İmmm cnm yaa sen nasılsın
Ben de iyiyim canımcım, nasıl gidiyor antonyon ile düzeldin tamamen sanırım
nasılsınız kızlar ben çok fenayım midem berbat
Selamlar kızlar ben geldim net hala olmadı net kafeden giriyorum umarım herkesler iyidr ben iyiyim merak etmeyin.gözdoşla haberleştik daga öncesemoş aradıkonuştuk haber verdim net yok diye.Biaz kalıp döneceğim fazla vaktim yok yaın kızım geliyor kısmetse akşam burada olacak
İyiyim şekercim sağol sen nasılsnözlediniz beni demiii yokluğum belli oluyoryani bende hepinizi seviyorum tatlım Siteye giriş yaparken googleden kadınlar diuye yazdım bir baktım arama çubuğunda kadınlarkulubü yazıyordu her daim izleniyoruz yani
Kızlar ben çıkmak zorundayım haber vereyim diye geldim çok işim var herkese çok selamlarrr çokkkk çokkkk öpüyorum hepinizidaha alışveriş yapmam lazım yemek telaşı malum hadi ben kaçtımmmmm kendinize iyi bakın
Floransa genel olarak bitti kızçeler...
Ödevimi yeterince yapıp görgüsüzlük yaptığımı düşünüyorum
Takdir sizlerin
Yemekten sonra Milano ile geri geleceğim
çok güzeller hepsi var ya ben o tatlıların hepsini yerimm karnımı sırf onlarla doyurabilirim.ayy senin baya baya büyümüştür bir yerlerin kızım hiçbir yere sığamazsın artık sen görgüsüzlğk sınırlarını aştınn çok ayıpp
Hoşgeldinnn
hoşbulduk canım nasılsın
[video=youtube;Qkt8AB-WY7U]http://www.youtube.com/watch?v=Qkt8AB-WY7U[/video]
benden size gelsin
Beğenmene sevindim lakecanım...canım fotolar çok güzel
Ooo seksüya bugün de kısacık bir etek giymişim hiç alışkın değilim etek giymeye ,oturamıyom ya put gibi oturuyom hareket edemiyom,ayağımı tabureme uzatamıyom ,öff bu ne yaaa
Çoook güzel teşekkür ederiz
Sağolasın canım, bebiş nasıl dzüeldi mi? Sen nasılsın?
Beğenmene sevindim lakecanım...
Sizler için çektim
Aslında en güzel şehir Roma... 2009 da gitme fırsatım olmuştu gene iş tabii
Giderseniz muhakkak Roma ve Floransa ya gidin.
Tarih kokan çoook güzel şehirler...
Hele sen gezmeyi çok seviyorsun.
güzeldir tabi,ben daha hiç yurtdışına çıkmadım biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?