Dedikoducu hayalllllKuçu kuçu diye mi çağırıyor acaba
Ay ne dedikodu yaptım.
aynen benımde tuafıma gıttıı..
kızlar ben kendıme tost yapcam cok acıktım taaa dunku yedıgım aksam yemegıyle duruyorum..
gelıyorum
Kuçu kuçu diye mi çağırıyor acaba
Ay ne dedikodu yaptım.
Yeşil sarımsak neay ıyyykkkkk
Ne moduna
Bence de çok tuhaf her ne kadar başında tatlı olsada
Yok artık
tatlı köpek mi
O yemek hiç sarmısak kokmuyor ,sarmısak tadıda inan hiç gelmiyor
Ben çıkıyorum kızlarBenim kızçeler gelecekler sonra görüşürüz
Ben bazen eşime kirpi diyorum...Bunu söyleyim de haline şükretsin
yaa evet bu yumurtlama dönemimden çatlayamayan yumurtam var sanırım o yaptı neyse artık söktürücü falan olcaz bir şekilde yakın zaten göğüslerim acıyorr :26:
anladım canım sadece önerdim ben haklısın abinlere geliyorsun bırakırlar mı hiç iyi eğlenceler sanaa
valla hele millet kilo almışsın dedikçe deli oluyor aslında aman aman değil amaa göbek yaptı herkes karına iyi bakıyorsun ama karın kilo almıyor diyor ben alamıorum. Birde her akşam çeşit çeşit yapsam ne olacak bilmem önceden yaptıklarımdan aldı hep şimdi sakınıyor.
valla benim dün akşam bitti yemeğim çok kötüydüm başım çok ağrıyordu komada gibi yattım geçene kadar bu akşama birşey yapamadım sanırım balk alıp yapıcam canım istiyor.
köpek mi hayrett valla
Ben de kurbişim diyorum hatta bana kurbağalı komik şeyler alıyor
Ben de bizimkine hamsi dedim diye yüzüne bir iki defa kızmıştı. Napıyım karadenizliBen bazen eşime kirpi diyorum...Bunu söyleyim de haline şükretsin
Dedikoducu hayalllll
Canım yeşil soğan gibi aynısı ama sarmısak
Eki Görüntüle 607030 Sadece üst kalın yerleri 2 parmak kesiliyorBurdakilerin o kısımları daha uzun
Ben de bizimkine hamsi dedim diye yüzüne bir iki defa kızmıştı. Napıyım karadenizli
kızlar ben kendıme tost yapcam cok acıktım taaa dunku yedıgım aksam yemegıyle duruyorum..
gelıyorum
Ben çıkıyorum kızlarBenim kızçeler gelecekler sonra görüşürüz
Sevgi saygı... Böyle şeyler
Canım yeşil soğan gibi aynısı ama sarmısak
Eki Görüntüle 607030 Sadece üst kalın yerleri 2 parmak kesiliyorBurdakilerin o kısımları daha uzun
Bu isim takma olayını biz bayanlar nerelere ulaştırcaz acaba
Heeee taze sarımsakben sevmem soğan sarımsak
Ben de bizimkine hamsi dedim diye yüzüne bir iki defa kızmıştı. Napıyım karadenizli
Gelir canım gelir benim de yazın nurtopu gibi çatlamayan bi yumurtam olmuştu yazın
DicemSen de söyle o halde o da şükretsin
Ama napiim kurbağa gibi bakıyor kocaman yeşil yeşil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?