Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben yemem bu numaraları, kadesa'ya sorun isterseniz, evet kadesa söz sende

konu sahibine yüklenmislerdi az savunuyum dedim :26: kiz hamile kiyamadim

Sen bi kere banlanmıştın dimi rabiş hatırlıyorumkonu dışımıydı

evet canim banlanmistim konu disi degildi,az tartisiyorduk ama saygilica tabi ,polemik oluyormus

Mune beni bi güzelce banlamisdi :18: ilk banimdi

Ben hep konu ici mesaj yazıyorum geldim ben
Mune hazır buradayken birşeyine sormak istedim sana. Ben bugüne kadar 1 topikte BDV de geyik yaptım o da Natlus un konusuydu. Biliyorsun kazen sonunda onu UI yaptı da kurtulduk ama şimdi onun konularının geyik için açıldığı belliydi onun cezalarını kaldırsanız keske ne iyi olurdu bosuna ban aldık onun yüzünden
Vermezseniz de ceza indirimi derim ki, verenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara ben istemiş olayım da ceza indirimini

konu sahibine yüklenmislerdi az savunuyum dedim :26: kiz hamile kiyamadim

evet canim banlanmistim konu disi degildi,az tartisiyorduk ama saygilica tabi ,polemik oluyormus

Mune beni bi güzelce banlamisdi :18: ilk banimdi
İnsan ilk banında neye uğradığını şaşırıyo

Hayallllll kuzummmmmmm

asıl banzede aşağıdan bize bakıyor,badoşum gelsene canım bak cezalar affedilecekmiş

Kız ömür yedin dini balıkları gel bize hava at sonra da
Uzun zamandır gitmiyoruz Anadolu Kavağına balık yemeye. Babamin yeni mekanı Tuzla Dodo Balık oraya muhakkak gidin. Bir de Mer Balık var Sarıyer de. Orası harika balık yapar

Ama lütfen beni üzüyorsunuz son banda söz verdim ya, sizle hanım'a uzman ayarlayacağım, sizin için psikolog hanım için siyatik doktoru

rabia,
bu arada lafımı geri alıyorum, siz konu dışıcı değilmişsiniz, siz kavgacı ruhu taşıyormuşsunuz, oysa nasılda sakin gözüküyorsunuz

sen de bendensin yani,aynen kibarca tartışıyorum ama hep geyikten gidiyorum

geyik yapmadim hic ama bazen yapasim geliyor insanin komigine gidiyor sonra geyikten banlanlar aklima geliyor

canı sağolsun muneciğimizin muneciğim çok yaşa muneciğim çok yaşaaaa ama beni banlama ama beni banlama

Sakin ol canım niye korktun bu kadar konu dışı mesajın mı var yoksa

yok canim hamis bayana az bi yardimci oluyum dedim :18:

Rabiş sayende ziyaretçilerimiz arttı senin akıbetini merak ediyolar

bende merak ediyorum beklemedeyim su an :18::18: tokyoya gerek kalmadi

sevgi ablacim hosgeldin akibetimi bekliyorum :26:

Yedim ama zehirlendim mi ne gözünüz kaldıevet havamı da attım biz yoros kalesine çıktık

asıl banzede aşağıdan bize bakıyor,badoşum gelsene canım bak cezalar affedilecekmiş

herkese iyi akşamlar..
kadiş ban muhabbeti oluncabirde konuda mune olunca gizliden bakıp kaçıyorum ne isim veriyosun
bu arada puanım 60 olmuş evlerden ırak

psikolog masrafı da kk dan değil mi? ceza puanım 20 daha 100 olmasına çok var,hepsini öğretmen maaşıyla karşılayamam ben :26:

Evet tokyoo yu bekliyoduk

İnsan ilk banında neye uğradığını şaşırıyo

peki sen hic banlandinmi canim ?

sakinim sakaciyim sohbeti severim ama bazen öyle yorumlar görüyorumki asagilici sinir oluyorum öyle yorumlara,tartisamami yaptiysamda saygi cerecevesi icinde :26:

Yedim ama zehirlendim mi ne gözünüz kaldıevet havamı da attım biz yoros kalesine çıktık
Afiyet olsun. Yok gözüm kalmadı daha pazar gunü balık yedim ben, hem de balık kavurması
Yoros kalesi neresi ya? Ben oraya gitmedim hiç

herkese iyi akşamlar..
kadiş ban muhabbeti oluncabirde konuda mune olunca gizliden bakıp kaçıyorum ne isim veriyosun
bu arada puanım 60 olmuş evlerden ırak

Bade merhaba. Ne zaman görsem banlisin bu ara... 60 ise gecmis ola, benim de 70.

peki sen hic banlandinmi canim ?

sakinim sakaciyim sohbeti severim ama bazen öyle yorumlar görüyorumki asagilici sinir oluyorum öyle yorumlara,tartisamami yaptiysamda saygi cerecevesi icinde :26:

Tabi ki banlandım hem de bu topikte konu dışı mesajdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…