Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Afiyet olsun
Yoros kalesi anadolu kavağında merkezden yukarı tepeye doğru çıkın orda görünüyo zaten muhteşem bi manzarası varkeşke resmini çekip koysaydım görgüsüzlüğüm tavan yapsaydı
+gözdem yok bugün değilmi ömürcüm ben bugün yoklama yaptımda

Gelir birazdan o da gece kuşu oldu

Yedim ama zehirlendim mi ne gözünüz kaldıevet havamı da attım biz yoros kalesine çıktık

Afiyet balşeker olsun, balık beklemiş yağda kızartıldıysa dokunmuş olabilir, bazen oradakiler sağolsun temiz yağ kullanmaya üşeniyorlar, ahhh ahhh bizim oralara gitmişsiniz, bir daha giderseniz manzarasını çekip koyun buraya, hasret gidereyim

kadesa,
merak etmeyin, kk arkanızda tüm masraflar bizden
badezuzum,
çekinmeyin, gelin

HayyaL,
ceza affı mı dediniz, sanırım size ağırlık çöktü hafiften uyukluyorsunuz

Bende onu diyodum keşke manzaranın resmini çekseydim havada güzeldi güzel çıkardı neyse bi daha ki sefere

Mune hanım çok iyisiniz teşekkürler..ama şu msjınız bile psikoloğumu bozmaya yetti

sizden korkuyorum o yüzden de konu dışı yazamıyorum hiç

Sevgili mune yok iyiyim ya
Birşey sorabilir miyim? Şimdi 100 olunca bizim üyelik Allah in rahmetine kavuşuyor değil mı? Sanki o kural değişecekti gelişme var mı? Bilgin varsa bizleri bilgilendirsen az?
Malum bu ara yogun banlar yaşanıyor eee biz vukuatli üyelerin de bir ayağı çukurda malum 70 puanım var. Sorayım dedim

geyik topiginde ne konu disi oluyormus söylede önlemi alalim

Ya o zaman burda çok olaylar olmuştu haklıydı kazen karıştı ortalık ben de kim vurduya gittim sinirlendi

Ben çıkıyorum yarın görüşürüz kızlar bugün erken oldu rabiş yarın telafi ederiz öptüm herkesi

Naber kadiş? Bu aralar buraya pek gelmiyorsun BDV lerde rastlasiyoruz.

Öyle cidden ömürcum ya

canım ous akşamları sadece 1 saat net başında oturmama izin veriyor artık onu ihmal ediyormuşum öyle diyor.ama bu akşamlık özgürüm :)

çoktandır düşünme terliği yemedi ya ondan böyle oldu işte

ömür naber nasılsın
hayyal anarşiklik ruhumda var ben napayım
kadiş ele verdin zaten gidemedim
rabia yok mune korkutmuyo sağolsunda benim ruhumda var geyik anarşi o yüzden yönetimi uzaktan sevmek aşkların en güzeli
mune sizi ailecek beğeniyoruz ve uzaktan izliyoruz bulunduğunuz konulardan cısss sesleri gelince uzaktan el sallıyoruz

canim tokyonun ödevi nekadar onu bida yaz cik tekrar tekrar okusun

ALLAHA emanetsin canim iyi geceler

Sıkı yönetim ilan etmiş demek ki
Doğru söylüyor adam sabah Kk aksam Kk.
Bu adamlara arada terlik lazım. Ya da 2 cemkirme işi çözebilir

bizler en iyisi uzaktan izleyelim Munenin oldu bölümlerden kacalim

Sıkı yönetim ilan etmiş demek ki
Doğru söylüyor adam sabah Kk aksam Kk.
Bu adamlara arada terlik lazım. Ya da 2 cemkirme işi çözebilir

çemkirme ve kavga etme organım yok benim

ya ağlarım ya da düşünme terliği olayına geçerim

bak sana da örnek olsun bu

Kardelen'in aldığı ceza bu topikte çıkan bir kargaşadan dolayı alınmış bir ceza, geçmiş gitmiş Allah başka zeval vermesin.

HayyaL,
bir gelişme olursa bilgi veririm ama şimdilik bir değişiklik yok

ous enişte iyi değil bence
sen fırlat terliği yanlış düşünceleri söküp atsın beyninden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…