Tabi ki banlandım hem de bu topikte konu dışı mesajdan
Kızlar herkese merhaba nasılsiniz bakayım
bade kaçma gel buraya
Afiyet olsunAfiyet olsun. Yok gözüm kalmadı daha pazar gunü balık yedim ben, hem de balık kavurması
Yoros kalesi neresi ya? Ben oraya gitmedim hiç
Bade merhaba. Ne zaman görsem banlisin bu ara... 60 ise gecmis ola, benim de 70.
+gözdem yok bugün değilmi ömürcüm ben bugün yoklama yaptımda
Yedim ama zehirlendim mi ne gözünüz kaldıevet havamı da attım biz yoros kalesine çıktık
Naber kadiş? Bu aralar buraya pek gelmiyorsun BDV lerde rastlasiyoruz.aynı be ya ablacım ne olsun :)
hayyal
bade kaçma gel buraya
Evet kalp kalbe karşı derler kuzum
İyi akşamlar canım
Tabi ki banlandım hem de bu topikte konu dışı mesajdan
Afiyet balşeker olsun, balık beklemiş yağda kızartıldıysa dokunmuş olabilir, bazen oradakiler sağolsun temiz yağ kullanmaya üşeniyorlar, ahhh ahhh bizim oralara gitmişsiniz, bir daha giderseniz manzarasını çekip koyun buraya, hasret gidereyim
kadesa,
merak etmeyin, kk arkanızda tüm masraflar bizden
badezuzum,
çekinmeyin, gelin
HayyaL,
ceza affı mı dediniz, sanırım size ağırlık çöktü hafiften uyukluyorsunuz
Afiyet balşeker olsun, balık beklemiş yağda kızartıldıysa dokunmuş olabilir, bazen oradakiler sağolsun temiz yağ kullanmaya üşeniyorlar, ahhh ahhh bizim oralara gitmişsiniz, bir daha giderseniz manzarasını çekip koyun buraya, hasret gidereyim
kadesa,
badezuzum,
çekinmeyin, gelin
HayyaL,
kadesa,
badezuzum,
çekinmeyin, gelin
HayyaL,
geyik topiginde ne konu disi oluyormus söylede önlemi alalim
Naber kadiş? Bu aralar buraya pek gelmiyorsun BDV lerde rastlasiyoruz.
Öyle cidden ömürcum ya
geyik topiginde ne konu disi oluyormus söylede önlemi alalim
Ya o zaman burda çok olaylar olmuştu haklıydı kazen karıştı ortalık ben de kim vurduya gittim sinirlendi
Ben çıkıyorum yarın görüşürüz kızlar bugün erken oldu rabiş yarın telafi ederiz öptüm herkesi
canım ous akşamları sadece 1 saat net başında oturmama izin veriyor artıkonu ihmal ediyormuşum öyle diyor.ama bu akşamlık özgürüm :)
çoktandır düşünme terliği yemedi ya ondan böyle oldu işte
ömür naber nasılsın
hayyal anarşiklik ruhumda var ben napayım
kadiş ele verdin zaten gidemedim
rabia yok mune korkutmuyo sağolsunda benim ruhumda var geyik anarşi o yüzden yönetimi uzaktan sevmek aşkların en güzeli
mune sizi ailecek beğeniyoruz ve uzaktan izliyoruz bulunduğunuz konulardan cısss sesleri gelince uzaktan el sallıyoruz
Sıkı yönetim ilan etmiş demek ki
Doğru söylüyor adam sabah Kk aksam Kk.
Bu adamlara arada terlik lazım. Ya da 2 cemkirme işi çözebilir
canım ous akşamları sadece 1 saat net başında oturmama izin veriyor artıkonu ihmal ediyormuşum öyle diyor.ama bu akşamlık özgürüm :)
çoktandır düşünme terliği yemedi ya ondan böyle oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?