Nasıl yapıldığını öğren sende katıl yarışmaya lake
Bu arada mahsülcan nerelerde :26::26::26:
Süper canım Tebrik ediyorum seni Başladı mı gidiyor zaten Canım alkali diyetini duydun mu onunla bayağı kilo veriyorlar:44:
sevindim canım ,ben de alıştım baya ama artık spordan sonra kas ağrısı olmuyor ya bende keşke olsa o zaman daha çok seviyom ben.Sporla birbirimizi sevmeye başladık artık lake
Eki Görüntüle 606897 bu dejavuyaa
Hepimiz içgüveysinden halliceyizKızlarr geldimm ama geçmişi okutmayın bana sabahtan beri kaynatmışsınızdır orayı okuyayım derken buradaki muhabbeti kaçıyorum özet geçin bana kim ne alemdeee :26:
Benim için daha denenmemiş bi şey o
heralde pırlantaaaaaaPırlantaysa alayım yoksa kalsın
bana banaaaa
Ödev vermeden olur muSus karıştırma akşam ben geldikten sonra 30 sayfa yapmışız
Bende hiç vermiyeceksin sanmıştım
Kızlarr geldimm ama geçmişi okutmayın bana sabahtan beri kaynatmışsınızdır orayı okuyayım derken buradaki muhabbeti kaçıyorum özet geçin bana kim ne alemdeee :26:
Nevrestee çorban çok güzel kız çok uğraştırıcı favorilerimden biri oldun diyeyim amaaa başka daha çok emek verilen çıkar mı bilmem tamamen hakedene vericem. Yapıcam bu çorbayı ayrıcaa.. Bende gaza geldim br çorba da ben patlatsam mı ne dersin sana rakip olamam amaaa
O varya koltuk değnekleriyle bile rahat durmuyo ben olsam tuvalete bile gitmem:26:
Duydum ama içeriğini tam olarak bilmiyorum :26::26::26:
Teşekkürlerheralde pırlantaaaaaa
sana yukledım yukardaaa
Ödev vermeden olur mu
Seda
Baktın mı test sonucuna
Çok sağol canımTabi ki hakeden kazansın İnan birkaç beğeni almak bile çok güzel benim için birinci olmam şart değil Önemli olan katılmak Yap canım sende eğlenceli olur hiç belli olmaz bakarsın senin ki daha çok beğenilir Çorbanın tadıda güzel oluyor yap tavsiye ederim gazianteb'e ait bir çoba
dejavu ben haftasonu eskişehire gidicem ,gelecem daha doğrusu.
Hepimiz içgüveysinden halliceyiz
Umarım hep denenmemiş sıfatına nail olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?