Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sporla birbirimizi sevmeye başladık artık lake
sevindim canım ,ben de alıştım baya ama artık spordan sonra kas ağrısı olmuyor ya bende keşke olsa o zaman daha çok seviyom ben.
Dün de birazcık ağırlıkları arttırdım en son seti zor bitirdim hele leg adductionda,sonra mekik çekerken titreyip durdu ama sonra geçti yav,şu an hiçbişi yok,ilk başladığımda 2-3 gün ağrıyodu..

ayy canım ben yazana kadar paylaşmışsın bilee teşekkürlerr hiç çıkarmıcamm. Valla bir eski okul arkadaşımla İstanbul' a gititkçe görüşürdük gerçi evlendi uzağa taşındı şimdi o kendi yaptığı yüzüğü hediye etmişti bana sürekli takmaya çalışırım kıyafet uydurup boncuklu falan çok güzel.

Sus karıştırma akşam ben geldikten sonra 30 sayfa yapmışız
Bende hiç vermiyeceksin sanmıştım
Ödev vermeden olur mu
Kızlarr geldimm ama geçmişi okutmayın bana sabahtan beri kaynatmışsınızdır orayı okuyayım derken buradaki muhabbeti kaçıyorum özet geçin bana kim ne alemdeee :26:

Seda

Baktın mı test sonucuna

Çok sağol canımTabi ki hakeden kazansınİnan birkaç beğeni almak bile çok güzel benim için birinci olmam şart değilÖnemli olan katılmakYap canım sende eğlenceli olur hiç belli olmaz bakarsın senin ki daha çok beğenilirÇorbanın tadıda güzel oluyor yap tavsiye ederim gazianteb'e ait bir çoba

O varya koltuk değnekleriyle bile rahat durmuyo ben olsam tuvalete bile gitmem:26:

ay valla bende keyfini çıkarırdım ohhh yediğim önümde yemediğim arkamda işe gelme derdi yok annişim gelirdi bakardı bana amannn ne güzel olurdu. ayy yine de ben böyl demiyim eminim çok zordur yaaa..

tabii kş maksat eğlence olsun rekabete dönüşmesin olay. Ben pek yöresel çorba falan bilmiyorum yaa hep yaptığımız çorbalar işte. Ama ilk denediklerimde hep güzel olur sürekli yapıyormuşum gibi kaynanamlar gelirler yerler beğendikelrini söylerler zaten beğenmedikleri şeyi de asla yemezler azcık yer bırakırlar bunlar yiyince derim ilk defa denedim diye inanmazlar gerçekten severek yapmak çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…