Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Az evvel oyun topiklerinde geziniyordum... Şu evlilik çizelgelerinden birinde 'tatlı köpeğim ile evleneli...' yazmış birisi.
Bir kadının kocasına böyle hitap etmesi tuhafıma gitti

Var mobilyalar halı da dahil kırmızı

Bu kadar kırmızı şey değilmi ne biliyim, insan direk moda girer

Diyet pizzalar çıkmış şimdi. Bizleride düşünenler var ne güzel Tarif nasıl senin böreğin bakayım ver de ne kadar diyet karar vereyim ben

Yufkaları sadece enine buruşturup 25 cm kadar kesip tepsiye diziyorsun. Üzerine bol bol içine 2 yumurta yağ ve tuz koyup çırptığın yoğurdu döküyorsun. Fırına veriyorsun. Çok basit ama herkes bayılıyor

Az evvel oyun topiklerinde geziniyordum... Şu evlilik çizelgelerinden birinde 'tatlı köpeğim ile evleneli...' yazmış birisi.

aynen benımde tuafıma gıttıı..

kızlar ben kendıme tost yapcam cok acıktım taaa dunku yedıgım aksam yemegıyle duruyorum..

gelıyorum

Bence de çok tuhaf her ne kadar başında tatlı olsada

Hımm... Öyle seviyolar demek ki. Tercih meselesi

Evet öyle canım
Bak şimdi ıyyykkkk diyeceksin ama burda aynı yemeğin içine hamur yerine yeşil sarmısağı doğrayıp koyuyorlar şahane birşey oluyor

Sarımsak kadar güzel bişey var mı yaa... Ama eşim yedirmiyor

Evet öyle canım
Bak şimdi ıyyykkkk diyeceksin ama burda aynı yemeğin içine hamur yerine yeşil sarmısağı doğrayıp koyuyorlar şahane birşey oluyor
Yeşil sarımsak ne ay ıyyykkkkk

Ne moduna

Söktürücü verdiyse gelir gelsin de kurtul kist yapıyomuş demek ki öyle:26:

yaa evet bu yumurtlama dönemimden çatlayamayan yumurtam var sanırım o yaptı neyse artık söktürücü falan olcaz bir şekilde yakın zaten göğüslerim acıyorr :26:

valla canım ya abimlere tabi olcam öle tek çıkıp gelsem ayarlardık,buluşurduk güzel olurdu ama şimdiden de ayarlayıp söz verip sonra da ben gelemiycem demek istemiyom.

anladım canım sadece önerdim ben haklısın abinlere geliyorsun bırakırlar mı hiç iyi eğlenceler sanaa

Benim eşimde çok kilo aldı canım evlendiğimizde 66 kiloydu şimdi 82O yemesini bende yapmasını çok severimMaşaallah arkadaşıma

valla hele millet kilo almışsın dedikçe deli oluyor aslında aman aman değil amaa göbek yaptı herkes karına iyi bakıyorsun ama karın kilo almıyor diyor ben alamıorum. Birde her akşam çeşit çeşit yapsam ne olacak bilmem önceden yaptıklarımdan aldı hep şimdi sakınıyor.

aksama yemege ne yaptınız kızlar

valla benim dün akşam bitti yemeğim çok kötüydüm başım çok ağrıyordu komada gibi yattım geçene kadar bu akşama birşey yapamadım sanırım balk alıp yapıcam canım istiyor.

köpek mi hayrett valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…