- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Çok geç kahvaltı yaptım eşimde erken gelir şimdi arada bi şey yersem akşam yiyemem wili kızar
Eyvah nolcak şimdi:26::26:Ya valla delircem ben hee. Dün müdr. yard. bayan, üç tane yeni başlayan hoca gönderdi kitapları düzenlemeri için seviye içinde ayrıca yayınevlerine göre düzenlendi şimdi geldi hocalarla yanında başka birşey istiyormuş tepetaklak bişi anlattı tam tersi yapılacak yine yayınevi ama daha değişik ee ben sabahtan öğleden sonraya kadar bilgi yazdım yeni duruma göre yayınevlerini dolapların üstüne astıom öğrenciler anlasın ne nerede diye şimdi baştan yapıcam hocalarda yazık gelcekler tekrar yapacaklar onların yapmasını istiyor. Ya dün geleydin anlataydın tam olarak ne istedğini yarım yamalak demeseydin de onlarda bende yorulmasaydım dimi amaaa ne istediğini ne dediğini bilmeyen dengesiz insanlardan nefret ediyorum yaa..
Yok yok çok temiz çıkmışSana da geçmiş olsun canım çoook zor valla bu migren işi...
Benim falım daha fallanmadı dur
Hımmm sıkıntı stres de yok dimi
Yok canım halamdan dolayı başım ağrıyor... 2 gündür of of :26:
Yüreğim maaşallah mayalı hamur sanki kabara kabara bir hal oldu.
Fırına vereyim de pişsin de kurtulayım ondan.
Dilimi kesip atmak istiyorum :2:
14 kasımda diş ameliyatı oldum ya, dilimdeki aneztezi iğnesinin etkisi hala geçmedi
Dilimi ısırmaktan bıktım :44:
Dilimi kesip atmak istiyorum :2:
14 kasımda diş ameliyatı oldum ya, dilimdeki aneztezi iğnesinin etkisi hala geçmedi
Dilimi ısırmaktan bıktım :44:
Canım sen aç kalma ya başın ağrımasın yanında bi şeyler bulundur meyve falan al bari :26:ehh sen biliinn. Ya bende kahvaltıyı 10 u geçiyordu yaptım işyernde ekmek arası getirmiştim onu yedim çayla işim vardı acil daha erken yiyemedim eh öğlende az yedim haliyle eşim dedi bak tost falan al sonra acıkacaksın başın ağrıyacak yine diye dün çok korktu zaten hastaneye gidelim serum versinler iğne yapsınlar dedi yok dedim. Rengim gitmiş resmen. Neyse iyi tamam alırım dedim almadım tabii şimdi yemeğe yumulduğumu görünce anlayacak. :18:
Çok uzun sürdü yadr ne diyo bu duruma:26:
alla alla nasıl geçmez onca zamandır yaa ne biçim anesteziymiş ki bu. :26:
Eyvah nolcak şimdi:26::26:
Yok yok çok temiz çıkmış
Hee o hala bende baş dönmesi yapar hep zaten dönmeye yer arıyo
Eyvah nolcak şimdi:26::26:
Doktoru aramadım arayacağım bugün...
Bıktırıcı aneztezi
Temiz çıkmışsa tamam. Börek yapmaktan vazgeçtim kalbimi
Canım sen aç kalma ya başın ağrımasın yanında bi şeyler bulundur meyve falan al bari :26:
Doktoru aramadım arayacağım bugün...
Bıktırıcı aneztezi
Temiz çıkmışsa tamam. Börek yapmaktan vazgeçtim kalbimi
Ara canım ya bu kadar uzun sürer mi
Temiz temiz yapma börekay canım börek istedi bıkmadan her gün yiycem yani eşime su böreği siparişi vereyim
Temiz temiz yapma börekay canım börek istedi bıkmadan her gün yiycem yani eşime su böreği siparişi vereyim
ne olacak yarın yine o üç hoca gelecek müd. yard. dediği gibi yapacak raflarda boydan itibaren yayınevleri enden de seviyeler olcakmış gibi birşey bunda seviyeler yerinde kalmıştı yayınevlerine göre ayırmıştık raflar değişmemişti öğrencilerde allak bullak olacak bir de onlara laf anlat kaç rafa başlık astım yayınevi başlıklarını yazdım yapıştırdıl yarın si baştan hocalara yardım edicem bitince yine yazıcam yaptıklarımı atıcamm yazık günahh yaa.. daha bir sürü kitap var bugünde geldi kaç koli kitap öğrenci işçide var sabaha geldi yanıma demirbaş verişecek , okul mührü vurulacak her birine ve listelere yazılıp bilg. geçirilecek yarın başlayacaktım yok nasıl başlayayım böyle p.tesi ancak. O zamana da birşey çıkmazsa.
2 ay oldu
Rütbem nasıl ama ömür
ohh süperr bende uğraşmasam burada süper bir börekçi var çok şubesi var burada yolumuzun üstü orda mı yesek. :26:
2 ay oldu
Rütbem nasıl ama ömür
Balıkla mı uğraşmıycan canım:26:ohh süperr bende uğraşmasam burada süper bir börekçi var çok şubesi var burada yolumuzun üstü orda mı yesek. :26:
Bi kere sedaya cevap verdi sadece benimde o dikkatimi çekmişti sanırım bi akrabalık varSulusevgi sen kimsin
Hiç yazmıyosun dejavuyu beğendin ama az evvel gördüm
Ayşenin akrabası değilsin dimi
B-ö-r-e-k!!!
Naptı bu dişçi yanlış bi şey mi yaptı ya
Mayalı kalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?