Ben yemem bu numaraları, kadesa'ya sorun isterseniz, evet kadesa söz sende
Sen bi kere banlanmıştın dimi rabiş hatırlıyorumkonu dışımıydı
İnsan ilk banında neye uğradığını şaşırıyokonu sahibine yüklenmislerdi az savunuyum dedim :26: kiz hamile kiyamadim
evet canim banlanmistimkonu disi degildi,az tartisiyorduk ama saygilica tabi ,polemik oluyormus
Mune beni bi güzelce banlamisdi :18: ilk banimdi
Ben hep konu ici mesaj yazıyorumgeldim ben
Mune hazır buradayken birşeyine sormak istedim sana. Ben bugüne kadar 1 topikte BDV de geyik yaptım o da Natlus un konusuydu. Biliyorsun kazen sonunda onu UI yaptı da kurtulduk ama şimdi onun konularının geyik için açıldığı belliydi onun cezalarını kaldırsanız keskene iyi olurdu bosuna ban aldık onun yüzünden
Vermezseniz de ceza indirimi derim ki, verenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü karaben istemiş olayım da ceza indirimini
aa Mune hanımda burdaymış,nasılsınız?
şimdi ben hep geyikten gidiyorum,daha ne olduğunu anlamadan ban yemiş oluyorum.sonra acile gidip banım bitene kadar serum takviyesi alıyorum
ban benim bünyeme alerji yapıyor aslında Mune hanım.
sen de bendensin yani,aynen kibarca tartışıyorum ama hep geyikten gidiyorum
canı sağolsun muneciğimizin muneciğim çok yaşa muneciğim çok yaşaaaa ama beni banlama ama beni banlama
Sakin ol canım niye korktun bu kadar konu dışı mesajın mı var yoksa
Rabiş sayende ziyaretçilerimiz arttı senin akıbetini merak ediyolar
İnsan ilk banında neye uğradığını şaşırıyo
Hayallllll kuzummmmmmm
Kız ömür yedin dini balıkları gel bize hava at sonra da
Uzun zamandır gitmiyoruz Anadolu Kavağına balık yemeye. Babamin yeni mekanı Tuzla Dodo Balıkoraya muhakkak gidin. Bir de Mer Balık var Sarıyer de. Orası harika balık yapar
asıl banzede aşağıdan bize bakıyor,badoşum gelsene canım bak cezalar affedilecekmiş
Ama lütfen beni üzüyorsunuzson banda söz verdim ya, sizle hanım'a uzman ayarlayacağım, sizin için psikolog hanım için siyatik doktoru
rabia,
bu arada lafımı geri alıyorum, siz konu dışıcı değilmişsiniz, siz kavgacı ruhu taşıyormuşsunuz, oysa nasılda sakin gözüküyorsunuz
ablacım iyiyiz sen nasılsın? neler yapıyorsun
geyik yapmadim hic ama bazen yapasim geliyor insanin komigine gidiyor sonra geyikten banlanlar aklima geliyor
yok canim hamis bayana az bi yardimci oluyum dedim :18:
bende merak ediyorum beklemedeyim su an :18::18: tokyoya gerek kalmadi
sevgi ablacim hosgeldin akibetimi bekliyorum :26:
iyiyim canım görünmüyosun sen nasılsın nerelerdesin
Evet kalp kalbe karşı derler kuzumKuzum naber???? Yazdım sanasen de bana yazmışsın
Kalpler bir demek ki
herkese iyi akşamlar..
kadiş ban muhabbeti oluncabirde konuda mune olunca gizliden bakıp kaçıyorum ne isim veriyosun
bu arada puanım 60 olmuş evlerden ırak
İnsan ilk banında neye uğradığını şaşırıyo
Ama lütfen beni üzüyorsunuzson banda söz verdim ya, sizle hanım'a uzman ayarlayacağım, sizin için psikolog hanım için siyatik doktoru
rabia,
bu arada lafımı geri alıyorum, siz konu dışıcı değilmişsiniz, siz kavgacı ruhu taşıyormuşsunuz, oysa nasılda sakin gözüküyorsunuz
Afiyet olsun. Yok gözüm kalmadı daha pazar gunü balık yedim ben, hem de balık kavurmasıYedim ama zehirlendim mi ne gözünüz kaldıevet havamı da attım biz yoros kalesine çıktık
herkese iyi akşamlar..
kadiş ban muhabbeti oluncabirde konuda mune olunca gizliden bakıp kaçıyorum ne isim veriyosun
bu arada puanım 60 olmuş evlerden ırak
peki sen hic banlandinmi canim ?
sakinim sakaciyim sohbeti severim ama bazen öyle yorumlar görüyorumki asagilici sinir oluyorum öyle yorumlara,tartisamami yaptiysamda saygi cerecevesi icinde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?