Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Çok geç kahvaltı yaptım eşimde erken gelir şimdi arada bi şey yersem akşam yiyemem wili kızar

ehh sen biliinn. Ya bende kahvaltıyı 10 u geçiyordu yaptım işyernde ekmek arası getirmiştim onu yedim çayla işim vardı acil daha erken yiyemedim eh öğlende az yedim haliyle eşim dedi bak tost falan al sonra acıkacaksın başın ağrıyacak yine diye dün çok korktu zaten hastaneye gidelim serum versinler iğne yapsınlar dedi yok dedim. Rengim gitmiş resmen. Neyse iyi tamam alırım dedim almadım tabii şimdi yemeğe yumulduğumu görünce anlayacak. :18:

Eyvah nolcak şimdi:26::26:
Yok yok çok temiz çıkmış
Hee o hala bende baş dönmesi yapar hep zaten dönmeye yer arıyo
Yüreğim maaşallah mayalı hamur sanki kabara kabara bir hal oldu.
Fırına vereyim de pişsin de kurtulayım ondan.

Dilimi kesip atmak istiyorum :2:
14 kasımda diş ameliyatı oldum ya, dilimdeki aneztezi iğnesinin etkisi hala geçmedi
Dilimi ısırmaktan bıktım :44:

alla alla nasıl geçmez onca zamandır yaa ne biçim anesteziymiş ki bu. :26:

Canım sen aç kalma ya başın ağrımasın yanında bi şeyler bulundur meyve falan al bari :26:

Çok uzun sürdü yadr ne diyo bu duruma:26:

Doktoru aramadım arayacağım bugün...

alla alla nasıl geçmez onca zamandır yaa ne biçim anesteziymiş ki bu. :26:

Bıktırıcı aneztezi

Yok yok çok temiz çıkmış
Hee o hala bende baş dönmesi yapar hep zaten dönmeye yer arıyo

Temiz çıkmışsa tamam. Börek yapmaktan vazgeçtim kalbimi

ne olacak yarın yine o üç hoca gelecek müd. yard. dediği gibi yapacak raflarda boydan itibaren yayınevleri enden de seviyeler olcakmış gibi birşey bunda seviyeler yerinde kalmıştı yayınevlerine göre ayırmıştık raflar değişmemişti öğrencilerde allak bullak olacak bir de onlara laf anlat kaç rafa başlık astım yayınevi başlıklarını yazdım yapıştırdıl yarın si baştan hocalara yardım edicem bitince yine yazıcam yaptıklarımı atıcamm yazık günahh yaa.. daha bir sürü kitap var bugünde geldi kaç koli kitap öğrenci işçide var sabaha geldi yanıma demirbaş verişecek , okul mührü vurulacak her birine ve listelere yazılıp bilg. geçirilecek yarın başlayacaktım yok nasıl başlayayım böyle p.tesi ancak. O zamana da birşey çıkmazsa.

Bıktırıcı aneztezi

Ara canım ya bu kadar uzun sürer mi

Temiz temiz yapma börekay canım börek istedibıkmadan her gün yiycem yani eşime su böreği siparişi vereyim

Canım sen aç kalma ya başın ağrımasın yanında bi şeyler bulundur meyve falan al bari :26:

öyle yapmam lazım evet ama evden çıkarken unutuyorum meyve falan almayı alsam nolcak işten falan unutuyoru yemeyi.

Bıktırıcı aneztezi

ama bu da büyük bir kusur sen dilini hissetmiyorsun sonuçta böyle şey mi olur ya kaç aydan berii

Ara canım ya bu kadar uzun sürer mi

Temiz temiz yapma börekay canım börek istedibıkmadan her gün yiycem yani eşime su böreği siparişi vereyim

ohh süperr bende uğraşmasam burada süper bir börekçi var çok şubesi var burada yolumuzun üstü orda mı yesek. :26:

Neyse sağlık olsun artık

ohh süperr bende uğraşmasam burada süper bir börekçi var çok şubesi var burada yolumuzun üstü orda mı yesek. :26:
Balıkla mı uğraşmıycan canım:26:
Sulusevgi sen kimsin
Hiç yazmıyosun dejavuyu beğendin ama az evvel gördüm
Ayşenin akrabası değilsin dimi
Bi kere sedaya cevap verdi sadece benimde o dikkatimi çekmişti sanırım bi akrabalık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…