Benimkine demiştim bi kere sucuk kokma demişti
Olsun sen gel...Yazık bana
tostumu yedım beklıyorum..gelırkende ıkı ekmek al
Aşkımbi de isminin sonuna cim eklerim genelde
off karnım çok kazındı beee şimdi bisküvi falan yesem durduramam kendimi tüm paketi yerim akşama iştahım açar balık yapcem iştahla yemek istiyorum canım çok istiyoo..
Evet bıraksa beni bi şey yemiycem ama bugünlerde acıkıyorum
Yeme yeme ben de yemiyorum bi şey şimdi wili erken gelir bi de onunla yiyemem
Eline sağlık canımtostumu yedım beklıyorum..gelırkende ıkı ekmek al
ay coregını soyle yapıyorum..daha genıs bır zamanda ayrıntılı vereyım tarıfını..
yas maya yumurta süt yogurt karsıtırıyorum kabarıyor.
onları yanı hamuru 4 e boluyorum.o her dort parcadan her bırınıde kendı ıcınde 4 e boluyorum..
servıs tabagı buyuklugunde acıyorum...4 katı ust uste koyuyorum tabı aralarını yaglıyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/a015.gif
dıgerlerınede aynı ıslemı uyguluyorum...kat kat oluyor ohhhhh
Hazır cevapmış maaşallah
Olsun sen gel...
0 romantizm
Ben de istediğimi yaptırmak için aşkım diyorum
ne hayal gücü ama bende dimi..
aa sen acıkıyorsun aman Yarabbi 21 aralıktaki kıyamet bugünlerde kopacak olsa gerek
sen yiyorsun da sanki onunla ne yiyeceksen azcık atıştır bişilerr.. off bir saatim var eve gtmeme balık al ayıklat evde yıka unla kızart salata yap kur ye anamm nasıl dayancam ama yersem de tıkancam nese yemek düşünmüyorum noo yemek
off yaaa, dirseğimi bükmeyecem diye kolumu sarkıtıyom aşağı ama bu sefer de omzum sırtım ağrıdı.
Zaten o kadar komik oturuyorum ki ayaklarım da taburenin üstünde sol kolumu sarkıtmışım aşağıya çok gerekmedikçe kullanmıyom.
Dün sporda da arka kol hareketlerini yapmadım dirseğimi bükmeyeyim diye adam niye yapmıyon diyo dedim sinir sıkışması var ,zaten eliptik de yaptırmıyo diz kıkırdağımda zedelenme var deyu.İyi ki adam buraya geleceğine hastaneye git demedi.Ben olsam niye buraya geldin dur bi ambulans çağırıyım da hastaneye git derdim herhalde
puhahahhaha
off yaaa, dirseğimi bükmeyecem diye kolumu sarkıtıyom aşağı ama bu sefer de omzum sırtım ağrıdı.
Zaten o kadar komik oturuyorum ki ayaklarım da taburenin üstünde sol kolumu sarkıtmışım aşağıya çok gerekmedikçe kullanmıyom.
Dün sporda da arka kol hareketlerini yapmadım dirseğimi bükmeyeyim diye adam niye yapmıyon diyo dedim sinir sıkışması var ,zaten eliptik de yaptırmıyo diz kıkırdağımda zedelenme var deyu.İyi ki adam buraya geleceğine hastaneye git demedi.Ben olsam niye buraya geldin dur bi ambulans çağırıyım da hastaneye git derdim herhalde
puhahahhaha
sen ne diyon o ne diyoo yaaa
ellerine sağlıkkkyarılcam şimdi burda ortadan ikiye açım yaa açım beennn kızılaayyy yetişşş
puhahahhaha
cümleten hayırlı aksamlar...
aksam hurrem var...
behlül kaçar....
cümleten hayırlı aksamlar...
aksam hurrem var...
behlül kaçar....
Ben bi şey aldırcaksam kucağına otururum
puhahahhaha
Biraz spora ara versen canım:26::26:
Maaşallah maaşallah...
Sen bu işi biliyosun dediğim gibi örtmenim sen olcan
Yok artıkGit sporuna sen gene de.
Kaslar güçlenir hiç yoktan iyidir.
canım pazartesi çok acil işler vardı onları yaptım ve dirseğimi çok uzun süre bükmüşüm galiba.sonradan farkettim sandalyem baya aşağıdaymış extra gece falan kıvrık vaziyette üstüne de yatmış olabilirim.ondan oldu galiba şu anda pek bi ağrısı yok ama pazartesi akşam çok fenaydı.
Bikaç sene önce olmuştu ilk .ama ismi çok havalı kubital tünelde ulnar sinirin sıkışması ,asla unutmam.
Annemi aradım(bu arada annem gitti) anneme anne kubital tünelimde ulnar sinirim sıkıştı yaaa diyom
neyyyy sıkıştıııııı??? diyo
ya üf diyom hani kolum ağrırdı ya
haaa diyo,zorlama diyo
sporda 1-2 hafta kol hareketlerini yapmıycam canım ,zaten şu anda ağrısı yok ama biraz dinlensin.
Evet çok havalıymışannen ne bilsin ne sıkıştııı he
Bi ilaç falan yok mu sürünce azalmıyomu ağrısı mesela voltaren gibi bi şey:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?