Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Korkutmak gibi olmasın da bu kasırgalar evlenince daha çok oluyo

Korkamamki çok seviyorum Allah bozmasın sevgiyi düzelir sinirlerde zamanla diye dua ediyorum:26:Stres çok fazlaydı çünkü..Evlenince rahatlamazmıyzki:44:Bide benmki sinirini eşyalardan çıkarıyor genelde teknolojik şeyler bilgisayar mp3 çalar telefon kulaklık

iyilik canım :) bana da öyle geldi, ama gerçekmiş gibi yorum yaptım, ben üstüme düşeni yapayım da
ban yaşanmasın sonra
belli olmaz bu işler

o konuya cengiz yeter be bi defol git yazmim diye zor tuttum kendimi
caktirmadan yaptim yorumumu Mune pesimde olmasa :18: sahtesin sen dicektim

artik az geziyorum hemsom fazla degil

ayyy canim bilmiyorum üzüldüm aman dikkat et kendine sen lazimsin bize

İlginç ya :26:ayrılma sebebi komik:26:kocaman adam yani

adam juliyi iyi biliyor canim gel dese geliyor git dese gidiyor,enistenin acaib burnunun sürtülmesi lazim

Sinirini çıkarıyo derken yani bunları kırıyo mu:26:benimki de yapar kırar bi şeyleri hele bi kere bizim mutfak rum tavernalarına dönmüştü kırılan tabaklardan

ne yapayım ki rabişim gidim dövim mi oturup sövim miiii elimden hiç bişi gelmio

Juli biliyormusunki bence hepsi senin suçun kendini 2.plana attığın için...Bakıyorum topiğine hep dertli hep sorunlu...Normal geliyormu sence...Senin hüznün mutluluğundan daha fazla.. Nasıl yuva kurup çocuk doğurmayı hayal ediyorsun sana zerre kadar değer vermeyen insanla..Bilmiyorum bence kesinlikle obsesifleşiyorsun..Aşk kaldığını sanmıyorum sende:44:

gönül neler neler yazmak ister , ama şu kurallar olmasa

Ay ben öyleyimdir işte rabiş :26:

yalvarmıcam rabiaaa nasıl istiosa öle olsunnnn:26:

ne yalvarcan kiz senin sucun var neymis cok msj atmismissin bu adamin beyni neyle calisiyor anlamis degilim

:18::18::18::18: çok kar yağıyo dimi oraya

hemde ne kar canim basladimi bitmek bilmiyor almanya sicak fazla göremissin yazaylari genelde yagmurlu gecer ve soguk

ne yapayım ki rabişim gidim dövim mi oturup sövim miiii elimden hiç bişi gelmio

hic bisey yapma degmiceni anladim,seni cok üzüyor

Bi ekşın varmış galiba rabiş öyle diyo

action o konu uzakdikca esas baslicak

Offf haklısın ne diyim ki
çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın beni en iyi sen anlarsınnn ömür

saplantı mı diosunn :26::26:

artik az geziyorum hemsom fazla degil

ayyy canim bilmiyorum üzüldüm aman dikkat et kendine sen lazimsin bize

Gezme hemşom tehlikeli sular oralarKüsme sende bana yarasa gibi oldum iyice gün ışığı görmüorum:26:

Sinirini çıkarıyo derken yani bunları kırıyo mu:26:benimki de yapar kırar bi şeyleri hele bi kere bizim mutfak rum tavernalarına dönmüştü kırılan tabaklardan

Tek sorunumuz oydu zaten kırıyor..Bide hep zar zor öğrenci harçlığıyla aldığımız şeyler borca giriyoruz ve sinirlenip kırıyor...:26:Teknoloji manyağı bide kulaklığı bile en az 600 lira ama sinirlennce gözü para mara görmüyorÖğrenciyken zor geliordu:44:

ne yalvarcan kiz senin sucun var neymis cok msj atmismissin bu adamin beyni neyle calisiyor anlamis degilim

[/B]

hic bisey yapma degmiceni anladim,seni cok üzüyor

rabiacım öle bir ders vermek istiorum ki onaaa ama sorasında dönüp arkama bakmadan gitmek istiorummm fakat nasıl onun bana yaşatlıklarını oda yaşasın yaaaaaa odaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…