Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ne düşünüyosun antonyoyla bi şey mi oldu yoksa

antonyo abuk subuk şeylere küsüo yaaa

rabbim herkesin karşısına onu anlayan birini çıkarsın inşallah

benim aşkım sudan da duruydu ama beni anlamıo napimm

Handan ablanın önerdiği grinin 50 tonu kitabının özetibana wilyıms bunu hayatta almaz

Romantik, özgürleştirici ve kesinlikle bağımlılık yaratıcı... Bu roman dengenizi sarsacak, sizi ele geçirecek ve ebediyen sizinle kalacak.

Edebiyat ögrencisi olan Ana Steele, genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Ana, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Ana'nın güzelliği, zekâsı ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder, ancak şartları vardır...

Grey'in sıra dışı erotik istekleri karşısında şoka uğayan ama bir yandan da heyecana kapılan Ana tereddüde düşer. Büyük başarısına rağmen -çokuluslu şirketleri, uçsuz bucaksız serveti ve sevgi dolu bir ailesi vardır- Grey şehvete esir olmuş ve hükmetme hırsı olan bir adamdır. Çift, cüretkâr ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken, Ana, Christian'ın karanlık sırlarını ve kendi gizli arzularını keşfeder.

kiz bugün hürremim varaci bana pargali ölüyor onu rahata izliyim bari

ömürcüm rahat durmak icin zor tutuyorum kendimi BDV bi konu ALLAHIM gelde cildirma

julim noldu canim ?

Tamam diziden sonra gel nasıl olsa sabaha kadar oturuyosun

Ne o konu

kizlarin aski hep öyle julim karsiliksiz seviyorlar cikarsiz duru temiz güzel bi sekilde ama erkekler öyle degil iste

hepsi icin demiyorum

Juli sana öncede söyledim antonyo zor bir erkek..zor bir erkekle yaklaşık 19 yılını geçirmiş biri olarak söyliyim çok yıpranırsınama aşk da bi şey dinlemiyo işte ne diyim

kizlarin aski hep öyle julim karsiliksiz seviyorlar cikarsiz duru temiz güzel bi sekilde ama erkekler öyle degil iste

hepsi icin demiyorum

yok çözemedim ben ne istio anlayamıorum karşıma alıp konuşuorummm , o anda adam melek oluyor anlayamıorum ne olduğunuuuu bırakamıorum daaaaa ben napcam yaaaaaaa

Tamam diziden sonra gel nasıl olsa sabaha kadar oturuyosun

Ne o konu

sahte bi konu bencde canim ,ferdi tafurun filminin ayni nerdeyse böyle sahte konu acanlarin amaci neanlamiyorum yeni üye oldum zamanlar her konuya inanirdim üzülürdüm ama okadar fake konu gördümki benimde gözüm acildi

Juli sana öncede söyledim antonyo zor bir erkek..zor bir erkekle yaklaşık 19 yılını geçirmiş biri olarak söyliyim çok yıpranırsınama aşk da bi şey dinlemiyo işte ne diyim

hem de çok zor yaa böle git gelleri kabul etcem yada tamamen kestirip atcam ama ataamıorum kii

sahte bi konu bencde canim ,ferdi tafurun filminin ayni nerdeyse böyle sahte konu acanlarin amaci neanlamiyorum yeni üye oldum zamanlar her konuya inanirdim üzülürdüm ama okadar fake konu gördümki benimde gözüm acildi

Hiç gitme valla banlanmaya değmez

gittim 2 msj attim bile :18: ama uslu bi sekilde

Mune olmassa yapcagimi biliyorum ona sahte konu acip ne anliyolar insanlarla bunu anlayayamiyorum iste canim

Dalga geçiyolar işte hiç işleri yok milletin:26:

ne istedini sormuyormusun peki ne gibi cvblar veriyor

meselaa bana gündüzleri mesaj atma dio ama kuyuya bir taş atıooo bir laf sölüooo yediremiorum kendime cevap vermek zorunda kalıorum kavitasyona başlıcaz yaa meselaa dedim kiiii bak peşin para vercez yok seans başı dedi bende bana peşin dediler dedimmm vay ben neden durmadan ısrarla sölüomuşummm bunu bana kızdığı şeye bakarmısın rabişim yaaaaa masus mu yapıo acaba diorummm
Evlenince düzelir inşallah

sanmıorum cnm yaaaaaa

Küstüğü şey bu mu yani:26:burcu ne juli:26:

Emin misin juli çok iyi düşün aşk gelip geçici

valla benimde kafam karisti tuhaf biri sen mecburi ariyorsunki onu keyfiden degil

Evlenince düzelir inşallah

bu adamin evlenme niyetli oldunu düsünmüyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…