Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben iyi sayilirim az korktumda :18: sen nasilsin

Mune demekki badeninde gözünü iyi korkutmus

Ben de iyiyim iste... Uykun geldi uyucam birazdan.

çemkirme ve kavga etme organım yok benim

ya ağlarım ya da düşünme terliği olayına geçerim

bak sana da örnek olsun bu

Ağlamak benim göbek adım çok ağlak kızım ya
Düşünme terliği iyi fikir uygulayacağım sanırım iyi yöntem. Ben bazen cemkirme yöntemini kullanıyorum fena değil o da

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ara hayalet gibiyim diye şikayet ediyor üyeler, görünür olunca mune geldi diye kaçıp konu dışıdan ceza almaktan kurtuluyorlardı, şimdi o şanslarıda gitti ellerinden
Mapusta geyikçilere ayrı bir koğuş yaptırmak lazım

kız o ne demek hiç olurmu bak sen şuna

evet aynen öyel oldu :) gizli olamdığınız zamanlar ne güzeldi :)

gri renk bana hiç yakışmıyor zaten,böyle iyiyim.20 puan da nazar boncuğum olsun,puanı 60 olanlar düşünsün

benim laptopum hazir olsun lütfen netsiz yapamam ben

geçen ous yanımda oturmuş bende takılıyorum forumda..
en altta ceza puanımı gördü bu ne filan dedi anlattım bende
altta ceza yediğim konular vardı konu başlığı ilişkiye giremiyorum(napim böyleydi)
adam birden ''bu ne sen nereye takılıyosun burası ne biçim bi site ''diye cüneyt arkına dönüştü
benim msjımı gösterip konuyla alakasız yazdığım ve bundan dolayı ceza aldığımı görünce sen yinede çok girme bu siteye dedi
bende ''zaten çok girmiyorum banada güvenli gelmiyo aşkıssıı'' diyip bdv ye aktım

ous ta bana diyor ki kk mı ben mi?

bende ikinizin yeri ayrı kıyaslama yapma dedim işte o an gözü döndü

evet aynen öyel oldu :) gizli olamdığınız zamanlar ne güzeldi :)

gri renk bana hiç yakışmıyor zaten,böyle iyiyim.20 puan da nazar boncuğum olsun,puanı 60 olanlar düşünsün

ay kafama taş geldi taşı yanıma alayımda bende sevoya fırlatırım oda 60:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…