- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
O varya koltuk değnekleriyle bile rahat durmuyo ben olsam tuvalete bile gitmem:26:
sevindim canım ,ben de alıştım baya ama artık spordan sonra kas ağrısı olmuyor ya bende keşke olsa o zaman daha çok seviyom ben.
Dün de birazcık ağırlıkları arttırdım en son seti zor bitirdim hele leg adductionda,sonra mekik çekerken titreyip durdu ama sonra geçti yav,şu an hiçbişi yok,ilk başladığımda 2-3 gün ağrıyodu..
kkda topicler var :44:Bende ordan gördümçok iyi bilmiyorum
ay bizim yemekhanede çıkan ıspanak çorbasına bayılıyom ben de ya nasıl yapıyolar bilmiyom ama kesinlikle çorbaları benim sevdiğim şekilde yapıyolar ,öyle çok koyu çorba sevmem ben bunlar sıvı yapıyo ama özdeşleşmemiş olmuyo çorbalar.
Teşekkürler
Olmaz değil mi
Hadi yaaa gerçekten mii ne için geleceksin kalacak mısınn. Kime neresine geleceksin ayy görüşelim kızzz
Hepimiz içgüveysinden halliceyiz
Umarım hep denenmemiş sıfatına nail olmaz.
heralde pırlantaaaaaa
sana yukledım yukardaaa
Ödev vermeden olur mu
Seda
Baktın mı test sonucuna
Napıyor ki
Çok değişik birisin lake
Şimdi bakıyorum biraz
tabii kş maksat eğlence olsun rekabete dönüşmesin olay. Ben pek yöresel çorba falan bilmiyorum yaa hep yaptığımız çorbalar işte. Ama ilk denediklerimde hep güzel olur sürekli yapıyormuşum gibi kaynanamlar gelirler yerler beğendikelrini söylerler zaten beğenmedikleri şeyi de asla yemezler azcık yer bırakırlar bunlar yiyince derim ilk defa denedim diye inanmazlar gerçekten severek yapmak çok önemli.
Eki Görüntüle 606901
Eki Görüntüle 606902 o zaman bunlardan bırını asl omur...dıgerıde hayyama a olsun
abimlere gidicem ,duyduğuma göre hava buz gibiymiş oradademin baktım haftasonu da yağmur atıştıracakmış biraz.
İstanbulda da güneş vardı öğlen bahar günü gibiydi kış mevsimine göre sıcak baya
Tamam canım belki farklı birşeyler görürsünŞimdi bakıyorum biraz
Sen memlekete gidince onun da sayfa sayısını düşürürüm
Evet canım öyleBen yemek yapmayı çok seviyorum Yiyecek birileri olsa günde kaç çeşit yaparım ama çocuklar çok iştahlı değil
hee benim gibisiniz yanii
baktım baktım bakmak olsun diye nurtoğu gibiii
negatifff 0.100 vatana millete hayırlı uğurlu olsun ola ola karnımda 4 mm lik kist var onu taşıyorumm. dr söktürücü verdi regl olunca o da bırakacak benii işte regl olunca da gidicem 2 veya 3. günü yine bakacak. Kist terketmiş mi beni diye, birde hormon tahlili yapar belkii böleee işte..
evet ayaz var kar görmedik doğru düzgün azcık yağdı eridi. Orası güzelmiş annemden alıyorum haberleri. yaa dışarda azcıkta olsa görüşsek yaaa
Tamam canım belki farklı birşeyler görürsün
Ben gidince yapamazlar değil mi
Benim eşimde kilo aldı evlendiğimizden beri akşam bir çeşit yer öyle çeşit çeşit olmaz ama yemek birde olursa az çorba yoksa ben de neler neler yaparım misafir gelince gösteriyorum marifetlerimi
Heralde akşam bi gelmişsin 30 sayfa birdenzaten bi baktım sayfa sayısına dedim kesin nevoş gelmiş gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?