Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Wili ye acıyorum bazen, adam sana ne yedirse sevmem istemem dersin. Ah wili eniştem ah
Çok acınacak bi adam dimi ya ona söylesen farketmiyo ki ne sevmem desem zorla yediriyo
tostumu yaptım sızın yerınızede yerımm..

bana musade arkadsalr daha ay çöregı yapcam

Ay çöreği çok severim nasıl yapıyosun

Wili ye acıyorum bazen, adam sana ne yedirse sevmem istemem dersin. Ah wili eniştem ah

valla ya adam ne yapsa yaranamıyor baklavalar çiğköftelerle besliyor ama hatun tatlı alsa tuzlu istiyorum der, tuzlu alsa tatlı alsaydın yaa der zor insan zor wiliye diyor ama tencere kapak ikisi de zorr..

tostumu yaptım sızın yerınızede yerımm..

bana musade arkadsalr daha ay çöregı yapcam

tokyooo git kızım napcaksan yap ya açım diyorum kızım mesaimin bitmesine de 1 saat var eve gitmem 20 dk balk almam ayıklatmam pişirmem yarım saati de o geçer anam demek böyle şeylerr

valla ya adam ne yapsa yaranamıyor baklavalar çiğköftelerle besliyor ama hatun tatlı alsa tuzlu istiyorum der, tuzlu alsa tatlı alsaydın yaa der zor insan zor wiliye diyor ama tencere kapak ikisi de zorr..

Dimi...
Çok acınacak bi adam dimi ya ona söylesen farketmiyo ki ne sevmem desem zorla yediriyo

Yoksa hastanelik olacaksın tabii zorla yedircek...

Ben ona razıyım

bakalım o bize razı mı regl olunca byeee bye edecek ilacı içmeyeyim ben reglide olmam böylece yalancı gebelik olur o büyüdükçe karnımda büyür de nasıl doğururum onu ben bilmem milletteki şaşkınlığı düşünsene nurtopu gibi doğdu kistiniz Allah analı babalı büyütsün diye sende yaparsın bir tane sonra evlendiririz al sana mürüvvet

off karnım çok kazındı beee şimdi bisküvi falan yesem durduramam kendimi tüm paketi yerim akşama iştahım açar balık yapcem iştahla yemek istiyorum canım çok istiyoo..

tostumu yedım beklıyorum..gelırkende ıkı ekmek al

ay coregını soyle yapıyorum..daha genıs bır zamanda ayrıntılı vereyım tarıfını..

yas maya yumurta süt yogurt karsıtırıyorum kabarıyor.

onları yanı hamuru 4 e boluyorum.o her dort parcadan her bırınıde kendı ıcınde 4 e boluyorum..

servıs tabagı buyuklugunde acıyorum...4 katı ust uste koyuyorum tabı aralarını yaglıyorum..

dıgerlerınede aynı ıslemı uyguluyorum...kat kat oluyor ohhhhh

Un falan katmıyor musun?

Benimkine demiştim bi kere sucuk kokma demişti

sen ne diyon o ne diyoo yaaa

ellerine sağlıkkk yarılcam şimdi burda ortadan ikiye açım yaa açım beennn kızılaayyy yetişşş

Dimi...

Yoksa hastanelik olacaksın tabii zorla yedircek...
Evet bıraksa beni bi şey yemiycem ama bugünlerde acıkıyorum

Aşkım bi de isminin sonuna cim eklerim genelde

bende eklerim onu aşkımcıımm aşkitomm.Eğer evde yemek yapmak istemiyorsam ya da bir yere götür diyeceksem aşkımcııımmm derim gerçi dememe gerek kalmaz hep götürür ama olsun daha gönülden olsun deyiii arkasından bişi gelecek sanır ama nafileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…