=youtube;Lj__vZhb1Yk]http://www.youtube.com/watch?v=Lj__vZhb1Yk[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de etek giyince çok dağıtıyorum kendimi her taraf meydanda

Yok canım ya yeni gitti ondan geç kaldım fazla da sinirlendirmek istemiyorum yarın gezdircem ben seni dedi çocuk kandırıyo sanki arkadaşımın yeri ayrı onun yeri ayrı anlatamıyorum kihava da ne güzel bana diyo ki bi de kar yağcak

Şarkıyı wiliye göndereyim mi hayalcim

Handan ablam gelmiş kaçırdım ya

Geldimmmmm

gitmedin demek bende giti heralde bu kız didiydim.. Ne varsa bu kadar sinirlenecek sankii. Nyse bir ara gönlünü yaparsın sen onunn

Ben Makedonya'ya da gitmek istiyorum dedelerimin toprakları. Sonra Amsterdam bir de. Ama yıllık izinde tüp bebek yaptırcam kaldı yine planlar.. Bebemle giderim inşallah..

Ben de etek giyince çok dağıtıyorum kendimi her taraf meydanda

Yok kuzum gitmedim almam gönlümü o benim alsın küscem konuşmuycam zaten

Doctor beyi aradım randevu aldım yarna 40 gün oldu deyince test yaptın mı didi bana yok didim yapmadm gebe olduğumu sanam dedim kan testi yaprız gelince dedi yahu adamla doğru düzgün bişi olmadı ki bir regliden hemen sonraydı bir de bu yakınlarda mızmızdım ben bu ay. doctora nasıl diyeyim bunu neyse dr bey siz beni muayane edin boşverin kanı falan bişi yok diyiciğim gidince en fazla kistciklerim olmuştur ya da hormanaldir büyük ihtimall..

Dr lar gecikince hemen kan testi yapıyo..

Ya kısııııııııııım
hem 40 gün diyon hem adamla bişeycikler olmadı diyon:44::44::44::44:
yaf bekarız emme bu işte bi gariplik olduğunu anlamayacak kadar da cahi değiliz
yok hani görgüsüz olabiliriz emme cahil cıks ııh olmaz
sen bi daha iyice bi düşün kırk gün bu yaa olurmuymuş öyle:44::44::44:

Neden dışarı çıkmana bu derece karşı ben bir türlü anlayamıyorum...
Evden kaçmandan/onu terk etmenden mi korkuyor nedir?
İnsan arkadaşıyla da takılmak ister tabii ki haklısın, hep koca hep koca sıkılır insan...
Heee kar yağacak. Günlük güneşlik hava.
Bu wili fena valla, kar makinesi alır evin oraya da pencere kenarından kar yağdırır tepene kar yağmaya ikna etmek için.

kısııımm benim hormonları arızalııı 35 günde bir oluyodum ben zatii sonna ara kanamalar oldu bende geçen sene taa ağustosa kadar sonra ilaç falan düzene soktuk ondan sonra hep 37-41 arası oluyorum zaten reglimi bir de pco belası çıktı başıma heç öle bişi görmüyodu doktorlar ara kanamadan sonra bir de o başladı normal yanii aşılamadan öncede de 37 günde olduydumm. Sadece kist falan oalbilir mi diye baksın yoksa söktürücü neyin versin bana garii yeterrrr..

Aşılamada öyle oluyomu bilmiyorum ama üstüne görenler var canım bi test alsana hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…