Ne düşünüyosun antonyoyla bi şey mi oldu yoksa
kiz bugün hürremim varaci bana pargali ölüyor onu rahata izliyim bari
ömürcüm rahat durmak icin zor tutuyorum kendimi BDV bi konu ALLAHIM gelde cildirma
julim noldu canim ?
julim noldu canim ?
antonyo abuk subuk şeylere küsüo yaaa
rabbim herkesin karşısına onu anlayan birini çıkarsın inşallah
benim aşkım sudan da duruydu ama beni anlamıo napimm
antonyo abuk subuk şeylere küsüo yaaa
rabbim herkesin karşısına onu anlayan birini çıkarsın inşallah
benim aşkım sudan da duruydu ama beni anlamıo napimm
kizlarin aski hep öyle julim karsiliksiz seviyorlar cikarsiz duru temiz güzel bi sekilde ama erkekler öyle degil iste
hepsi icin demiyorum
Tamam diziden sonra gel nasıl olsa sabaha kadar oturuyosun
Ne o konu
Juli sana öncede söyledim antonyo zor bir erkek..zor bir erkekle yaklaşık 19 yılını geçirmiş biri olarak söyliyim çok yıpranırsınama aşk da bi şey dinlemiyo işte ne diyim
sahte bi konu bencde canim ,ferdi tafurun filminin ayni nerdeyse böyle sahte konu acanlarin amaci neanlamiyorum yeni üye oldum zamanlar her konuya inanirdim üzülürdüm ama okadar fake konu gördümki benimde gözüm acildi
yok çözemedim ben ne istio anlayamıorum karşıma alıp konuşuorummm , o anda adam melek oluyor anlayamıorum ne olduğunuuuu bırakamıorum daaaaa ben napcam yaaaaaaa
hem de çok zor yaa böle git gelleri kabul etcem yada tamamen kestirip atcam ama ataamıorum kii
Hiç gitme valla banlanmaya değmez
gittim 2 msj attim bile :18: ama uslu bi sekilde
Mune olmassa yapcagimi biliyorum onasahte konu acip ne anliyolar insanlarla bunu anlayayamiyorum iste canim
ne istedini sormuyormusun peki ne gibi cvblar veriyor
Evlenince düzelir inşallah
meselaa bana gündüzleri mesaj atma dio ama kuyuya bir taş atıooo bir laf sölüooo yediremiorum kendime cevap vermek zorunda kalıorumkavitasyona başlıcaz yaa meselaa dedim kiiii bak peşin para vercez yok seans başı dedi bende bana peşin dediler dedimmm vay ben neden durmadan ısrarla sölüomuşummm bunu bana kızdığı şeye bakarmısın rabişim yaaaaa masus mu yapıo acaba diorummm
sanmıorum cnm yaaaaaa
Küstüğü şey bu mu yani:26:burcu ne juli:26:
Emin misin juli çok iyi düşün aşk gelip geçici
meselaa bana gündüzleri mesaj atma dio ama kuyuya bir taş atıooo bir laf sölüooo yediremiorum kendime cevap vermek zorunda kalıorumkavitasyona başlıcaz yaa meselaa dedim kiiii bak peşin para vercez yok seans başı dedi bende bana peşin dediler dedimmm vay ben neden durmadan ısrarla sölüomuşummm bunu bana kızdığı şeye bakarmısın rabişim yaaaaa masus mu yapıo acaba diorummm
sanmıorum cnm yaaaaaa
Evlenince düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?