Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

valla benimde kafam karisti tuhaf biri sen mecburi ariyorsunki onu keyfiden degil

yalan sölemim rabişim keyiften aradığımda oluooo ama günde 1 kere nasılsın die aramam yada bi kaç msj atmam anormal mi bilmiorum eğer anormalsa suçluyummm

Sohbetin göbeğinden atlıorum ama balıklar duygusal olur romantik olur anlayışlı olur Benimkide balıkta:26:

Canım farkındaysan amblemi balığın iki yöne giden balık resmidir..Böyle ters balıklarda var ama nadir biri beni buldu meselaromantikliğine romantiktir tam aşk adamıdır eşim ama oldukça sinirli ve ters tarafları haddinden fazla

Bi de yaşıda senden büyüktü dimi juli çocuk gibi davranıyo

evlenme yasinda üstelik

ben sana küsüm hemsom

yalan sölemim rabişim keyiften aradığımda oluooo ama günde 1 kere nasılsın die aramam yada bi kaç msj atmam anormal mi bilmiorum eğer anormalsa suçluyummm

kiz dün yazmadin aramadin trip atti yazdin aradin yine trip atti anlamayamadim ben enisteyi

Hııı benimkide sinirlidir amasabahın köründe askerdeyken bile azarladı telefonu suratıma kapadıAma çok çabuk geçiyor yarım saat demeden aradı özür diledi:44:Acıkınca falan gerginleşiormu sizinkilerde

evlenme yasinda üstelik

ben sana küsüm hemsom

kiz dün yazmadin aramadin trip atti yazdin aradin yine trip atti anlamayamadim ben enisteyi

Canım bu modeller böyle seneler geçsede değişmiyolar zor erkek tipi

kızlar antonyo mesaj atmış bugün çok mesj attığım için ayrılmk istio benden bende tmm bir daha görüşmeyelim dedim yaniiii bitttiiii ben bu kadar gurursuz değilimmm

Sinirleri var malesefbenimkinin de çabuk geçer siniri ama 5 dk siniri bile yetiyo kasırga gibi valla savuruyo gidiyoacıkınca değil sinirlenmez zamanı yok bi dk sı bi dk sına uymaz

kızlar antonyo mesaj atmış bugün çok mesj attığım için ayrılmk istio benden bende tmm bir daha görüşmeyelim dedim yaniiii bitttiiii ben bu kadar gurursuz değilimmm

Çok mesaj attığın için mi:26:yok artık ya hasta mıdır nedir kusura bakma ama seni sevdiğine inanmıyorum julicim

Ah be julim...Herşey sende bitiyor...Kedini üzende mutlu edende sensin farkında diilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…