Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ay bizim yemekhanede çıkan ıspanak çorbasına bayılıyom ben de ya nasıl yapıyolar bilmiyom ama kesinlikle çorbaları benim sevdiğim şekilde yapıyolar ,öyle çok koyu çorba sevmem ben bunlar sıvı yapıyo ama özdeşleşmemiş olmuyo çorbalar.

Eğitirim ya nolcak bi kere evde polarla dolaşma yani ben de şu anda tayt var mesela kısa bu bile fazla geldi

Patates salatası olmaz o tarz yemek kategorisi açılınca haber veririm ömüre
Yok ama bak hep birlikte geliyoruz

közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber var evde tamam onlardan da koyarım ..Şu kırmızı lahanayla pek sevemedik birbirimizi
Oyyyy

Hayalin poğaçalarından yapsam diycem ama yaş iş biraz
Oooo yıl oldu yılll

İyi ki kızmadı eşin :18:

Nasıl yapıldığını öğren sende katıl yarışmaya lake

Bu arada mahsülcan nerelerde :26::26::26:

Kızlarr geldimm ama geçmişi okutmayın bana sabahtan beri kaynatmışsınızdır orayı okuyayım derken buradaki muhabbeti kaçıyorum özet geçin bana kim ne alemdeee :26:

Sus karıştırma akşam ben geldikten sonra 30 sayfa yapmışız
Bende hiç vermiyeceksin sanmıştım

Nevrestee çorban çok güzel kız çok uğraştırıcı favorilerimden biri oldun diyeyim amaaa başka daha çok emek verilen çıkar mı bilmem tamamen hakedene vericem. Yapıcam bu çorbayı ayrıcaa.. Bende gaza geldim br çorba da ben patlatsam mı ne dersin sana rakip olamam amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…