Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

O varya koltuk değnekleriyle bile rahat durmuyo ben olsam tuvalete bile gitmem:26:

Napıyor ki

Çok değişik birisin lake

kkda topicler var :44:Bende ordan gördüm çok iyi bilmiyorum

Şimdi bakıyorum biraz

o zaman bunlardan bırını asl omur...dıgerıde hayyama a olsun

Hadi yaaa gerçekten mii ne için geleceksin kalacak mısınn. Kime neresine geleceksin ayy görüşelim kızzz

abimlere gidicem ,duyduğuma göre hava buz gibiymiş orada demin baktım haftasonu da yağmur atıştıracakmış biraz.
İstanbulda da güneş vardı öğlen bahar günü gibiydi kış mevsimine göre sıcak baya

Hepimiz içgüveysinden halliceyiz

Umarım hep denenmemiş sıfatına nail olmaz.

hee benim gibisiniz yanii

heralde pırlantaaaaaa

sana yukledım yukardaaa

Ödev vermeden olur mu

Seda

Baktın mı test sonucuna

baktım baktım bakmak olsun diye nurtoğu gibiii

negatifff 0.100 vatana millete hayırlı uğurlu olsun ola ola karnımda 4 mm lik kist var onu taşıyorumm. dr söktürücü verdi regl olunca o da bırakacak benii işte regl olunca da gidicem 2 veya 3. günü yine bakacak. Kist terketmiş mi beni diye, birde hormon tahlili yapar belkii böleee işte..

Evet canım öyleBen yemek yapmayı çok seviyorumYiyecek birileri olsa günde kaç çeşit yaparım ama çocuklar çok iştahlı değil

evet ayaz var kar görmedik doğru düzgün azcık yağdı eridi. Orası güzelmiş annemden alıyorum haberleri. yaa dışarda azcıkta olsa görüşsek yaaa

Evet canım öyleBen yemek yapmayı çok seviyorumYiyecek birileri olsa günde kaç çeşit yaparım ama çocuklar çok iştahlı değil

Benim eşimde kilo aldı evlendiğimizden beri akşam bir çeşit yer öyle çeşit çeşit olmaz ama yemek birde olursa az çorba yoksa ben de neler neler yaparım misafir gelince gösteriyorum marifetlerimi

Söktürücü verdiyse gelir gelsin de kurtul kist yapıyomuş demek ki öyle:26:

evet ayaz var kar görmedik doğru düzgün azcık yağdı eridi. Orası güzelmiş annemden alıyorum haberleri. yaa dışarda azcıkta olsa görüşsek yaaa

valla canım ya abimlere tabi olcam öle tek çıkıp gelsem ayarlardık,buluşurduk güzel olurdu ama şimdiden de ayarlayıp söz verip sonra da ben gelemiycem demek istemiyom.

Benim eşimde kilo aldı evlendiğimizden beri akşam bir çeşit yer öyle çeşit çeşit olmaz ama yemek birde olursa az çorba yoksa ben de neler neler yaparım misafir gelince gösteriyorum marifetlerimi

Benim eşimde çok kilo aldı canım evlendiğimizde 66 kiloydu şimdi 82O yemesini bende yapmasını çok severimMaşaallah arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…