Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Senadan gelemiyorum ki gündüz uykusu yok gece de 12 den önce uyumuyor ben sızıp kalıyorum zaten o saatten sonratemizlik falan da yapıyorum bazen epey yorgun oluyorumbiraz büyüsün sık gelirim inş

Evet canım düzene girince daha rahat girersin kendi kendine oynar ısırır bi şeyleri

Ben bilmez miyim bi sinirle yapıyo dengesiz gör bak

arasadaaa artık çok geçççç yeter gururumuuuuu ayaklar altına aldım ttmm seviorum ama sevgi de bi yere kadar

[video=youtube;mwGkfij2618]http://www.youtube.com/watch?v=mwGkfij2618[/video]

arasadaaa artık çok geçççç yeter gururumuuuuu ayaklar altına aldım ttmm seviorum ama sevgi de bi yere kadar

[video=youtube;mwGkfij2618]http://www.youtube.com/watch?v=mwGkfij2618[/video]

Tamam işte ben de onu diyorum en iyi intikam bu olur sürünsün

balık burcu erkeği aynı antonyo ömür

Zodyak’ın en anlaşılmaz erkeklerinin Balıklar’dan çıktığını söyleyebilirim. Onlara baktığınız zaman ilk aklınızdan geçenleri hafızanıza iyi kaydedin. Ve sonraki günler, duygularınızı alt üst edecek davranışlarıyla karşılaştığınız zaman sakın şaşırmayın. Daha doğrusu bu sözleri şaşırmayasınız diye söylüyorum.

Fakat, ne söylersem söyleyeyim nasıl olsa, Balık Erkeği, sizi şaşırtmayı başaracaktır. Üstelik bunları sizi şaşırtmak için de yapmayacaktır. İçinden öyle gelmiştir. Nedeni yoktur. Hesapçı, plancı, ard niyetli değildir, o. Fakat, davranışları yüzünden onu, saman altından su yürüten Yengeç Erkeği ile karıştırabilirsiniz. Ve tabii hata yapmış olursunuz. O sadece bilir. Kimi zaman nedensiz bilir. Neptün’ün ona bahşetmiş olduğu derin sezgileri sayesinde nasıl bildiğini bilmeden bilir ve bu yüzden kendine pek fazla güvenmez. (Tabii doğum anında başka etkiler almadıysa).

Aynı bak wilide öyle işte

art niyetli değiller diooo aynen o konuda hakkını yemin art niyet hiç sezmedim :26:

ama bire bir herşeini taşıo başkaa :18::18:

Mesela wili der ki sonra ben senden daha çok üzülüyorum..O anda farklı bi karaktere bürünüyo kesin antonyo da öyledir gözü bi şey görmüyo sinirlenince işte

Mesela wili der ki sonra ben senden daha çok üzülüyorum..O anda farklı bi karaktere bürünüyo kesin antonyo da öyledir gözü bi şey görmüyo sinirlenince işte

aynen öleeee sölüo zatennn bnm içimde de ne fırtınalar kopuyor diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…