Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Son düzenleyen: Moderatör:
off karnım çok kazındı beee şimdi bisküvi falan yesem durduramam kendimi tüm paketi yerim akşama iştahım açar balık yapcem iştahla yemek istiyorum canım çok istiyoo..

Yeme yeme ben de yemiyorum bi şey şimdi wili erken gelir bi de onunla yiyemem

Yeme yeme ben de yemiyorum bi şey şimdi wili erken gelir bi de onunla yiyemem

sen yiyorsun da sanki onunla ne yiyeceksen azcık atıştır bişilerr.. off bir saatim var eve gtmeme balık al ayıklat evde yıka unla kızart salata yap kur ye anamm nasıl dayancam ama yersem de tıkancam nese yemek düşünmüyorum noo yemek

Eline sağlık canım
Hazır cevapmış maaşallah

Olsun sen gel...

0 romantizm

Ben de istediğimi yaptırmak için aşkım diyorum

Ben bi şey aldırcaksam kucağına otururum

off yaaa, dirseğimi bükmeyecem diye kolumu sarkıtıyom aşağı ama bu sefer de omzum sırtım ağrıdı.
Zaten o kadar komik oturuyorum ki ayaklarım da taburenin üstünde sol kolumu sarkıtmışım aşağıya çok gerekmedikçe kullanmıyom.
Dün sporda da arka kol hareketlerini yapmadım dirseğimi bükmeyeyim diye adam niye yapmıyon diyo dedim sinir sıkışması var ,zaten eliptik de yaptırmıyo diz kıkırdağımda zedelenme var deyu.İyi ki adam buraya geleceğine hastaneye git demedi.Ben olsam niye buraya geldin dur bi ambulans çağırıyım da hastaneye git derdim herhalde

puhahahhaha

Aslında bunları yapana kadar tekrar acıkırsın bi tost falan yesene:44:

Geçmiş olsun lake

Biraz spora ara versen canım:26::26:

cümleten hayırlı aksamlar...
aksam hurrem var...

behlül kaçar....

sen ne diyon o ne diyoo yaaa

ellerine sağlıkkk yarılcam şimdi burda ortadan ikiye açım yaa açım beennn kızılaayyy yetişşş

He yaa ne diyo

Bende wii de tenis oynarken omzumu incittim. Sağ kolum kısıtlı hareket ediyor

Ben bi şey aldırcaksam kucağına otururum

Maaşallah maaşallah...
Sen bu işi biliyosun dediğim gibi örtmenim sen olcan

Yok artık Git sporuna sen gene de.
Kaslar güçlenir hiç yoktan iyidir.

Biraz spora ara versen canım:26::26:

canım pazartesi çok acil işler vardı onları yaptım ve dirseğimi çok uzun süre bükmüşüm galiba.sonradan farkettim sandalyem baya aşağıdaymış extra gece falan kıvrık vaziyette üstüne de yatmış olabilirim.ondan oldu galiba şu anda pek bi ağrısı yok ama pazartesi akşam çok fenaydı.

Bikaç sene önce olmuştu ilk .ama ismi çok havalı kubital tünelde ulnar sinirin sıkışması ,asla unutmam.
Annemi aradım(bu arada annem gitti) anneme anne kubital tünelimde ulnar sinirim sıkıştı yaaa diyom
neyyyy sıkıştıııııı??? diyo
ya üf diyom hani kolum ağrırdı ya
haaa diyo,zorlama diyo

sporda 1-2 hafta kol hareketlerini yapmıycam canım ,zaten şu anda ağrısı yok ama biraz dinlensin.

Maaşallah maaşallah...
Sen bu işi biliyosun dediğim gibi örtmenim sen olcan

Yok artık Git sporuna sen gene de.
Kaslar güçlenir hiç yoktan iyidir.

Tavsiye ederim hiç dayanamıyolar bi şey almaya alıyoda bi yere gitcem diyince yemiyo benimki bazen ama örtmenin olcam

Evet çok havalıymış annen ne bilsin ne sıkıştııı he

Bi ilaç falan yok mu sürünce azalmıyomu ağrısı mesela voltaren gibi bi şey:26:

Kızlar ben kaçıyorum. Gece görüşürüz artık.

Evet çok havalıymış annen ne bilsin ne sıkıştııı he

Bi ilaç falan yok mu sürünce azalmıyomu ağrısı mesela voltaren gibi bi şey:26:

canım hatırladığım romatizma ilacı gibi bişey veriyolar merhemi hatırlamıyom.
Gerçi annem evdeki bi merhemi söyledi belki ağrıyı azaltır diye.Sürdüm bir süre sonra bi baktım kolum kıpkırmızı hatta ilacı sürdüğüm elim bile kırmızı hemen annemi aradım annneeaaaaa diye,allah allah diyo neyse dur biraz kaşınıyo mu diyo yok diyom.
Sonra prospektüsünü okudum ciltte kızarıklık olabilir diye yazıyo bir süre sonra geçti kızarıklığı ama çok komikti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…